• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rotogravura - masini

Rezultate pentru

Rotogravura - masini - Import export

 1. CO.FO.ME.GRA. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.FO.ME.GRA. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura - masini, Caractere tipografice, Rotogravura - masini, și Caractere tipografice. Are sediul în Milano, Italia.

 2. TEAM ELECTRONICS GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania TEAM ELECTRONICS GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rulmenti cu bile, cu ace si cu role. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Gravarea metalelor - masini-unelte, Rotogravura - masini, Reprografie - utilaje si materiale, Utilaje de turnare a metalelor prin centrifugare, Gravarea metalelor - masini-unelte, Rotogravura - masini, și Reprografie - utilaje si materiale. Are sediul în Sulz-Röthis, Austria.

 3. U-TECH MACHINERY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania U-TECH MACHINERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile humidity, gravity, ph, conductivity and viscosity measuring instruments. Are sediul în Taichung City, Taiwan (ROC).

 4. INDIGITAL S.R.L.

  Italia

  Compania INDIGITAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Rotogravura - masini, Caractere tipografice, și Rotogravura - masini. Are sediul în Paderno Dugnano, Italia.

 5. YUBO INTERNATIONAL CO., LTD.

  China

  Compania YUBO INTERNATIONAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie, și Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. Are sediul în Yuncheng, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MORGANA SYSTEMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MORGANA SYSTEMS LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura - masini, și Rotogravura - masini. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 2. PIGATO MACCHINE GRAFICHE S.R.L.

  Italia

  Compania PIGATO MACCHINE GRAFICHE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Rotogravura - masini, Caractere tipografice, și Rotogravura - masini. Are sediul în Sarcedo, Italia.

 3. SAGI S.R.L.

  Italia

  Compania SAGI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Rotogravura - masini, Caractere tipografice, și Rotogravura - masini. Are sediul în Castelfranco Emilia, Italia.

 4. F.M.I. FINANCIAL MERCURY INTERNATIONAL S.P.A.

  Italia

  Compania F.M.I. FINANCIAL MERCURY INTERNATIONAL S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Caractere tipografice, Rotogravura - masini, Caractere tipografice, și Rotogravura - masini. Are sediul în PIOLTELLO, Italia.

 5. WATKISS AUTOMATION LTD

  Regatul Unit

  Compania WATKISS AUTOMATION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura - masini, și Rotogravura - masini. Are sediul în Sandy, Regatul Unit.

 1. TECNOGRAVURA - GRAVURAS METALICAS, S.A.

  Portugalia

  Compania TECNOGRAVURA - GRAVURAS METALICAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imprimare si compozitie - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura - masini, și Rotogravura - masini. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 2. VK ENGINEERS INDIA

  India

  Compania VK ENGINEERS INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura - masini. Are sediul în Ahmedabad, India.

 1. ELLEGI S.A.S.

  Italia

 2. MULTIDEA

  Italia

 3. MACCHINE GRAFICHE BERNARDI S.R.L.

  Italia

 4. ETIPOL A/S

  Danemarca

 5. SVOBODA PRESS S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SVOBODA PRESS S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini tipografice offset. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotogravura, Tipografie, Tipografie - offset, Rotogravura, Tipografie, și Tipografie - offset. Are sediul în Praha 10, Republica Ceha.

 6. CHARLIE, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CHARLIE, S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini tipografice offset, și Masini tipografice offset. Are sediul în Horovice, Republica Ceha.

 7. POLYGRAFICKÉ STROJE S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania POLYGRAFICKÉ STROJE S.R.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Rotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese pentru imprimerie, Masini tipografice offset, Prese pentru imprimerie, și Masini tipografice offset. Are sediul în Praha 4, Republica Ceha.

 8. SALOI, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha