• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sarma si cablu din alama

Rezultate pentru

Sarma si cablu din alama - Import export

 1. BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania BYWELL SPRINGS & PRESSINGS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resorturi din fir metalic, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Tipton, Regatul Unit.

 2. GUZEL METAL BRASS MILL

  Turcia

  Compania GUZEL METAL BRASS MILL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BROECKSKES SAB GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri preasamblate, Senzor pirometric, Cabluri preasamblate, cables for industry, Senzor pirometric, și temperature measurement. Are sediul în Viersen, Germania.

 4. FLEXAL SPRINGS UK LTD

  Regatul Unit

  Compania FLEXAL SPRINGS UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. HANSON SPRINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania HANSON SPRINGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. G JOHN POWER LTD

  Regatul Unit

  Compania G JOHN POWER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Halesowen, Regatul Unit.

 2. HILL & SONS

  Regatul Unit

  Compania HILL & SONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în High Peak, Regatul Unit.

 3. RELIABLE SPRING & MANUFACTURING CO LTD

  Regatul Unit

  Compania RELIABLE SPRING & MANUFACTURING CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Tipton, Regatul Unit.

 4. WIRE MESH FABRICATIONS

  Regatul Unit

  Compania WIRE MESH FABRICATIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Wigan, Regatul Unit.

 5. ALBERTA SPRINGS

  Regatul Unit

  Compania ALBERTA SPRINGS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 1. TEKNIKKA LTD

  Regatul Unit

  Compania TEKNIKKA LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Lewes, Regatul Unit.

 2. RED ROSE

  Regatul Unit

  Compania RED ROSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Blaydon-On-Tyne, Regatul Unit.

 1. LION SPRINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania LION SPRINGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

 2. JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD

  Regatul Unit

  Compania JOHN BINNS & SON (SPRINGS) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Skipton, Regatul Unit.

 3. G BOPP & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania G BOPP & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Alfreton, Regatul Unit.

 4. ORMISTON WIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania ORMISTON WIRE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Isleworth, Regatul Unit.

 5. HARPSCREEN GB LTD

  Regatul Unit

  Compania HARPSCREEN GB LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în St. Helens, Regatul Unit.

 6. SPRINGMASTERS LTD

  Regatul Unit

  Compania SPRINGMASTERS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 7. SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD

  Regatul Unit

  Compania SPRINGMAKERS (REDDITCH) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Ross-On-Wye, Regatul Unit.

 8. R & J HARNESSES LTD

  Regatul Unit

  Compania R & J HARNESSES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Deeside, Regatul Unit.

 1. FLEXO SPRINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania FLEXO SPRINGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 2. MAINCO WIRE ROPES LTD

  Regatul Unit

  Compania MAINCO WIRE ROPES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 3. SPRINGPART MANUFACTURING LTD

  Regatul Unit

  Compania SPRINGPART MANUFACTURING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Redditch, Regatul Unit.

 4. SPRINGCOIL LTD

  Regatul Unit

  Compania SPRINGCOIL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 5. MORRIS SPRINGS

  Regatul Unit

  Compania MORRIS SPRINGS, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în West Bromwich, Regatul Unit.

 6. I A BARNES & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania I A BARNES & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Stevenage, Regatul Unit.

 7. J E S MANUFACTURING CO LTD

  Regatul Unit

  Compania J E S MANUFACTURING CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 8. SOUTHERN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania SOUTHERN SPRINGS & PRESSINGS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în New Milton, Regatul Unit.

 9. BARNFATHER WIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania BARNFATHER WIRE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Wednesbury, Regatul Unit.

 10. T COLE & SON

  Regatul Unit

  Compania T COLE & SON, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarma si cablu din alama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din fir, cu zale nesudate, Resorturi din fir metalic, Lanturi din fir, cu zale nesudate, și Resorturi din fir metalic. Are sediul în Carrickfergus, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit