• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rezerve pentru pixuri

Rezultate pentru

Rezerve pentru pixuri - Import export

 1. MOYU

  Olanda

  Verified by europages badge

  Compania MOYU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnete, Rezerve pentru pixuri, writing goods refills and consumables, stationery refills and consumables, felt pens, Carnete, Rezerve pentru pixuri, promotional notepads, și microfibre cleaning cloths. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. EURO PENTEL

  Franta

  Compania EURO PENTEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pixuri cu bila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezerve pentru pixuri, Carioci pentru scris, Rezerve pentru pixuri, Carioci pentru scris, și propelling pencils. Are sediul în Bry-Sur-Marne, Franta.

 3. EGE PENCIL AND BALL PEN CO LTD

  Turcia

  Compania EGE PENCIL AND BALL PEN CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezerve pentru pixuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile promotional pens and pencils, și pencils. Are sediul în istanbul, Turcia.

 4. RUDOLF SELLNER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania RUDOLF SELLNER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Birou - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rezerve pentru pixuri, și Rezerve pentru pixuri. Are sediul în Marchtrenk, Austria.

 5. INFOCOM PLUS LTD

  Ucraina

  Compania INFOCOM PLUS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezerve pentru pixuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rods. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INNOWELL GMBH

  Germania

  Compania INNOWELL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezerve pentru pixuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pixuri cu bila, și Pixuri cu bila. Are sediul în Gosheim, Germania.