• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sanitare - articole pentru handicapati

Rezultate pentru

Sanitare - articole pentru handicapati - Import export

 1. WEIDNER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WEIDNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Baar-Ebenhausen, Germania.

 2. TAPESWITCH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TAPESWITCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Pattensen, Germania.

 3. WILA TEXTIL VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania WILA TEXTIL VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Zeulenroda-Triebes, Germania.

 4. SANITAX

  Italia

  Compania SANITAX, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aids for the disabled and orthopedic articles, Relaxation armchairs, chair for the disabled, și lifts for the disabled. Are sediul în Taggia, Italia.

 5. IZ YAPI SANITARYWARE EQUIPMENTS & PLUMBING SOLUTIONS

  Turcia

  Compania IZ YAPI SANITARYWARE EQUIPMENTS & PLUMBING SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile connectors for hydraulics, heating and sanitary systems, plumbing and bathroom fixtures, și accessories for bathroom fixtures. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bai - mobilier si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Accesorii pentru bai, Sanitare - articole pentru handicapati, Robinetarie sanitara, Sanitare - articole, Accesorii pentru bai, Sanitare - articole pentru handicapati, Robinetarie sanitara, și Sanitare - articole. Are sediul în Xiamen, China.

 2. DOUG CLEGHORN BATHROOMS

  Regatul Unit

  Compania DOUG CLEGHORN BATHROOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathrooms, wholesale bathroom furnishings, bathrooms and accessories, și bathrooms remodelled. Are sediul în Leeds, Regatul Unit.

 3. TOOALETA GROUP

  Germania

  Compania TOOALETA GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 4. DISTINCTIVE INTERIORS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania DISTINCTIVE INTERIORS LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 5. WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH

  Germania

  Compania WFW LABOR-, ARZT- UND KRANKENHAUSBEDARF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, Bandaje si pansamente, Sanitare - articole pentru handicapati, Radiologie medicala - aparate si instrumente, Electrocardiografe, și Bandaje si pansamente. Are sediul în Wertheim, Germania.

 1. G QUADRO SRL

  Italia

  Compania G QUADRO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Druento, Italia.

 2. ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH

  Germania

  Compania ROTH SANITÄRPROGRAMME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Altensteig, Germania.

 1. CLINIMAX, EQUIPAMIENTO PARA SANITARIOS

  Spania

  Compania CLINIMAX, EQUIPAMIENTO PARA SANITARIOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom accessories. Are sediul în Sant Andreu De La Barca, Spania.

 2. SHORE BATHROOMS

  Regatul Unit

  Compania SHORE BATHROOMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 3. SU KACAGI BULMA

  Turcia

  Compania SU KACAGI BULMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. AZIONE SALUTE

  Italia

  Compania AZIONE SALUTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renting devices for the disabled, orthopaedic aids hire, electronic medical device rental, și orthopedic bed and accessory rental. Are sediul în Liscate, Italia.

 5. ISER DI GHIDINI A & C. SAS

  Italia

  Compania ISER DI GHIDINI A & C. SAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boilers, plumbing and bathroom fixtures, spa bath, și water purifiers. Are sediul în Brescia, Italia.

 6. TECNOSAN CENTRO

  Italia

  Compania TECNOSAN CENTRO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Sesto Fiorentino, Italia.

 7. POPAN ELECTRO ACONSTRUCTIONS BVBA

  Belgia

  Compania POPAN ELECTRO ACONSTRUCTIONS BVBA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Deurne, Belgia.

 8. DOM&VIE PARIS

  Franta

  Compania DOM&VIE PARIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Villeneuve La Garenne, Franta.

 1. TILESTILESTILES

  Regatul Unit

  Compania TILESTILESTILES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic tiles, bathroom accessories, ceramic floor tiles, și bathroom tiles. Are sediul în Cambridge, Regatul Unit.

 2. BATHS BY SHAY

  Statele Unite ale Americii

  Compania BATHS BY SHAY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Edmond, Statele Unite ale Americii.

 3. EDISAL.COM SRL

  Italia

  Compania EDISAL.COM SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food vending machines, plumbing fittings for the building industry, heating equipment, și air conditioning unit. Are sediul în Mola Di Bari, Italia.

 4. TECNOBAD INTERNATIONAL SRL

  Italia

  Compania TECNOBAD INTERNATIONAL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Larciano, Italia.

 5. ROCA MAROC

  Maroc

  Compania ROCA MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole pentru handicapati, Robinetarie sanitara, Cazi de baie, shower cabinet with hydromassage, Sanitare - articole pentru handicapati, Robinetarie sanitara, și Cazi de baie. Are sediul în SETTAT, Maroc.

 6. EKAMED GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania EKAMED GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Paturi, somiere si saltele, Sanitare - articole pentru handicapati, Aparate si echipamente pentru reeducare functionala, Carje, Paturi, somiere si saltele, Sanitare - articole pentru handicapati, Aparate si echipamente pentru reeducare functionala, și Carje. Are sediul în Wunstorf, Germania.

 7. IDROVELOX SRL

  Italia

  Compania IDROVELOX SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chemical wc hire, automated draining, sanisettes for disabled users for hire, și chemical toilets for hire. Are sediul în Misano Adriatico, Italia.

 8. YEPES OCULARISTA

  Spania

  Compania YEPES OCULARISTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Bilbao, Spania.

 9. ECOSHOWER

  Franta

  Compania ECOSHOWER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 10. UMYWALKI KAMIENNE

  Polonia

  Compania UMYWALKI KAMIENNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sanitare - articole pentru handicapati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wash-hand basins. Are sediul în Kraków, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit