• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • secretariat - externalizare

Rezultate pentru

Secretariat - externalizare - Import export

 1. DVDT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DVDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Resurse umane - gestionare externa, Consiliere pentru companii, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Montfermeil, Franta.

 2. EUROCALL INC SRL

  Romania

  Eurocall a fost fondată în 2011 în Bacău, Romania. Pricipala activitate a firmei sunt serviciile de tip contact center. Firma are sediul central în Bacău și 2 sedii în Iași și Onesti. Call center-ul dispune de posibilitatea de extindere nelimitată de posturi de lucru. Putem suporta orice tip de proiect fie el de mari sau mici dimensiuni. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei specializate pentru contact center.EUROCALL este o companie de outsourcing, care oferă soluții inovatoare de servicii pentru clienți, condus de calitate, pe toate segmentele de industrie. Folosind cea mai avansată tehnologie, specialiști pregatiti, Eurocall este în măsură să ofere o abordare multi-canal, prin voce, SMS, live chat, e-mail și management de social media. Echipa Eurocall se mândrește cu o gandire inovatoare și pozitivă care se transmite și către clientul final și creem in acest fel o experienta placuta cu fiecare client in parte.Industria de outsourcing este în continuă evoluție și schimbare pentru a satisface cerințele clienților. Ne străduim să tinem pasul cu aceasta evolutie, astfel încât putem anticipa oportunitățile de optimizare. Viziunea si strategia noastră pe termen lung este de a asigura că Eurocall rămâne o companie inovatoare în cadrul pieței din industria de outsourcing și contact center.Eurocall este dedicată în construirea de relatii pe termen lung, prin furnizarea de soluții flexibile de contact center si externalizate care adaugă valoare maximă clienților noștri

 3. JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania JSV INTERNATIONAL ASSISTANT SERVICE S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, Interpretare, Secretariat - servicii, Asistenta administrativa, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Interpretare. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 4. BS-SOLUTION.COM

  Tunisia

  Compania BS-SOLUTION.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, call centre services, Secretariat - externalizare, phone call management services, și customer assistance centre. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 5. TPS

  Maroc

  Compania TPS, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Rabat, Maroc.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CENTRE D'APPELS TUNISIE

  Tunisia

  Compania CENTRE D'APPELS TUNISIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, Secretariat - externalizare, și telemarketing. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 2. OWORKERS

  Regatul Unit

  Compania OWORKERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Introducere date, Explorare date, Introducere date, Explorare date, și Data processing center. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. RELIEVE CONNECT

  Maroc

  Compania RELIEVE CONNECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telesecretarial services. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. ALLIAS-CONSEIL

  Franta

  Compania ALLIAS-CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Secretariat - externalizare, HR consulting, Resurse umane - gestionare externa, outsourcing of company services, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Belgentier, Franta.

 5. WOW24-7

  Statele Unite ale Americii

  Compania WOW24-7, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call center. Are sediul în Afton, Wyoming, Statele Unite ale Americii.

 1. CONTACTMEDIA

  Franta

  Compania CONTACTMEDIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, Secretariat - externalizare, telemarketing, call center, Call center-uri, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Avignon, Franta.

 2. ACCENT CLIENTS

  Franta

  Compania ACCENT CLIENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Tignieu-Jameyzieu, Franta.

 1. MEMO

  Belgia

  Compania MEMO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, Virtual agenda, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Zele, Belgia.

 2. ASWANI MOHAPATRA

  India

  Compania ASWANI MOHAPATRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Bhubaneswar, India.

 3. BUREAU KOENIG

  Franta

  Compania BUREAU KOENIG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Company establishment. Are sediul în Valmont, Franta.

 4. CENTRALE TÉLÉPHONIQUE EXCELLENCE

  Franta

  Compania CENTRALE TÉLÉPHONIQUE EXCELLENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Dun Le Palestel, Franta.

 5. EASY OPEN GROUP, JSC

  Lituania

  Compania EASY OPEN GROUP, JSC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Audit international, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Secretariat - externalizare, Contabilitate, revizori, curatori, Audit international, Auditarea societatilor sau a organizatiilor, Secretariat - externalizare, și Contabilitate, revizori, curatori. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 6. MAASIL INC

  Franta

  Compania MAASIL INC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Paris, Franta.

 7. PRO BUSINESS COMMUNICATION SERVICES

  Romania

  Compania PRO BUSINESS COMMUNICATION SERVICES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Boekarest, Romania.

 8. ATOOCALL ACCUEIL TELEPHONIQUE

  Franta

  Compania ATOOCALL ACCUEIL TELEPHONIQUE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, Marketing telefonic, Secretariat - externalizare, și Marketing telefonic. Are sediul în Merignac, Franta.

 1. SECRET DE CLAVIER

  Franta

  Compania SECRET DE CLAVIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile financial benefit. Are sediul în Charantonnay, Franta.

 2. AGISS CENTRE D'AFFAIRES

  Franta

  Compania AGISS CENTRE D'AFFAIRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, și Secretariat - servicii. Are sediul în Villeurbanne, Franta.

 3. MSSB - SERVIÇOS ADMINISTRATIVOS E SECRETARIADO

  Portugalia

  Compania MSSB - SERVIÇOS ADMINISTRATIVOS E SECRETARIADO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile administrative secretary. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. VOTRE ALTERNATIVE BUREAU

  Franta

  Compania VOTRE ALTERNATIVE BUREAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Heugas, Franta.

 5. HANDCOMM

  Franta

  Compania HANDCOMM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, website designer, și Secretariat - servicii. Are sediul în Malakoff, Franta.

 6. NALIA PRO

  Madagascar

  Compania NALIA PRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezvoltare web, call centre, call centre, After-sales service, și Dezvoltare web. Are sediul în Antanarivo, Madagascar.

 7. VA FROM EUROPE - VIRTUAL ASSISTANT AGENCY

  Statele Unite ale Americii

  Compania VA FROM EUROPE - VIRTUAL ASSISTANT AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Website creation and administration. Are sediul în Austin, Statele Unite ale Americii.

 8. TEAM UP BY PAINVIN

  Franta

  Compania TEAM UP BY PAINVIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Clermont L'herault, Franta.

 9. KMF SERVICES

  Franta

  Compania KMF SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 10. AUTO-ENTREPRENEUR

  Madagascar

  Compania AUTO-ENTREPRENEUR, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. Are sediul în Antananarivo, Madagascar.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit