• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rotogravura

Rezultate pentru

Rotogravura - Import export

 1. BIRIZ FLEXIBLE ROTOGRAVURE

  Turcia

  Compania BIRIZ FLEXIBLE ROTOGRAVURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible packing. Are sediul în Turkey, Turcia.

 2. VON ARX ENGINEERING & CO AG

  Elvetia

  Compania VON ARX ENGINEERING & CO AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Dulliken, Elvetia.

 3. IMAJ PACKAGING

  Turcia

  Compania IMAJ PACKAGING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Gebze/kocaeli, Turcia.

 4. RÓTULOS INNOVA

  Spania

  Compania RÓTULOS INNOVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Alicante, Spania.

 5. ROTO DI ARICI SANTO SRL

  Italia

  Compania ROTO DI ARICI SANTO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie pentru industria ambalajelor, supplies for the food and canning industry, plastic packaging for the food and food preservation industry, și Hartie pentru industria ambalajelor. Are sediul în Lainate, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. N.R.INDUSTRIES

  India

  Compania N.R.INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Noida, India.

 2. ALPHA B GRAVURE

  Franta

  Compania ALPHA B GRAVURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Tipografie, presses, și mastering. Are sediul în Lagardelle Sur Leze, Franta.

 3. INT KOREA

  Coreea de Sud

  Compania INT KOREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Ansan, Coreea de Sud.

 4. ARMATIF KLISECILIK MAK. PLS. INS. OTOM. GIDA IC VE DIS SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ARMATIF KLISECILIK MAK. PLS. INS. OTOM. GIDA IC VE DIS SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cylinder rollers, și engraving. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. NEUE ZUGER ZEITUNG

  Elvetia

  Compania NEUE ZUGER ZEITUNG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare - tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - imprimarea formularelor pe suport continuu, Ziare si reviste, Imprimare laser, Rotogravura, Informatica - imprimarea formularelor pe suport continuu, Ziare si reviste, Imprimare laser, și Rotogravura. Are sediul în Zug, Elvetia.

 1. VEITION INDUSTRIAL CO., LIMITED

  China

  Compania VEITION INDUSTRIAL CO., LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile printing cylinders, și printing plates. Are sediul în Dongguan, China.

 2. K B ENTERPRISES

  Pakistan

  Compania K B ENTERPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rotogravure, și Flexible packaging materials. Are sediul în Karachi, Pakistan.

 1. SVOBODA PRESS S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SVOBODA PRESS S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini tipografice offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, Tipografie, Tipografie - offset, Rotogravura, Tipografie, și Tipografie - offset. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 2. TYPOS, TISKARSKÉ ZÁVODY, A.S.

  Republica Ceha

  Compania TYPOS, TISKARSKÉ ZÁVODY, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Tipografie - offset, Imprimare digitala, Tipografie, Tipografie - offset, și Imprimare digitala. Are sediul în Plzen, Republica Ceha.

 3. IND.VAC.SCREEN PRINTING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania IND.VAC.SCREEN PRINTING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Imprimare prin procedee de termogravura, Tipografie, și Imprimare prin procedee de termogravura. Are sediul în Rugeley, Regatul Unit.

 4. POLYFOIL SOUTH AFRICA

  Africa de Sud

  Compania POLYFOIL SOUTH AFRICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible packaging. Are sediul în Sandton, Africa de Sud.

 5. VICTORIA SECURITY PRINTING, A.S.

  Republica Ceha

  Compania VICTORIA SECURITY PRINTING, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imprimare digitala, Tipografie - offset, Rotogravura, Imprimare digitala, Tipografie - offset, și Rotogravura. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 6. PRINCO INTERNATIONAL S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PRINCO INTERNATIONAL S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing direct. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, Tipografie - offset, Rotogravura, și Tipografie - offset. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 7. BAKGRAVÜR

  Turcia

  Compania BAKGRAVÜR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. Are sediul în Cigli/izmir, Turcia.

 8. UFLEX LTD, INDIA

  India

  Compania UFLEX LTD, INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flexible packaging, și holographic printing. Are sediul în Noida, India.

 1. DECOR IN PRINTING S.R.L.

  Italia

  Compania DECOR IN PRINTING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rotogravure, și machines and equipment for rotogravure. Are sediul în Capriate San Gervasio, Italia.

 2. CENTRO STAMPA CATTAPAN DI CATTAPAN ANDREA

  Italia

  Compania CENTRO STAMPA CATTAPAN DI CATTAPAN ANDREA, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, Imprimare - tipografie, Rotogravura, și Imprimare - tipografie. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 3. PANNON GEODEZIA FOLDMERESI ÉS TERKEPESZETI KFT

  Ungaria

  Compania PANNON GEODEZIA FOLDMERESI ÉS TERKEPESZETI KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, și Rotogravura. Are sediul în Veszprem, Ungaria.

 4. MULTICOLOR - DRUCK- UND SELBSTKLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MULTICOLOR - DRUCK- UND SELBSTKLEBETECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reprografie, Rotogravura, Reprografie, și Rotogravura. Are sediul în Ellerau, Germania.

 5. TESÍNSKÁ TISKÁRNA A.S.

  Republica Ceha

  Compania TESÍNSKÁ TISKÁRNA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie - offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Rotogravura, Editii generale, și Rotogravura. Are sediul în Ceský Tesín, Republica Ceha.

 6. POLYGRAFICKÉ STROJE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania POLYGRAFICKÉ STROJE S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Prese pentru imprimerie, și Masini tipografice offset. Are sediul în Praha 4, Republica Ceha.

 7. BOBST GROUP CENTRAL EUROPES.R.O.

  Republica Ceha

  Compania BOBST GROUP CENTRAL EUROPES.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, și Rotogravura. Are sediul în Brno , Republica Ceha.

 8. COLORFORM DRUCK GMBH

  Germania

  Compania COLORFORM DRUCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - imprimarea formularelor pe suport continuu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, și Rotogravura. Are sediul în Löhne, Germania.

 9. CARL BONERT GMBH

  Germania

  Compania CARL BONERT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, și Tipografie. Are sediul în Rees, Germania.

 10. SLAGER RADIO MUSORSZOLGÁLTATÓ RT

  Ungaria

  Compania SLAGER RADIO MUSORSZOLGÁLTATÓ RT, care își desfășoară activitatea în domeniul Tipografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, și Rotogravura. Are sediul în Budapest, Ungaria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit