• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sali pentru congrese si seminarii

Rezultate pentru

Sali pentru congrese si seminarii - Import export

 1. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHÂTEAU D'ORIGNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Organizarea seminariilor si a congreselor, Sali pentru congrese si seminarii, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Neuvy, Franta.

 2. PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PÜG PRÜF- UND ÜBERWACHUNGSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Gäufelden, Germania.

 3. LE BON HOTEL

  Franta

  Compania LE BON HOTEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în NEUILLY SUR SEINE, Franta.

 4. POINT CENTRE (BIOPOLE ULB CHARLEROI)

  Belgia

  Compania POINT CENTRE (BIOPOLE ULB CHARLEROI), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile renting of meeting-rooms, seminar room rental, și meeting room rental. Are sediul în Gosselies, Belgia.

 5. HÔTEL BRISTOL

  Franta

  Compania HÔTEL BRISTOL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, seminar room rental, Sali pentru congrese si seminarii, organisation of receptions and banquets, și business meals. Are sediul în Mulhouse, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCI.E.S.COM E.U. INH. MAG. DR. JOHANNES LEITNER, CMC

  Austria

  Compania SCI.E.S.COM E.U. INH. MAG. DR. JOHANNES LEITNER, CMC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Hernstein, Austria.

 2. LE RELAIS IMPERIAL

  Franta

  Compania LE RELAIS IMPERIAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Saint Vallier De Thiey, Franta.

 3. LA TERRASSE DES OLIVIERS

  Franta

  Compania LA TERRASSE DES OLIVIERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Mansigné, Franta.

 4. HOTEL EDEN **

  Franta

  Compania HOTEL EDEN **, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Martigues, Franta.

 5. CHARLEROI ESPACE MEETING EUROPEEN (CEME)

  Belgia

  Compania CHARLEROI ESPACE MEETING EUROPEEN (CEME), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conference room. Are sediul în Dampremy, Belgia.

 1. SALLE LE GRENIER

  Belgia

  Compania SALLE LE GRENIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events. Are sediul în Abée, Belgia.

 2. KASTEEL TER HAM

  Belgia

  Compania KASTEEL TER HAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru congrese si seminarii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, reception hall with garden, Congresses and seminars, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Steenokkerzeel, Belgia.

 1. HOTEL VERVIERS

  Belgia

  Compania HOTEL VERVIERS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, restaurant, și hotel. Are sediul în Verviers, Belgia.

 2. GARDEN HOTEL

  Italia

  Compania GARDEN HOTEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Terni, Italia.

 3. PALACE ELYSEE

  Franta

  Compania PALACE ELYSEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Paris, Franta.

 4. KORTRIJK XPO

  Belgia

  Compania KORTRIJK XPO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, multipurpose halls, și meeting room rental. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 5. CHÂTEAU DE PREISCH

  Luxemburg

  Compania CHÂTEAU DE PREISCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, organisation of company events, Sali pentru congrese si seminarii, organising school outings, și conference hall rental. Are sediul în Basse-Rentgen, Luxemburg.

 6. THE LAKE

  Belgia

  Compania THE LAKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Sali pentru sarbatori si receptii, și banquet/reception room. Are sediul în Keerbergen, Belgia.

 7. CENTRUM KONFERENCYJNO-WYPOCZYNKOWE DZIKIE WINO

  Polonia

  Compania CENTRUM KONFERENCYJNO-WYPOCZYNKOWE DZIKIE WINO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Hotel, conference centre, business centre, Hoteluri şi restaurante, și Hotel. Are sediul în Wiewiórczyn, Polonia.

 8. HACIENDA EL VIZIR

  Spania

  Compania HACIENDA EL VIZIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile incentive travel. Are sediul în Espartinas, Spania.

 1. HOTEL SOLEC

  Polonia

  Compania HOTEL SOLEC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, Hoteluri şi restaurante, Sali pentru congrese si seminarii, Industria ospitalitatii, air-conditioned rooms, Hoteluri şi restaurante, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Solec, Polonia.

 2. CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY

  Franta

  Compania CHÂTEAU DE SAINT-MARTORY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu hotelier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru congrese si seminarii, castles to rent, seminar room rental, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Saint-Martory, Franta.

 3. EUROPEAN CONVENTION CENTER LUXEMBOURG (ECCL)

  Luxemburg

  Compania EUROPEAN CONVENTION CENTER LUXEMBOURG (ECCL), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conference hall rental, și hotel - conference centre. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. CHATEAU FORT DE FELUY

  Belgia

  Compania CHATEAU FORT DE FELUY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru sarbatori si receptii, Sali pentru congrese si seminarii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, wedding organisation, Sali pentru sarbatori si receptii, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Feluy, Belgia.

 5. THE MEETING ROOM

  Regatul Unit

  Compania THE MEETING ROOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Elland, Regatul Unit.

 6. SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE

  Belgia

  Compania SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, renting of meeting-rooms, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 7. DOMAINE DE LA CHESNAIE

  Franta

  Compania DOMAINE DE LA CHESNAIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru sarbatori si receptii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, renting of meeting-rooms, banquet/reception room, Sali pentru congrese si seminarii, și Conference hall. Are sediul în Grainville, Franta.

 8. BUSINESS FACULTY

  Belgia

  Compania BUSINESS FACULTY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali pentru congrese si seminarii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, renting of meeting-rooms, room hire for videoconferences, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. CEFOS - CENTRE DE FORMATION ET DE SEMINAIRES DE LA CHAMBRE DES SALAIRES

  Luxemburg

  Compania CEFOS - CENTRE DE FORMATION ET DE SEMINAIRES DE LA CHAMBRE DES SALAIRES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali pentru congrese si seminarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, conference hall rental, Organizarea seminariilor si a congreselor, seminar room rental, și renting of meeting-rooms. Are sediul în Remich, Luxemburg.

 10. CITY KART

  Belgia

  Compania CITY KART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inchiriere autoturisme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere de masini de turism, Sali pentru congrese si seminarii, Inchiriere de masini de turism, kart tracks, Sali pentru congrese si seminarii, și Congresses and seminars. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Sali pentru congrese si seminarii - Import export

Număr de rezultate

1.018 Intreprinderile