• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • scanduri de lemn - utilaje de fabricare

Rezultate pentru

Scanduri de lemn - utilaje de fabricare - Import export

 1. KARABUDAK MAKINE

  Turcia

  Compania KARABUDAK MAKINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsire - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, vertical packing machines, wood painting systems and machines, Brush sanders for wood, și Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Gebze, Kocaeli, Turcia.

 2. STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD

  Regatul Unit

  Compania STAR UNIVERSAL (GOSPORT) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Gosport, Regatul Unit.

 3. LOCHTEN & GERMEAU

  Belgia

  Compania LOCHTEN & GERMEAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood fibre insulating panels, environmentally-friendly parquet, wooden door, și laminated wooden stretchers. Are sediul în Forest, Belgia.

 4. SOUNIQ SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SOUNIQ SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial brushes, și extention brush. Are sediul în Bielsko-Biała, Polonia.

 5. SMELA WOOD

  Ucraina

  Compania SMELA WOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Smila, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

  Compania MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Masini de slefuit pentru lemn, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Masini de slefuit pentru lemn, machines for making wood frames, și wood painting systems and machines. Are sediul în Sinalunga, Italia.

 2. GLOBAL FILTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL FILTERS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și air filtration system. Are sediul în Verwood, Regatul Unit.

 3. OFEC

  Italia

  Compania OFEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Scansano, Italia.

 4. CARLENS

  Belgia

  Compania CARLENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi de lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Parchet, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Parchet, wall coverings, și heat insulation. Are sediul în Aarschot, Belgia.

 5. DECK ART MACHINES

  Serbia

  Compania DECK ART MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile special woodworking machines, și complete woodworking lines. Are sediul în Vrbas, Serbia.

 1. ALOIS DENZEL KG

  Germania

  Compania ALOIS DENZEL KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Valve pentru robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, și Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Wertingen, Germania.

 2. HEINDL HANDELS GMBH

  Austria

  Compania HEINDL HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea lemnului - utilaje si materiale, log band saw, și Taierea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Wien, Austria.

 1. WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD

  Statele Unite ale Americii

  Compania WEIHAI HENGYI MACHINERY CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Weihai, Statele Unite ale Americii.

 2. XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P.

  Grecia

  Compania XYLOTECHNIKI N.& S. SEREKAS G.P., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden interior furnishings, și furnishings and commercial shelving. Are sediul în Nea Kios Nafplion, Grecia.

 3. CROSS & MORSE

  Regatul Unit

  Compania CROSS & MORSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 4. A1 SCALES LTD

  Regatul Unit

  Compania A1 SCALES LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Gateshead, Regatul Unit.

 5. KENNEDY GRINDING LTD

  Regatul Unit

  Compania KENNEDY GRINDING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Craven Arms, Regatul Unit.

 6. AGRIPLANET

  Romania

  Compania AGRIPLANET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Santandrei, Romania.

 7. KORENA

  Lituania

  Compania KORENA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 8. IMPACT SIGNS

  Regatul Unit

  Compania IMPACT SIGNS, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 1. HUMBLY GROVE ENERGY LTD

  Regatul Unit

  Compania HUMBLY GROVE ENERGY LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Alton, Regatul Unit.

 2. WESTERN SELF STORAGE LTD

  Regatul Unit

  Compania WESTERN SELF STORAGE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Stroud, Regatul Unit.

 3. ACORN SIGNS

  Regatul Unit

  Compania ACORN SIGNS, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Grimsby, Regatul Unit.

 4. SUPERTRACKER LTD

  Regatul Unit

  Compania SUPERTRACKER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 5. WALFINS LTD

  Regatul Unit

  Compania WALFINS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Swindon, Regatul Unit.

 6. REALWOOD MACHINERY & CONSUMABLES LTD

  Regatul Unit

  Compania REALWOOD MACHINERY & CONSUMABLES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în St. Ives, Regatul Unit.

 7. INDUSTRIAL CLUTCH PARTS LTD

  Regatul Unit

  Compania INDUSTRIAL CLUTCH PARTS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanduri de lemn - utilaje de fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în High Peak, Regatul Unit.

 8. ELECTROFIX

  Regatul Unit

  Compania ELECTROFIX, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Cannock, Regatul Unit.

 9. BASILDON GARDEN & MOWER CENTRE

  Regatul Unit

  Compania BASILDON GARDEN & MOWER CENTRE, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Basildon, Regatul Unit.

 10. G C STEVENS & SON

  Regatul Unit

  Compania G C STEVENS & SON, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, și Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit