• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • remorci-cisterna

Rezultate pentru

Remorci-cisterna - Import export

 1. LONGO EUROSERVICE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LONGO EUROSERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, truck with trailer, special excavators, trailers for industrial and commercial vehicles, Remorci-cisterna, vacuum truck, industrial dust aspirators, vehicles for chemical baths, și self-discharging vacuum trucks. Are sediul în Conversano, Italia.

 2. COMPOZZI

  Ucraina

  Compania COMPOZZI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic cisterns and tanks, Tanks made of composite material, și composite piping. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 3. LENKOMTECH

  Rusia

  Compania LENKOMTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, Agricultura - instalatii si echipamente, Remorci-cisterna, Masini si accesorii agricole, Pregatirea solurilor - masini si materiale, și Agricultura - instalatii si echipamente. Are sediul în Penza, Rusia.

 4. MAS TRAILER TANKER

  Turcia

  Compania MAS TRAILER TANKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trailers, și fuel tanks. Are sediul în Konya, Turcia.

 5. CANGÜLLER TREYLER

  Turcia

  Compania CANGÜLLER TREYLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene basculante, Bene basculante, și trailers. Are sediul în Karabük, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VERTRA TRAILER

  Turcia

  Compania VERTRA TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tractoare cu semi-remorca si semi-remorci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Remorci si bene pentru vehicule industriale, semi-trailers, Remorci-cisterna, Remorci si bene pentru vehicule industriale, și farm trailers. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI

  Turcia

  Compania MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, și Remorci-cisterna. Are sediul în Kemalpaşa, Turcia.

 3. TECIMER LTD

  Turcia

  Compania TECIMER LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drinking water tanks, și water purifying plants. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Turcia

  Compania VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton - masini si instalatii pentru preparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, concrete-mixing units, Remorci-cisterna, mobile concrete plants, și Scraping paddles for concrete mixers. Are sediul în Mersin, Turcia.

 5. NPF MIDAS LTD.

  Ucraina

  Compania NPF MIDAS LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Semi-remorci pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Remorci-cisterna, roadgoing tractor, Construction of cisterns, și tanker trucks. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. O.ME.P.S. SILOTRAILERS

  Italia

  Compania O.ME.P.S. SILOTRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tippers. Are sediul în Battipaglia, Italia.

 2. ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Turcia

  Compania ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile transport of dangerous goods, și chassis for semitrailers. Are sediul în Kazan/ Ankara, Turcia.

 1. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  Belgia

  Compania GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, earthmoving machinery, animal haulage trailers, Remorci-cisterna, și silo trailers. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 2. SF YILDIZ

  Turcia

  Compania SF YILDIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. KNYNS

  Turcia

  Compania KNYNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fuel tanks, used trailer, trucks with tipping body for waste transportation, și trailers for container transport. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. LAMBRECHT NV

  Belgia

  Compania LAMBRECHT NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii pentru camioane - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci si bene pentru vehicule industriale, Remorci pentru vehicule industriale, Remorci-cisterna, Semi-remorci pentru vehicule industriale, Remorci si bene pentru vehicule industriale, Remorci pentru vehicule industriale, Remorci-cisterna, și Semi-remorci pentru vehicule industriale. Are sediul în Kortemark, Belgia.

 5. BESA ENDUSTRI OTOMOTIV

  Turcia

  Compania BESA ENDUSTRI OTOMOTIV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carriage springs. Are sediul în Karatay, Turcia.

 6. RIANDROS TRANS LTD

  Grecia

  Compania RIANDROS TRANS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Eleysina, Grecia.

 7. SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poliester. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depanare si remorcare greutati mari, Remorci-cisterna, Depanare si remorcare greutati mari, Four-wheel drive cars, și Remorci-cisterna. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. GILIGROUP

  Spania

  Compania GILIGROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini agricole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci-cisterna, Agricultura - utilaje si material, Remorci-cisterna, farming industrial machinery, Agricultura - utilaje si material, și Breeding farms. Are sediul în Montgai, Spania.

 1. ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI

  Turcia

  Compania OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trailers. Are sediul în Hatay, Turcia.

 3. TÖKE TRAILER

  Turcia

  Compania TÖKE TRAILER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Autocisterne, metal tankers, Tankers, și Autocisterne. Are sediul în Konya, Turcia.

 4. EXPOTRAILERS

  Turcia

  Compania EXPOTRAILERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Ankara, Turcia.

 5. SECSANTREYLER

  Turcia

  Compania SECSANTREYLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Mersin, Turcia.

 6. TUERK GROUP

  Turcia

  Compania TUERK GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. GIORGIO BERTON S.R.L.

  Italia

  Compania GIORGIO BERTON S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci si bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci pentru vehicule industriale, Remorci-cisterna, Remorci pentru vehicule industriale, și Remorci-cisterna. Are sediul în Conegliano, Italia.

 8. PORTER OTOMOTIV MAKINE SAN. TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania PORTER OTOMOTIV MAKINE SAN. TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru camioane si remorci, și Piese de schimb pentru camioane si remorci. Are sediul în Konya, Turcia.

 9. REALTRAILER S.R.L.

  Italia

  Compania REALTRAILER S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci si bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Remorci pentru vehicule industriale, Remorci-cisterna, Remorci pentru vehicule industriale, și Remorci-cisterna. Are sediul în Suzzara, Italia.

 10. BEŞKA WATER DIESEL FIRE ENGINE TANKS SYSTEMS INDUSTRY

  Turcia

  Compania BEŞKA WATER DIESEL FIRE ENGINE TANKS SYSTEMS INDUSTRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci-cisterna. Are sediul în Merkez/yozgat, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit