• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • satelit - material si echipamente

Rezultate pentru

Satelit - material si echipamente - Import export

 1. TV SERVICE SRL

  Italia

  Compania TV SERVICE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antenna for condominiums, amplifiers for tv antenna systems, wi-fi network devices, și Wifi antenna. Are sediul în Roma, Italia.

 2. M-CRAMER SATELLITENSERVICES

  Germania

  Compania M-CRAMER SATELLITENSERVICES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 3. VITROCISET BELGIUM

  Belgia

  Compania VITROCISET BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Creare si dezvoltare de softuri, Creare si dezvoltare de softuri, satellite reception equipment, satellite navigation systems, și Telecom experts. Are sediul în Transinne, Belgia.

 4. EUROSKYPARK GMBH

  Germania

  Compania EUROSKYPARK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii la sol şi servicii marine, Servicii la sol şi servicii marine, și b2b services. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 5. SPACEBEL SAS

  Franta

  Compania SPACEBEL SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Satelit - material si echipamente, remote gauges, și Satelit - material si echipamente. Are sediul în Labege, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEIJING DINGDIANBAIWEI ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania BEIJING DINGDIANBAIWEI ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Beijing, China.

 2. IPEK UYDU SERVISI VE ANTEN KURULUM HIZMETLERI

  Turcia

  Compania IPEK UYDU SERVISI VE ANTEN KURULUM HIZMETLERI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tv satellite dishes, digital satellite receivers, centralised systems for satellite antennas, și satellite dish. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ND ELEKTRIK ELEKTRONIK UYDU KAMERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ND ELEKTRIK ELEKTRONIK UYDU KAMERA SISTEMLERI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite dish, și satellite dish installation. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. FET MULTIMEDIA S.R.L.

  Italia

  Compania FET MULTIMEDIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Patrica, Italia.

 5. SATECHVISION

  Franta

  Compania SATECHVISION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Mulhouse, Franta.

 1. NORSAT INTERNATIONAL INC.

  Canada

  Compania NORSAT INTERNATIONAL INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microwave components. Are sediul în Richmond, Canada.

 2. ELIT UYDU VE TELEVIZYON SERVISI

  Turcia

  Compania ELIT UYDU VE TELEVIZYON SERVISI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tv satellite dishes, digital satellite receivers, satellite antenna, și antenna repair. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. IPEK BILISIM UYDU SERVISI

  Turcia

  Compania IPEK BILISIM UYDU SERVISI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite dish, tv satellite dishes, digital satellite receivers, și satellite dish installation. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. YDETEC TELECOM

  Belgia

  Compania YDETEC TELECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 3. ELECTRICIDAD ZABALLOS

  Spania

  Compania ELECTRICIDAD ZABALLOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Alba De Tormes, Spania.

 4. GEOSAT SARL

  Franta

  Compania GEOSAT SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aerials, și satellite reception equipment. Are sediul în Albi, Franta.

 5. CHENGDU JU FENG TECHNOLOGY CO. LTD.

  China

  Compania CHENGDU JU FENG TECHNOLOGY CO. LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Chengdu, China.

 6. LUXSPACE

  Luxemburg

  Compania LUXSPACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spacecraft design, și technical consultants on space and defence projects. Are sediul în Betzdorf, Luxemburg.

 7. ABBIA GNSS TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania ABBIA GNSS TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wireless technologies, și navigation systems. Are sediul în Toulouse, Franta.

 8. MOOG

  Luxemburg

  Compania MOOG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic components, și hydraulic systems. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 1. LAMIT COMPANY

  Romania

  Compania LAMIT COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 2. ARPACON SOLUCIONES TECNOLÓGICAS

  Spania

  Compania ARPACON SOLUCIONES TECNOLÓGICAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gps locator. Are sediul în SEVILLA, Spania.

 3. SHENZHEN AIR DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania SHENZHEN AIR DIGITAL TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. ANTES ELEKTRONIK SAN VE TIC LTD ŞTI.

  Turcia

  Compania ANTES ELEKTRONIK SAN VE TIC LTD ŞTI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite tv installation, și centralised tv system installation. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BOTECH ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S

  Turcia

  Compania BOTECH ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital satellite receivers, și apartments with cable tv. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TOPSAT24

  Germania

  Compania TOPSAT24, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile satellite dish installation. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 7. TELESPAZIO FRANCE

  Franta

  Compania TELESPAZIO FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Toulouse Cedex, Franta.

 8. EMP-CENTAURI SRO

  Republica Ceha

  Compania EMP-CENTAURI SRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Satelit - material si echipamente. Are sediul în Klatovy, Republica Ceha.

 9. COMEX

  Regatul Unit

  Compania COMEX, care își desfășoară activitatea în domeniul EDI, schimb de date informatizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Satelit - material si echipamente, Faxuri, Satelit - material si echipamente, și Faxuri. Are sediul în Swansea, Regatul Unit.

 10. COMSERVE

  Regatul Unit

  Compania COMSERVE, care își desfășoară activitatea în domeniul EDI, schimb de date informatizate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Satelit - material si echipamente, Faxuri, Satelit - material si echipamente, și Faxuri. Are sediul în King's Lynn, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Satelit - material si echipamente - Import export

Număr de rezultate

14.659 Intreprinderile