• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • resurse umane - gestionare externa

Rezultate pentru

Resurse umane - gestionare externa - Import export

 1. VISTIM SA

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Compania VISTIM SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul gestiunii si al managementului, HR consulting, Recruitment office, HR, International recruitment agency for skilled workers, International recruitment agency for the service industry, training courses, HR solutions, și HR expert. Are sediul în Leudelange, Luxemburg.

 2. DVDT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DVDT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Resurse umane - gestionare externa, Consiliere pentru companii, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Montfermeil, Franta.

 3. ROMTEC JOBS

  Romania

  Romtec Jobs este o agentie cu sediul in orasul Bacau, care activeaza in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca. Clientii nostri sunt companii din Europa, care activeaza in mai multe domenii, cu precadere in industrie, pentru care efectuam selectie de personal calificat in vederea angajarii cu contract de munca. Agentia noastra ofera servicii de calitate orientate catre nevoile dumneavoastra., in scopul de a realiza proiectele clientilor nostri. Serviciile noastre sunt bazate pe o infrastructura moderna in scopul de a respecta in totalitate cerintele angajatorului si cele ale candidatului de asemenea.

 4. LUGERA-THE PEOPLE REPUBLIC

  Romania

  Furnizor integrat de servicii de resurse umane, Lugera-The People Republic, activeaza e piata romaneasca de HR din anul 2001. Portofoliul de servicii al companiei include: servicii de recrutare si selectie de personal, executive search, recrutare IT , munca temporara, calcul salarial si administrare de personal, outsourcing, downsizing si outplacement, training, studiu salarial, assessment center, dar si servicii de brokeraj financiar, property & facility management si travel. In Romania, compania isi desfasoara activitatea prin 8 birouri regionale: Arad, Bucharest, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Craiova, Cluj and Sibiu, avand insa capacitatea de a derula operatiuni in orice regiune a tarii. In cifre Lugera Romania numara 200 de angajati permanenti si 7000 de angajati temporari, o baza de date de 480.000 candidati si implineste in 2016, 15 ani de implicare activa in HR.

 5. DRYS INVEST

  Romania

  Drys Romania - Cursuri autorizate Ploiesti - Gama larga de cursuri autorizate ANC - cursuri calificare, cursuri perfectionare, cursuri specializare. Cursuri la preturi accesibile, organizate in Ploiesti.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GM INTEGRA RRHH, S.L

  Spania

  Compania GM INTEGRA RRHH, S.L, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personnel administration. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. MILACOM

  Belgia

  Compania MILACOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentie de formare si insotire profesionala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Professional coaching, coaching, Team and group coaching, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Kraainem, Belgia.

 3. BUSCH SERVICE BO GMBH

  Germania

  Compania BUSCH SERVICE BO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Fürth, Germania.

 4. ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES

  Olanda

  Compania ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, corporate domiciles, Legal services, Secretariat - servicii, și accountants. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 5. ALLIAS-CONSEIL

  Franta

  Compania ALLIAS-CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Secretariat - externalizare, HR consulting, Resurse umane - gestionare externa, outsourcing of company services, și Secretariat - externalizare. Are sediul în Belgentier, Franta.

 1. PROTIME

  Belgia

  Compania PROTIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, company service, personnel management, Information systems - advice, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Aartselaar, Belgia.

 2. MOBILITY HR

  Irlanda

  Compania MOBILITY HR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, international mobility, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Cork, Irlanda.

 1. APPTITUDINAL

  Spania

  Compania APPTITUDINAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for business studies, și customised software development. Are sediul în Vigo, Spania.

 2. SECUREX LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Compania SECUREX LUXEMBOURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Human Resources management software, și HR consulting. Are sediul în Belvaux, Luxemburg.

 3. SPACE & TIME

  Luxemburg

  Compania SPACE & TIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Consiliere pentru companii, behavioural and relational coaching, și Management consultancy. Are sediul în Dudelange, Luxemburg.

 4. ORGANISATION CONSULTING PROD

  Romania

  Compania ORGANISATION CONSULTING PROD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare internationala de personal, International recruitment office, HR consulting, Recrutare internationala de personal, și International recruitment agency for skilled workers. Are sediul în Bucarest, Romania.

 5. BUSTEPAGA24

  Italia

  Compania BUSTEPAGA24, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Corsano, Italia.

 6. ETT CASTELLÓN - GESTORAL LABORAL MEDITERRANEA

  Spania

  Compania ETT CASTELLÓN - GESTORAL LABORAL MEDITERRANEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Castellón De La Plana, Spania.

 7. JENZ PEOPLE

  Olanda

  Compania JENZ PEOPLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Munca termporara - recrutare internationala, Servicii la sol şi servicii marine, human resource optimisation, offshore works, Munca termporara - recrutare internationala, și Servicii la sol şi servicii marine. Are sediul în Geleen, Olanda.

 8. SAVE TIME

  Franta

  Compania SAVE TIME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Paris, Franta.

 1. CROSS INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania CROSS INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabinet de recrutare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme informatice, consiliere, Recrutare internationala de personal, Resurse umane - gestionare externa, Sisteme informatice, consiliere, International recruitment office, Recrutare internationala de personal, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Brussel, Belgia.

 2. PEOPLETEMP - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORÁRIO, LDA

  Portugalia

  Compania PEOPLETEMP - EMPRESA DE TRABALHO TEMPORÁRIO, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. CASSCO BUILDING S.R.O.

  Slovacia

  Compania CASSCO BUILDING S.R.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Munca termporara - recrutare internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recrutare prin abordare directa, Recrutare internationala de personal, Cabinet de recrutare, Resurse umane - gestionare externa, Recrutare prin abordare directa, Recrutare internationala de personal, Cabinet de recrutare, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Kosice, Slovacia.

 4. BERENSCHOT BELGIUM

  Belgia

  Compania BERENSCHOT BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Resurse umane - gestionare externa, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, human resource optimisation, Resurse umane - gestionare externa, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și recruitment. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. DIRECTION RH

  Franta

  Compania DIRECTION RH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Noisy Sur Ecole, Franta.

 6. CERES GROUP

  Belgia

  Compania CERES GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Resurse umane - gestionare externa, business counter, company organisation consulting, Secretariat - servicii, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Jumet, Belgia.

 7. EAST WEST CONSULTING

  Belgia

  Compania EAST WEST CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert international - consiliere, Formare in domeniul gestiunii si al managementului, Resurse umane - gestionare externa, Comert international - consiliere, Formare in domeniul gestiunii si al managementului, international assistance, și Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. EMPOWILL

  Franta

  Compania EMPOWILL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vocational training, și asset resource management. Are sediul în Paris, Franta.

 9. THUIS IN VERZUIM

  Olanda

  Compania THUIS IN VERZUIM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. Are sediul în Capelle Aan Den Ijssel, Olanda.

 10. ICS ADMINSERVICE GMBH

  Germania

  Compania ICS ADMINSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Resurse umane - gestionare externa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bookkeeping. Are sediul în Leuna, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Resurse umane - gestionare externa - Import export

Număr de rezultate

427 Intreprinderile