• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sali pentru sarbatori si receptii

Rezultate pentru

Sali pentru sarbatori si receptii - Import export

 1. HOTEL LE PRIEURE

  Franta

  Compania HOTEL LE PRIEURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Locronan, Franta.

 2. KLEINVIEH DRESDEN

  Germania

  Compania KLEINVIEH DRESDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Dresden, Germania.

 3. VIEWHALL MULTIPLEX

  Grecia

  Compania VIEWHALL MULTIPLEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Acharnai, Grecia.

 4. APLEONA HSG EVENT SERVICES GMBH

  Germania

  Compania APLEONA HSG EVENT SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Kelsterbach, Germania.

 5. PASSADE

  Belgia

  Compania PASSADE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, rooms for ceremonies, Bus restaurant, function room rental, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Mechelen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BRASSERIE C

  Belgia

  Compania BRASSERIE C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru sarbatori si receptii, home-made beer, Cadouri promotionale, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Liège, Belgia.

 2. DJLUDOREMIX

  Franta

  Compania DJLUDOREMIX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile party decorations, partyware, party items, și supplies for private parties. Are sediul în Pont Saint Esprit, Franta.

 3. CHÂTEAU DE PREISCH

  Luxemburg

  Compania CHÂTEAU DE PREISCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, organisation of company events, Sali pentru congrese si seminarii, organising school outings, și conference hall rental. Are sediul în Basse-Rentgen, Luxemburg.

 4. LUCULLUS

  Belgia

  Compania LUCULLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, function room rental, brunches organised, Conference hall, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Brasschaat, Belgia.

 5. BUITENPLAATS SPARRENDAAL

  Olanda

  Compania BUITENPLAATS SPARRENDAAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Driebergen, Olanda.

 1. ABADIA DE PARRACES

  Spania

  Compania ABADIA DE PARRACES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Segovia, Spania.

 2. JUNGLE PHF ITALIA SRL

  Italia

  Compania JUNGLE PHF ITALIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants for playgrounds, și function room rental. Are sediul în Roma, Italia.

 1. CENTRE DE CONFÉRENCE ET DE FORMATION - CHAMBRE DE COMMERCE DU LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania CENTRE DE CONFÉRENCE ET DE FORMATION - CHAMBRE DE COMMERCE DU LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de conferinte - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, conference hall rental, renting of meeting-rooms, Sali pentru sarbatori si receptii, și convention centre. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. RENAVINS

  Belgia

  Compania RENAVINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vinuri - Franta, Vinuri - Italia, Sali pentru sarbatori si receptii, Vinuri - Franta, Vinuri - Italia, Sali pentru sarbatori si receptii, și organisation of receptions and banquets. Are sediul în Soignies, Belgia.

 3. TAORMINA LUXURY CHARTER

  Italia

  Compania TAORMINA LUXURY CHARTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile boats, charter boat rental, Rentals of luxury cars, și helicopter rental. Are sediul în San Gregorio Di Catania, Italia.

 4. HUIS VAN DIJCK

  Belgia

  Compania HUIS VAN DIJCK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, organised dinners, function room rental, organisation of receptions and banquets, și Restaurante, catering si livrari de produse alimentare. Are sediul în Duffel, Belgia.

 5. DOMAINE DE LA CHESNAIE

  Franta

  Compania DOMAINE DE LA CHESNAIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, renting of meeting-rooms, banquet/reception room, Sali pentru congrese si seminarii, și Conference hall. Are sediul în Grainville, Franta.

 6. NCI LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania NCI LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Birouri echipate si fabrici - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, Furnished offices - office leasing, renting of meeting-rooms, conference hall rental, și Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. CHATEAU FORT DE FELUY

  Belgia

  Compania CHATEAU FORT DE FELUY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, wedding organisation, Sali pentru sarbatori si receptii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Feluy, Belgia.

 8. ALTE WOLLKÄMMEREI LEIPZIG

  Germania

  Compania ALTE WOLLKÄMMEREI LEIPZIG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Leipzig, Germania.

 1. ESCAPE ROOM

  Spania

  Compania ESCAPE ROOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. PAIRI DAIZA

  Belgia

  Compania PAIRI DAIZA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parcuri si rezervatii naturale, business lunches and dinners, organised dinners, congresses, conferences, receptions - organisation and services, și Parcuri si rezervatii naturale. Are sediul în Brugelette, Belgia.

 3. KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB

  Belgia

  Compania KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru sarbatori si receptii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru sarbatori si receptii, reception hall with garden, și country house. Are sediul în Zwijnaarde, Belgia.

 4. KLUB DIAMENT

  Polonia

  Compania KLUB DIAMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Kraków, Polonia.

 5. SIEDEM ?YCZE? BIS - SALA NA WESELE

  Polonia

  Compania SIEDEM ?YCZE? BIS - SALA NA WESELE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în ?ód?, Polonia.

 6. LA MAISON DIGITALE

  Franta

  Compania LA MAISON DIGITALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renting of meeting-rooms, și event space rental. Are sediul în Saint Cyr Sur Mer, Franta.

 7. HOTEL VERVIERS

  Belgia

  Compania HOTEL VERVIERS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, restaurant, și hotel. Are sediul în Verviers, Belgia.

 8. SKY HIGH ESCAPE ROOM

  Olanda

  Compania SKY HIGH ESCAPE ROOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. Are sediul în Almere, Olanda.

 9. L'ORCHIDEE

  Belgia

  Compania L'ORCHIDEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Sali pentru sarbatori si receptii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Restaurante, catering si livrari de produse alimentare, Sali pentru sarbatori si receptii, și Gastronomic restaurant. Are sediul în Ransart, Belgia.

 10. FERME EQUESTRE LA GOLETTE

  Belgia

  Compania FERME EQUESTRE LA GOLETTE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile banquet/reception room, equipped meeting rooms, și horses. Are sediul în Rendeux, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit