• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • resurse umane - gestionare externa

Rezultate pentru

Resurse umane - gestionare externa - Import export

 1. UNILIFE GATE SP Z. O. O

  Polonia

  Verified by europages badge

  At Unilife Gate, Professional Recruitment and Employment Agency, we believe in the power of dreams and the potential for extraordinary achievements. Our mission is to bridge the gap between today’s aspirations and tomorrow’s successes, especially for individuals who have immigrated to Poland or are planning to do so. We are more than an agency; we are a beacon of hope and a catalyst for change, dedicated to transforming lives through comprehensive support in immigration, education, and employment. Relocating to a new country can be both exhilarating and daunting. We offer : Immigration Support: Personalized guidance through every step of the immigration process, ensuring legal compliance and ease of settlement in Poland. Educational Opportunities: Partnerships with prestigious universities across Poland offering a wide range of academic programs. Whether you seek undergraduate, graduate, or vocational training, we facilitate your educational journey to ensure you acquire the skills and knowledge necessary for success. Professional Employment Services: Connecting you with top employers in Poland, matching your skills and aspirations with perfect job opportunities. We support you with resume building, interview preparation, job placement, and career development. Support from immigration and education to employment and integration, ensuring you have all the resources needed to thrive in Poland. Let us help you turn your dreams into reality.

 2. VISTIM SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania VISTIM SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul gestiunii si al managementului, Selectarea personalului, HR consulting, HR, HR expert, Formare in domeniul gestiunii si al managementului, Management consultancy, Selectarea personalului, și HR solutions. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 3. SYLNESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SYLNESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Tipografie, Resurse umane - gestionare externa, și Tipografie. Are sediul în Sausheim, Franta.

 4. DVDT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DVDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Resurse umane - gestionare externa, Consiliere pentru companii, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Montfermeil, Franta.

 5. PAYLIGHT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PAYLIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii administrative si financiare - externalizari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Asistenta administrativa, Resurse umane - gestionare externa, și Asistenta administrativa. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROMTEC JOBS

  Romania

  Romtec Jobs este o agentie cu sediul in orasul Bacau, care activeaza in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca. Clientii nostri sunt companii din Europa, care activeaza in mai multe domenii, cu precadere in industrie, pentru care efectuam selectie de personal calificat in vederea angajarii cu contract de munca. Agentia noastra ofera servicii de calitate orientate catre nevoile dumneavoastra., in scopul de a realiza proiectele clientilor nostri. Serviciile noastre sunt bazate pe o infrastructura moderna in scopul de a respecta in totalitate cerintele angajatorului si cele ale candidatului de asemenea.

 2. LUGERA-THE PEOPLE REPUBLIC

  Romania

  Furnizor integrat de servicii de resurse umane, Lugera-The People Republic, activeaza e piata romaneasca de HR din anul 2001. Portofoliul de servicii al companiei include: servicii de recrutare si selectie de personal, executive search, recrutare IT , munca temporara, calcul salarial si administrare de personal, outsourcing, downsizing si outplacement, training, studiu salarial, assessment center, dar si servicii de brokeraj financiar, property & facility management si travel. In Romania, compania isi desfasoara activitatea prin 8 birouri regionale: Arad, Bucharest, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Craiova, Cluj and Sibiu, avand insa capacitatea de a derula operatiuni in orice regiune a tarii. In cifre Lugera Romania numara 200 de angajati permanenti si 7000 de angajati temporari, o baza de date de 480.000 candidati si implineste in 2016, 15 ani de implicare activa in HR.

 3. DRYS INVEST

  Romania

  Drys Romania - Cursuri autorizate Ploiesti - Gama larga de cursuri autorizate ANC - cursuri calificare, cursuri perfectionare, cursuri specializare. Cursuri la preturi accesibile, organizate in Ploiesti.

 4. GM INTEGRA RRHH, S.L

  Spania

  Compania GM INTEGRA RRHH, S.L, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personnel administration. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. MILACOM

  Belgia

  Compania MILACOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentie de formare si insotire profesionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Professional coaching, coaching, Team and group coaching, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Kraainem, Belgia.

 1. BUSCH SERVICE BO GMBH

  Germania

  Compania BUSCH SERVICE BO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Fürth, Germania.

 2. ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES

  Olanda

  Compania ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, corporate domiciles, Legal services, Secretariat - servicii, și accountants. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 1. MOBILITY HR

  Irlanda

  Compania MOBILITY HR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, international mobility, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Cork, Irlanda.

 2. ALLIAS-CONSEIL

  Franta

  Compania ALLIAS-CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Secretariat - externalizare, HR consulting, Resurse umane - gestionare externa, outsourcing of company services, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Belgentier, Franta.

 3. PROTIME

  Belgia

  Compania PROTIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, company service, personnel management, Information systems - advice, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 4. APPTITUDINAL

  Spania

  Compania APPTITUDINAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for business studies, și customised software development. Are sediul în Vigo, Spania.

 5. SECUREX LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SECUREX LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Human Resources management software, și HR consulting. Are sediul în Belvaux, Luxemburg.

 6. ITSELECTA

  Polonia

  Compania ITSELECTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Krakow, Polonia.

 7. HR CAPITAL MANAGEMENT

  Grecia

  Compania HR CAPITAL MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Halandri, Athens, Grecia.

 8. CLOUD PROVIDER KUB

  Ucraina

  Compania CLOUD PROVIDER KUB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software hosting, Hosting service, Message system server hosting, și Rack rental. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. ICS ADMINSERVICE GMBH

  Germania

  Compania ICS ADMINSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bookkeeping. Are sediul în Leuna, Germania.

 2. JENZ PEOPLE

  Olanda

  Compania JENZ PEOPLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, Servicii la sol şi servicii marine, human resource optimisation, offshore works, Munca termporara - recrutare internationala, și Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Geleen, Olanda.

 3. PERSONALABTEILUNG24 GMBH

  Germania

  Compania PERSONALABTEILUNG24 GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile payroll processing, și personnel search and selection. Are sediul în Potsdam, Germania.

 4. ORGANISATION CONSULTING PROD

  Romania

  Compania ORGANISATION CONSULTING PROD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, International recruitment office, HR consulting, Recrutare internationala de personal, și International recruitment agency for skilled workers. Are sediul în Bucarest, Romania.

 5. SAVE TIME

  Franta

  Compania SAVE TIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Paris, Franta.

 6. MAVERLO INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO, KG

  Germania

  Compania MAVERLO INDUSTRIEDIENSTLEISTUNGEN GMBH & CO, KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depozitare - materiale si sisteme, Raioane de depozitare, Depozitare - materiale si sisteme, pallet shelves, Raioane de depozitare, și industrial shelving. Are sediul în Wermelskirchen, Germania.

 7. THUIS IN VERZUIM

  Olanda

  Compania THUIS IN VERZUIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Capelle Aan Den Ijssel, Olanda.

 8. SALZBURGERJOBS.AT

  Austria

  Compania SALZBURGERJOBS.AT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recrutare personal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, Resurse umane - gestionare externa, Recrutare internationala de personal, Resurse umane - gestionare externa, și Recruitment office. Are sediul în Innsbruck, Austria.

 9. ADM IN ME

  Elvetia

  Compania ADM IN ME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Geneva, Elvetia.

 10. PEOPLETEMP - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORÁRIO, LDA

  Portugalia

  Compania PEOPLETEMP - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORÁRIO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit