• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • scaune si mobilier pentru holuri

Rezultate pentru

Scaune si mobilier pentru holuri - Import export

 1. MP MEBLE POPLAWSCY

  Polonia

  Verified by europages badge

  MP Nidzica is a manufacturer that has been operating since 1996 as a family-owned business. Our company combines years of tradition with a contemporary approach to furniture design, thanks to the cooperation between generations. At MP Nidzica, we prioritize our clients' needs and ideas, consistently striving to meet their demands. Our values have remained unchanged for almost 30 years; we focus on providing top-quality products and client-centered design, regardless of trends and concepts. Each model is produced entirely in Poland, from the design stage to implementation and logistics, using only the highest quality materials from domestic suppliers. Our product range includes sofas, corner sofas with sofa beds and storage space for bedding, armchairs, pouffes, and upholstered beds. We offer a vast selection of fabrics, and we provide photographs and 3D models for designers. Furthermore, we also offer customized designs tailored to individual client requirements. Do not hesitate to contact us for more information !

 2. CUBOROSSO

  Italia

  Verified by europages badge

  MADE IN ITALY | Being Italian, a universally recognised quality assurance, a brand to protect. Setting off from the Apulian territory's aptitude and competitiveness, Cubo Rosso was founded in the upholstered furniture district in the Murge. Our living room sets take shape at the headquarters in Gravina in Puglia, in the Bari area and we follow the EU production standards. We export worldwide from Apulia the Made in Italy processing elegance and quality.

 3. GESSLER GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GESSLER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Vöhringen, Germania.

 4. PASCALE DIVANI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PASCALE DIVANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune pentru birou, custom sofas, sofas made in Italy, PASCALE DIVANI, armchairs, Scaune pentru birou, leather armchairs, leather sofas, și padded furniture. Are sediul în Tricarico, Italia.

 5. SC VIARMA DOLICAS SRL

  Romania

  Suntem o firma italiano-romana specializata in productia si comercializarea de mobilier.In anul 2012 am hotarat deschiderea unei sectii de productie la Patarlagele in judetul Buzau si astfel s-a nascut VIARMA DOLICAS-continuarea unei traditii italiene de jumatate de veac. Un hotel de lux un restaurant rafinat, o cafenea eleganta, o casa de prestigiu sunt medii la care ne gandim cand creem produsele noastre, imbinand cea mai veche traditie artizanala cu cele mai noi tehnologii. Viarma Dolicas va pune la dispozitie scaune realizate in stilul clasic italian, inspirate atat din Renasterea franceza cat si din cea italiana.Fiecare model de scaun este atat cu brate cat si fara.Ele sunt in stil Luis xv, Luis xvi, Baroc si Empire. Toate produsele din categoria scaune sunt finisate manual, cu o mare atentie pentru detalii. Va oferim o gama larga de scaune pentru restaurant, scaune pentru bar si scaune directoriale. Grație meșteșugarilor noștri calificați, suntem capabili să producem piese remarcabile și unice , care transmit cele mai bune exemple de frumusete si gust.Productia noastra mai cuprinde mobilier pentru dormitoare , camere de zi, sufrageri, dar, de asemenea, putem satisface orice alt tip de cerințe de mobilier.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROSPECT TRADE

  Bulgaria

  Compania PROSPECT TRADE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile classic furniture, high-quality furniture, interior design, și benches. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. DUSE SOFA

  Turcia

  Compania DUSE SOFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Saloane, furniture, seats, biocides, și Saloane. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. MEBLE TAPICEROWANE JAN BUJNOWSKI I SYN

  Polonia

  Compania MEBLE TAPICEROWANE JAN BUJNOWSKI I SYN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, fabric living room furniture, upholstery work for boating, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și custom wallpaper. Are sediul în Gda?sk, Polonia.

 4. SARDES CORPORATION CO.

  Turcia

  Compania SARDES CORPORATION CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Chairs for homes and offices, chairs and tables for restaurants, și Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Menderes, Turcia.

 5. ALFO MOBILYA INSAAT EMLAK OTO. ITH. SAN VE TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania ALFO MOBILYA INSAAT EMLAK OTO. ITH. SAN VE TIC. LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bed settees, incontinence pads, furniture, și sofas. Are sediul în Konya, Turcia.

 1. TREND DESIGN DIFFUSION

  Portugalia

  Compania TREND DESIGN DIFFUSION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tapiserii, Hotel - mobilier, restaurant furnishings, Furnishings, Tapiserii, și Hotel - mobilier. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 2. BÄRENSCHLAF INTERNATIONAL HOLGER KLUTE E.K.

  Germania

  Compania BÄRENSCHLAF INTERNATIONAL HOLGER KLUTE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi, somiere si saltele, Saltele, Paturi, somiere si saltele, Saltele, bed base with wooden slats, și hotels beds. Are sediul în Wolfhagen, Germania.

 1. STANI-POLSTEREI WISNIOWSKI GMBH

  Austria

  Compania STANI-POLSTEREI WISNIOWSKI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Wien, Austria.

 2. PAARA GMBH

  Germania

  Compania PAARA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - designer, Scaune si mobilier pentru holuri, Paturi, somiere si saltele, Scanduri pentru somiere, Mobilier - designer, Scaune si mobilier pentru holuri, Paturi, somiere si saltele, și Scanduri pentru somiere. Are sediul în Löhne, Germania.

 3. LIVELO S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania LIVELO S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of antique furniture, custom padded furniture, sofas for hotels, catering and public premises, și padding for upholstery. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 4. CIERRE IMBOTTITI SRL

  Italia

  Compania CIERRE IMBOTTITI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather sofas, leather armchairs, reclining armchair, și deckchairs. Are sediul în Forli', Italia.

 5. POZZI POLTRONE E DIVANI

  Italia

  Compania POZZI POLTRONE E DIVANI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sofas, small armchairs, custom sofas, și custom sitting rooms. Are sediul în Meda, Italia.

 6. BLEST

  Ucraina

  Compania BLEST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sofas, small armchairs, viscoelastic mattresses, și pouffes. Are sediul în Cherkassy, Ucraina.

 7. W2 ENTERPRISE INVESTMENT

  Polonia

  Compania W2 ENTERPRISE INVESTMENT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Dormitoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune si mobilier pentru holuri, Scaune si mobilier pentru holuri, și sofas for hotels, catering and public premises. Are sediul în Breslau, Polonia.

 8. MERCATUS RICKERS & TIMMERMANN GMBH

  Germania

  Compania MERCATUS RICKERS & TIMMERMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 1. ASGARD MOBILYA

  Turcia

  Compania ASGARD MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. MÖBELHANDEL NARJES

  Germania

  Compania MÖBELHANDEL NARJES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Haan-Rheinland, Germania.

 3. RMM HOME CONCEPT

  Turcia

  Compania RMM HOME CONCEPT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, bedroom furniture, wholesale of furniture, shop and office furniture, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. BIG MÖBEL INH. UGUR AKAY

  Germania

  Compania BIG MÖBEL INH. UGUR AKAY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Steinfurt, Germania.

 5. LANZETTI MADDALENA & C.

  Italia

  Compania LANZETTI MADDALENA & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapiserii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corturi de soare si accesorii, Scaune si mobilier pentru holuri, curtains for interiors, mattresses, Corturi de soare si accesorii, și Scaune si mobilier pentru holuri. Are sediul în Samarate, Italia.

 6. PHU MONIKA SZÓSTEK

  Polonia

  Compania PHU MONIKA SZÓSTEK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture manufacture, furniture factory, modern furnishings, și professional furniture. Are sediul în Żerniki, Polonia.

 7. STYLE&DESIGN

  Spania

  Compania STYLE&DESIGN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high-quality furniture, designer furniture, kitchen furniture, și padded furniture. Are sediul în Marbella, Spania.

 8. SOFY24

  Polonia

  Compania SOFY24, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii, corner units, sofas, și Fotolii. Are sediul în Żegocina, Polonia.

 9. DU LONG ET DU LÉ

  Belgia

  Compania DU LONG ET DU LÉ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotolii, Fotolii, classic sofas, și Finishing work. Are sediul în Noville-Les-Bois, Belgia.

 10. COMFORT POLSTERMÖBEL MANUFAKTUR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania COMFORT POLSTERMÖBEL MANUFAKTUR GMBH & CO. KG, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Scaune si mobilier pentru holuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile leather sofas. Are sediul în Remseck Am Neckar, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Scaune si mobilier pentru holuri - Import export

Număr de rezultate

4.478 Intreprinderile