• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • restaurare obiecte de arta

Rezultate pentru

Restaurare obiecte de arta - Import export

 1. CHORALIS WOOD ART

  Slovacia

  Compania CHORALIS WOOD ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - sculpturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurare obiecte de arta, sacred art - religious items, 3D Design, Restaurare obiecte de arta, și Nativity scenes. Are sediul în Krompachy, Slovacia.

 2. RESTAURADOR DE MARFIL MADRID

  Spania

  Compania RESTAURADOR DE MARFIL MADRID, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile art restorers, și book restoration. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES

  Franta

  Compania NETTOYAGE RESTAURATION TAPIS NICE CANNES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare orientale, carpet repair, antique carpet restoration, și rug dealers. Are sediul în Nice, Franta.

 4. CORESART DI NICCOLÒ LETO

  Italia

  Compania CORESART DI NICCOLÒ LETO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decoration and trompe-l'oeil painting, heritage restoration and conservation, și decoration. Are sediul în Colle Val d'Elsa, Italia.

 5. PEDAÇOSDFUTURO - RESTAURO

  Portugalia

  Compania PEDAÇOSDFUTURO - RESTAURO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile object restoration. Are sediul în Maia, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AS DENKMAL STUDIO GBR

  Germania

  Compania AS DENKMAL STUDIO GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cataloguing and restoration, art restoration, decorations and frescoes restored, și restoration of old buildings and monuments. Are sediul în Erfurt, Germania.

 2. RESTAURACION DE ABANICOS

  Spania

  Compania RESTAURACION DE ABANICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of old prints, book restoration, și art restoration. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. ARTE 3

  Spania

  Compania ARTE 3, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. Are sediul în Ourense, Spania.

 4. MY PICTURES RESTORED REPAIR DAMAGED PHOTOS

  Regatul Unit

  Compania MY PICTURES RESTORED REPAIR DAMAGED PHOTOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme fotografice si pelicule cinematografice, Filme fotografice si pelicule cinematografice, și computerised photo retouching. Are sediul în Bedford, Regatul Unit.

 5. THE BLUE ATELIER

  Spania

  Compania THE BLUE ATELIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. Are sediul în Valencia, Spania.

 1. OVALO RESTAURACION ENMARCACION SL

  Spania

  Compania OVALO RESTAURACION ENMARCACION SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting restoration, antique frame restoration, și art restorers. Are sediul în San Sebastian, Spania.

 2. DARIO RAIA

  Italia

  Compania DARIO RAIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, Obiecte de mobilier de ocazie, Antichitati si obiecte vechi, buying and selling antiques, furniture repairs workshops, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în San Pietro Al Tanagro, Italia.

 1. RESTAURO QUADRI

  Italia

  Compania RESTAURO QUADRI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tablouri - reproduceri, antique painting restoration, decorations and frescoes restored, Tablouri - reproduceri, și paintings and artwork. Are sediul în Cremona, Italia.

 2. ANBEKO

  Belgia

  Compania ANBEKO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceara pentru lemn industriala, gold-leaf gilding, și Ceara pentru lemn industriala. Are sediul în Berchem, Belgia.

 3. SOC NOUVELLE SOCRA

  Franta

  Compania SOC NOUVELLE SOCRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arta si galerii de arta, manufacturer of statues and sculptures, artwork restoration, Arta si galerii de arta, și sculptures in all materials. Are sediul în Marsac Sur L Isle, Franta.

 4. HNC RESTAURACION

  Spania

  Compania HNC RESTAURACION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antique painting restoration, și artwork restoration. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. EMILIO MONSALVE DE POMES

  Spania

  Compania EMILIO MONSALVE DE POMES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. REALE RESTAURI DI FORCONI CRISTINA

  Italia

  Compania REALE RESTAURI DI FORCONI CRISTINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conservational restoration, restoration of sacred furniture, și restoration of antique chandelier. Are sediul în Torino, Italia.

 7. S.I.R. SERVIZI INNOVATIVI PER RESTAURI

  Italia

  Compania S.I.R. SERVIZI INNOVATIVI PER RESTAURI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile antiparasite treatment, furniture repairs workshops, conservational restoration, și wood and gold hue restoration. Are sediul în Sava, Italia.

 8. ETABLISSEMENTS DEMEULDRE

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS DEMEULDRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silverware restoration, object restoration, și crystal glasses. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. ATELIER DU NOMBRE D'OR

  Franta

  Compania ATELIER DU NOMBRE D'OR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ARTIGIANA ORGANI SNC

  Italia

  Compania ARTIGIANA ORGANI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pipe organs, și antique organ restoration. Are sediul în Aci Sant'antonio, Italia.

 3. ALICIA GARRIGA-NOGUÉS

  Spania

  Compania ALICIA GARRIGA-NOGUÉS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting restoration. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. JOHN CLASSIC

  Franta

  Compania JOHN CLASSIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colectii, car workshop, application programs for bodyshops, Colectii, și Luxury cars. Are sediul în Gruffy, Franta.

 5. HELEN WARREN CHINA RESTORATION

  Regatul Unit

  Compania HELEN WARREN CHINA RESTORATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heritage restoration and conservation, și antique porcelain. Are sediul în Budleigh Salterton, Regatul Unit.

 6. LRA RESTAURA

  Spania

  Compania LRA RESTAURA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. RESTAURO PORTE D'EPOCA

  Italia

  Compania RESTAURO PORTE D'EPOCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of fixtures, automatic door and gate repair, recovery of wood, și antiparasite treatment. Are sediul în Salerno, Italia.

 8. MARINI'S FAMILY LIGHTING ARTISTIC MURANO GLASS SINCE 1965

  Italia

  Compania MARINI'S FAMILY LIGHTING ARTISTIC MURANO GLASS SINCE 1965, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Restaurare obiecte de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration of antique chandelier. Are sediul în Selvazzano Dentro, Italia.

 9. BDC RESTAURACIONES

  Spania

  Compania BDC RESTAURACIONES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tablouri si picturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurare obiecte de arta, art restoration, sculpture, Restaurare obiecte de arta, și mural protections. Are sediul în Sant Pere De Vilamajor, Spania.

 10. C.B.M. CASAGRANDE

  Italia

  Compania C.B.M. CASAGRANDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole religioase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Restaurari si renovari de imobile, Restaurare obiecte de arta, Articole de mobilier din lemn, Restaurari si renovari de imobile, Restaurare obiecte de arta, Articole de mobilier din lemn, și italian handicrafts. Are sediul în Asolo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit