• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • roti si rotite pentru carucioare industriale

Rezultate pentru

Roti si rotite pentru carucioare industriale - Import export

 1. MARX-ROLLENTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARX-ROLLENTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Halstenbek, Germania.

 2. A.R.E.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania A.R.E.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Baranzate, Italia.

 3. FRANCIA CATENE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRANCIA CATENE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Palane si troliuri, Roti si rotite pentru manevrare, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Castel Maggiore, Italia.

 4. ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ITOH DENKI EUROPE SAS ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 5. ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH

  Germania

  Compania ROLLENTECHNIK VOM STEIN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pivotante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Rotite pentru mobilier. Are sediul în Hückeswagen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AQUITAINE ROUES CHARIOTS

  Franta

  Compania AQUITAINE ROUES CHARIOTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, bearings, pins, Trolley wheels, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 2. HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD

  China

  Compania HONGXING CASTORS MANUFACTURER CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Roti si rotite, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Cauciuc - produse, Roti si rotite, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în GUANGDONG, China.

 3. RHÔNE ÉLASTOMÈRES

  Franta

  Compania RHÔNE ÉLASTOMÈRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite din cauciuc, Roti speciale, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite din cauciuc, și Roti speciale. Are sediul în Aubagne Cedex, Franta.

 4. GAFUROV SERVIS EOOD

  Bulgaria

  Compania GAFUROV SERVIS EOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Pubele, containere pentru deseuri, waste collection containers, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Pubele, containere pentru deseuri. Are sediul în Svishtov, Bulgaria.

 5. DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT

  Grecia

  Compania DIMITRIADIS S.A. IMPORT - EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transpaleti, Roti si rotite pentru carucioare industriale, hand trolleys for goods handling, Transpaleti, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și castors and rollers for conveying equipment. Are sediul în Piraeus, Grecia.

 1. STRONGO, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania STRONGO, S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rubber wheels. Are sediul în Nivnice , Republica Ceha.

 2. TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS

  Grecia

  Compania TROKAR - PALIADELIS WHEELS & CASTORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru manevrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, wheels for goods handling equipment, plastic wheels with brake, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Trolley wheels. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. KONIJNENBURG

  Olanda

  Compania KONIJNENBURG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fonta - produse, Material plastic - produse pentru industrie, Roti si rotite, Fonta - produse, industrial wheels, Material plastic - produse pentru industrie, și Roti si rotite. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD.

  China

  Compania TAIZHOU CHIYUE CASTER CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Taizhou, China.

 3. BECOME PARTNERS

  Spania

  Compania BECOME PARTNERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Injectarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Figueres (girona), Spania.

 4. DOBRUDZHA KIT

  Bulgaria

  Compania DOBRUDZHA KIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru manevrare, Legume proaspete, Carucioare de transport, Roti si rotite pentru manevrare, Legume proaspete, și Carucioare de transport. Are sediul în Isperich, Bulgaria.

 5. MOLCON INTERWHEELS

  Belgia

  Compania MOLCON INTERWHEELS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motociclete - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anvelope si accesorii, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Anvelope si accesorii, industrial wheels, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și impellers. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 6. ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD

  China

  Compania ZHANGJIAGANG TAIHAO MACHINERY MANUFACTURE CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Serviciu comercial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Zhangjiagang City, China.

 7. INTEGDIFF, LTD

  Ucraina

  Compania INTEGDIFF, LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, containers for storage, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 8. YONCA KASTOR

  Turcia

  Compania YONCA KASTOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite pentru carucioare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste containers. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE

  Germania

  Compania HERM. FIEDLER EK INH HANS-WERNER KRAUSE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Obiecte metalice de uz casnic, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Obiecte metalice de uz casnic. Are sediul în Handewitt, Germania.

 2. BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD

  Regatul Unit

  Compania BLICKLE CASTORS & WHEELS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pivotante, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite din cauciuc, Rotite pivotante, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Roti si rotite din cauciuc. Are sediul în Crownhill, Milton Keynes, Regatul Unit.

 3. HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG

  Germania

  Compania HEROS HELMUT ERBSLÖHER GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Georgsmarienhütte, Germania.

 4. POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN.

  Turcia

  Compania POLIKAV POLIÜRETAN KAUÇUK VE MAKINA SAN., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite din cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Poliuretan, roller coverings, cylinder design, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Poliuretan. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. WICKE GMBH + CO. KG

  Germania

  Compania WICKE GMBH + CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Auenwald, Germania.

 6. PRO-RO HANDLING GMBH

  Elvetia

  Compania PRO-RO HANDLING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, Roti si rotite pentru manevrare, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, și Broaste, inchizatoare si chei. Are sediul în Egg B. Zürich, Elvetia.

 7. WILD AG ZUG

  Elvetia

  Compania WILD AG ZUG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotite pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, Roti si rotite pentru manevrare, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Roti si rotite, Roti si rotite din cauciuc, și Roti si rotite pentru manevrare. Are sediul în Zug, Elvetia.

 8. COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania COLSON EUROPE B.V. NIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Buloane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Feronerie pentru constructii, Roti si rotite, Rotite pentru mobilier, și Roti si rotite pentru carucioare industriale. Are sediul în Kleve, Germania.

 9. GUITEL GMBH

  Germania

  Compania GUITEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, Obiecte metalice de uz casnic, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Broaste, inchizatoare si chei, și Obiecte metalice de uz casnic. Are sediul în Minden, Germania.

 10. HUFA-ROLLEN AG

  Elvetia

  Compania HUFA-ROLLEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Roti si rotite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Rotite pentru mobilier, Roti si rotite pentru carucioare industriale, Manipulare continua a marfurilor - sisteme, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în Härkingen, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit