• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • restaurari si renovari de imobile

Rezultate pentru

Restaurari si renovari de imobile - Import export

 1. MEROTTO BAU S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Combining development, harmony, using environmentally friendly materials and energy saving in the building sector is one of the principles that has always guided the Merotto Francesco company's business. The company was founded in 1968 by Francesco Merotto and ever since the seventies it has expanded its experience and operations from Veneto and Friuli as far as all the Alto Adige while learning and sharing the best thermal and acoustic insulation techniques.

 2. LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LEMON AND CO - PASSION DE L'HABITAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, Fierbatoare de apa de uz casnic, Acoperisuri - lucrari, Placarea fatadelor, și Fierbatoare de apa de uz casnic. Are sediul în Raze, Franta.

 3. SARO BATIMENT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SARO BATIMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, Faianta - placi si dale, Materiale pentru constructii, Restaurari si renovari de imobile, Tamplarie si dulgherie - lucrari, și Faianta - placi si dale. Are sediul în Vernouillet, Franta.

 4. DPE DIAGNOSTIC

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DPE DIAGNOSTIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Maisons-Alfort, Franta.

 5. HOME CONSTRUCTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HOME CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Terasamente - lucrari, Restaurari si renovari de imobile, și Terasamente - lucrari. Are sediul în L'etoile, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BORLANDELLI E VOLPI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BORLANDELLI E VOLPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tapet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, wall-coverings applied, manufacture of wall coverings, hydro painting, Restaurari si renovari de imobile, sil-plast plastic coatings, ceramic wall-coverings for residential use indoors, rental of elevating tail-lifts, și timber wall-coverings for residential use indoors. Are sediul în Magnago, Italia.

 2. ATELI-ÉCO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ATELI-ÉCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Dompierre Sur Yon, Franta.

 3. HRA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania HRA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Zugraveli - antreprenori, Etanseizare si izolare - antreprenori, Zugraveli - antreprenori, și Etanseizare si izolare - antreprenori. Are sediul în Saint Martin D'heres, Franta.

 4. DOMUS WORLD

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DOMUS WORLD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, specialised labour, doors and windows, building renovation, Restaurari si renovari de imobile, frames, building contractors, electrical systems, și Bathroom furnishings. Are sediul în Sarzana, Italia.

 5. PARI COSTRUZIONI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PARI COSTRUZIONI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Finisari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, și Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Potenza, Italia.

 1. DPP LUX SARL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DPP LUX SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ipsos si produse din ipsos, Tapet, Parchet, Ipsos si produse din ipsos, Tapet, și Parchet. Are sediul în Paris, Franta.

 2. RED BERRY DIGITAL SRL

  Romania

  Mesteri Locali ofera o gama de servicii pentru promovarea si dezvoltarea prezentei meseriasilor online. Fie ca esti electrician, zugrav, instalator, constructor, designer de interior, arhitect, faiantar sau ai o firma de curatenie si cauti sa iti extinzi afacerea si sa gasesti clienti mai usor, iti stam la dispozitie. Te invitam sa descoperi toate functionalitatile pe care platforma noastra le ofera si de care poti beneficia gratuit. Ca meserias inscris la serviciul nostru poti cauta si colabora cu alti profesionali care ofera servicii de specialitate cum ar fi arhitectii, electricienii proiectanti certificati ANRE, instalatorii termici, avand posibilitatea de a-ti posta lucrarea gratuit pentru a solicita oferte de pret. Totodata iti punem la dispozitie un profil public unde oamenii te pot gasi si contacta direct la numarul tau de telefon. Poti adauga o imagine de profil, o scurta introducere despre experienta si calificarile tale precum si serviciile pe care le oferi mai departe clientilor tai. O data finalizata o lucrare pe platforma, clientul tau va avea posibilitatea de a te promova mai departe prin aprecieri. Poti iesi in evidenta adaugand o poza de profil, prin a confirma clientilor tai ca esti firma verificata si prin a promova certificarile pe care le detii ca meserias de incredere. Ne-ar placea sa ascultam ce ai de spus, asa ca ia-ti echipa si hai pe Mesteri Locali unde gasesti meseriasul ideal pentru fiecare lucrare.

 1. MV VALORISATION

  Franta

  Compania MV VALORISATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Emerainville, Franta.

 2. FIX SCO LTD - BUILDING AND RENOVATION SERVICES

  Regatul Unit

  Compania FIX SCO LTD - BUILDING AND RENOVATION SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Bai - mobilier si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, și Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 3. REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S.

  Turcia

  Compania REBEEL TUR. INS. SAN. TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Constructii - finisaje, și Constructii - finisaje. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ROCHEFORT RENOVATION

  Franta

  Compania ROCHEFORT RENOVATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile insulation for buildings, bathrooms remodelled, general renovation work, și Interior fit-out. Are sediul în Rochefort, Franta.

 5. LES MAISONS DE L'ADOUR

  Franta

  Compania LES MAISONS DE L'ADOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zidarie - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, cleansing and renovation, și bathroom furniture. Are sediul în Biarritz, Franta.

 6. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

  Olanda

  Compania FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, building - renovations, și Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 7. COSTRUZIONI SPAGNOLI SPA

  Italia

  Compania COSTRUZIONI SPAGNOLI SPA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of buildings, building construction, building design, și property purchase sale and rental. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. A B C REMONTY OLEBA - WARSZAWA PIASECZNO

  Polonia

  Compania A B C REMONTY OLEBA - WARSZAWA PIASECZNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom improvements. Are sediul în Piaseczno, Polonia.

 1. MARRIOTT CONSTRUCTION LTD

  Regatul Unit

  Compania MARRIOTT CONSTRUCTION LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica, building construction, Restaurari si renovari de imobile, și Servicii de gradinarit, de ingrijire a arborilor si arbustilor si de peisagistica. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE

  Italia

  Compania COBIMM - COSTRUZIONE BAROZZI IMMOBILIARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, construction of supermarkets and shopping centres, commercial building, Restaurari si renovari de imobile, și shopping centre construction. Are sediul în Altamura, Italia.

 3. IBRAHIM DALGACIOGLU INSAAT

  Turcia

  Compania IBRAHIM DALGACIOGLU INSAAT, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, Restaurari si renovari de imobile, Fundatii, building construction, și group of architects specialising in exteriors. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. ASHLEY GROUP

  Regatul Unit

  Compania ASHLEY GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building demolition, și building maintenance work. Are sediul în Sutton, Regatul Unit.

 5. ASDESIGN

  Franta

  Compania ASDESIGN, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Arhitectura - ateliere de proiectare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Restaurari si renovari de imobile, bathrooms remodelled, interior and furniture design studies, și apartments redeveloped. Are sediul în Paris, Franta.

 6. WILHELM FARK GMBH

  Germania

  Compania WILHELM FARK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sculptura, natural stone bars, Sculptura, natural stone fireplaces, și funeral works. Are sediul în Havixbeck, Germania.

 7. M/S COMPANY STEFAN LESZEK GASINSKI

  Polonia

  Compania M/S COMPANY STEFAN LESZEK GASINSKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Zreczyce, Polonia.

 8. ATM ARCHITEKTUR TECHNIK MANAGEMENT ZT GMBH

  Austria

  Compania ATM ARCHITEKTUR TECHNIK MANAGEMENT ZT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Wien, Austria.

 9. PROGETTO & CASA

  Italia

  Compania PROGETTO & CASA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, building - renovations, upgrading of electrical systems, coat insulation, și Acoperisuri - lucrari. Are sediul în Castronno, Italia.

 10. DETAY YAPI

  Turcia

  Compania DETAY YAPI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurari si renovari de imobile. Are sediul în Türkiye, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Restaurari si renovari de imobile - Import export

Număr de rezultate

2.437 Intreprinderile