• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sasiuri pentru vehicule

Rezultate pentru

Sasiuri pentru vehicule - Import export

 1. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Ungaria

  Compania GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Gyongyos, Ungaria.

 2. OZGUL TRAILER

  Turcia

  Compania OZGUL TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare cu semi-remorca si semi-remorci, Transport rutier - camioane cisterna, Remorci pentru utilaje industriale, Tractoare cu semi-remorca si semi-remorci, Transport rutier - camioane cisterna, Remorci pentru utilaje industriale, și drum containers. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. DEPRECQ SAS

  Franta

  Compania DEPRECQ SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, mechanical constructions, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Raismes, Franta.

 4. SORTIMO AS

  Norvegia

  Compania SORTIMO AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi funerare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, Automobile - asigurari, Sasiuri pentru vehicule, și Automobile - asigurari. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 5. CARROCERÍAS JOFER

  Spania

  Compania CARROCERÍAS JOFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Siero, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, Piese de schimb pentru automobile, și light commercial vehicles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ALUWIN

  Belgia

  Compania ALUWIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, Constructii din aluminiu, aluminium verandas, aluminum doors, Sasiuri pentru vehicule, și Constructii din aluminiu. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 3. C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - componente si piese electrice si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Vehicule - accesorii si echipamente, Vehicule - componente si piese mecanice, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule speciale - constructie si echipamente, Vehicule - accesorii si echipamente, și Vehicule - componente si piese mecanice. Are sediul în Solingen, Germania.

 4. ETZOLD GMBH

  Germania

  Compania ETZOLD GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bacuri pentru manipularea marfii, și Bacuri pentru manipularea marfii. Are sediul în Schmoelln, Germania.

 5. YALÇINLAR OTOMOTIV

  Turcia

  Compania YALÇINLAR OTOMOTIV, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare si piese, farm vehicles, spare parts for japanese vehicles, Pipes made of galvanized sheet metal and stainless steel, și Motoare si piese. Are sediul în Usak, Turcia.

 1. MOTORHOMES KONINGS

  Belgia

  Compania MOTORHOMES KONINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Camioane, camionete si vehicule utilitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sasiuri pentru vehicule, Sasiuri pentru vehicule, și multipurpose mobile offices. Are sediul în Koningshooikt, Belgia.

 2. POLYGARAGE.EU

  Portugalia

  Compania POLYGARAGE.EU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Porto, Portugalia.

 1. ATS RAUW

  Belgia

  Compania ATS RAUW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci si bene pentru vehicule industriale, Remorci si bene pentru vehicule industriale, și cranes for vehicles. Are sediul în Bullingen, Belgia.

 2. SUPERCAR S.R.L.

  Italia

  Compania SUPERCAR S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

 3. CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO

  Italia

  Compania CARROZZERIA EUROPA S.N.C. DI FINOTTO VALTER E PASIAN GINO, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Sasiuri pentru vehicule, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Eraclea, Italia.

 4. CARROZZERIA NERI S.R.L.

  Italia

  Compania CARROZZERIA NERI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anvelope si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Forli', Italia.

 5. CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO

  Italia

  Compania CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Novara, Italia.

 6. YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY

  China

  Compania YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în yuhuan, China.

 7. MARIC INTERNATIONAL CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania MARIC INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Xinzhuang City, Taiwan (ROC).

 8. CARROZZERIA ZARA S.R.L.

  Italia

  Compania CARROZZERIA ZARA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Voghera, Italia.

 1. L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Jesolo, Italia.

 2. KING KONG ROBOT LIMITED

  China

  Compania KING KONG ROBOT LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Changan, China.

 3. AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L.

  Italia

  Compania AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 4. CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Pedrengo, Italia.

 5. MISTER VETRO S.R.L.

  Italia

  Compania MISTER VETRO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte plate din sticla si oglinzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Roma, Italia.

 6. CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C.

  Italia

  Compania CARROZZERIA BAGGIO S.A.S. DI BAGGIO MICHELE & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Sasiuri pentru vehicule, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Cittadella, Italia.

 7. RTC S.R.L.

  Italia

  Compania RTC S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Calenzano, Italia.

 8. AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR

  Italia

  Compania AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Fabriano, Italia.

 9. AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L.

  Italia

  Compania AUTOCARROZZERIA SASANELLI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele pe baza de rasini sintetice, Sasiuri pentru vehicule, Vopsele pe baza de rasini sintetice, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Mottola, Italia.

 10. NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C.

  Italia

  Compania NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule speciale - constructie si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - servicii, Sasiuri pentru vehicule, Vehicule - servicii, și Sasiuri pentru vehicule. Are sediul în Silea, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit