• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • sali de spectacol si scenografie - echipamente

Rezultate pentru

Sali de spectacol si scenografie - echipamente - Import export

 1. EZCARAY INTERNACIONAL

  Spania

  Verified by europages badge

  Chair factory since 1955 for: Conference centres, auditoriums, cinemas, theatres. Educational furniture. Tiered seating, mobile stands. Our company, Ezcaray Internacional, has been growing for over 100 years and our work over this long period means we offer unrivalled experience. The quality of our seating is well known throughout the country, and for several years we have been exporting our products to other countries such as Germany, France, Belgium and the Netherlands.

 2. 3D MANUFAKT WERKSTATT FÜR KUNST, KULISSE UND DEKORATION

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania 3D MANUFAKT WERKSTATT FÜR KUNST, KULISSE UND DEKORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Hagen, Germania.

 3. ZWEI M EVENT + TECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ZWEI M EVENT + TECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Oberursel, Germania.

 4. THEATERTECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania THEATERTECHNISCHE SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Syke, Germania.

 5. B&L LAGER- + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania B&L LAGER- + FÖRDERTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Kamen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. REACTIV8 EVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania REACTIV8 EVENTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecleraj pentru spectacole - materiale, Sonorizare - materiale profesionale, Ecleraj pentru spectacole - materiale, și Sonorizare - materiale profesionale. Are sediul în Anthy Sur Leman, Franta.

 2. ULTRA-SCHALL® EVENTSERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ULTRA-SCHALL® EVENTSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. LAMM SRL

  Italia

  Compania LAMM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotolii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Fotolii pentru sali de spectacol, armchairs for hotels, catering and public premises, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Fotolii pentru sali de spectacol, și auditorium. Are sediul în San Secondo P.se, Italia.

 4. RAUMGRO E.K.

  Germania

  Compania RAUMGRO E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. L&S GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania L&S GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Hörstel, Germania.

 1. LA TECNICA

  Italia

  Compania LA TECNICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, technical scenery design, set preparation, Echipamente de scenografie, și sets built. Are sediul în Pavona Di Albano Laziale-Albano Laziale, Italia.

 2. MAVERLO INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MAVERLO INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

 1. PLATZHIRSCH EVENT-BÜHNE-TECHNIK

  Germania

  Compania PLATZHIRSCH EVENT-BÜHNE-TECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, stages for shows and conventions, stages for parties and events, și stage. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. ALLROUND-BÜHNEN FORNEBERG

  Germania

  Compania ALLROUND-BÜHNEN FORNEBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile movable stages. Are sediul în Leipzig, Germania.

 3. KINOEXPORT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania KINOEXPORT S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de cinema, Scaune si mobilier pentru holuri, Echipamente pentru sali de teatru, Sali pentru congrese si seminarii, Echipamente pentru sali de cinema, Scaune si mobilier pentru holuri, Echipamente pentru sali de teatru, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Korytná, Republica Ceha.

 4. CONCEPT ONTWIKKELING SAMENWERKING: COS

  Belgia

  Compania CONCEPT ONTWIKKELING SAMENWERKING: COS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente pentru sali de teatru, Echipamente pentru sali de teatru, extendable stands, și stands for events and conferences. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 5. HTTPS://MOZAIKOWO.PL/

  Polonia

  Compania HTTPS://MOZAIKOWO.PL/, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic mosaics. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 6. LIVECO VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania LIVECO VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în München, Germania.

 7. EVENT VERMIETUNG INH. AXEL PFLEGER

  Germania

  Compania EVENT VERMIETUNG INH. AXEL PFLEGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Targuri si expozitii - amenajarea standurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Standuri pentru expozitii, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Sonorizare - materiale profesionale, Ecleraj pentru spectacole - materiale, Standuri pentru expozitii, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Sonorizare - materiale profesionale, și Ecleraj pentru spectacole - materiale. Are sediul în Bonn, Germania.

 8. ERREELLESERVICESTORE

  Italia

  Compania ERREELLESERVICESTORE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audio service, discotheque and entertainment centre lighting fixtures, systems and equipment for performances and entertainment, și design and installation of systems and equipment for shows. Are sediul în Capo D'orlando, Italia.

 1. TRAVEL CASE ®

  Italia

  Compania TRAVEL CASE ®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Chieti, Italia.

 2. M.A. SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR EVENTTECHNIK MBH

  Germania

  Compania M.A. SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR EVENTTECHNIK MBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Hilter, Germania.

 3. STAGECO DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania STAGECO DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, și Sali de spectacol si scenografie - echipamente. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. ALFRED HOFMAIER

  Germania

  Compania ALFRED HOFMAIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Iluminat public, industrial si comercial, Ecleraj pentru spectacole - materiale, Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Iluminat public, industrial si comercial, și Ecleraj pentru spectacole - materiale. Are sediul în Regensburg, Germania.

 5. T-STAGE WINTER&GROH GMBH

  Germania

  Compania T-STAGE WINTER&GROH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Iluminat public, industrial si comercial, Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Iluminat public, industrial si comercial. Are sediul în Buchholz, Germania.

 6. EIDENBERGER WIMMER GESBR STAGE ON TOUR

  Austria

  Compania EIDENBERGER WIMMER GESBR STAGE ON TOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Elevatoare cu nacela. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme si punti elevatoare auto, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Echipamente de scenografie, Spectacole - organizare, Platforme si punti elevatoare auto, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Echipamente de scenografie, și Spectacole - organizare. Are sediul în Schenkenfelden, Austria.

 7. EMV MEDIEN - VERANSTALTUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania EMV MEDIEN - VERANSTALTUNGSTECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Iluminat public, industrial si comercial, Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, și Iluminat public, industrial si comercial. Are sediul în Mannheim, Germania.

 8. STAGE ATTACK

  Germania

  Compania STAGE ATTACK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Iluminat public, industrial si comercial, Ecleraj pentru spectacole - materiale, Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Iluminat public, industrial si comercial, și Ecleraj pentru spectacole - materiale. Are sediul în Marsberg, Germania.

 9. BIG-SOUND VERANSTALTUNGSTECHNIK

  Germania

  Compania BIG-SOUND VERANSTALTUNGSTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Construcții industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii metalice usoare, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Echipamente de scenografie, Ecleraj pentru spectacole - materiale, Constructii metalice usoare, Sali de spectacol si scenografie - echipamente, Echipamente de scenografie, și Ecleraj pentru spectacole - materiale. Are sediul în Tülau, Germania.

 10. TEAM-MEDIA-SERVICE.DE

  Germania

  Compania TEAM-MEDIA-SERVICE.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de spectacol si scenografie - echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Iluminat public, industrial si comercial, Echipamente de scenografie, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, și Iluminat public, industrial si comercial. Are sediul în Much, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit