• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • reimpadurire

Rezultate pentru

Reimpadurire - Import export

 1. FORÊT ET NATURE

  Luxemburg

  Compania FORÊT ET NATURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tunsul si taierea arborilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reimpadurire, cutting unsafe trees, forest maintenance, Reimpadurire, și wood cutting. Are sediul în Grosbous, Luxemburg.

 2. ANKARA MAVI LADIN

  Turcia

  Compania ANKARA MAVI LADIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. YENICECEVIZ

  Turcia

  Compania YENICECEVIZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 4. INKA FOREST EXPORT S.A.C

  Peru

  Compania INKA FOREST EXPORT S.A.C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. Are sediul în Lima, Peru.

 5. CO2 GESTIÓN

  Spania

  Compania CO2 GESTIÓN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile reforestation work, și forestry advice. Are sediul în Molinos De Duero, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania COOPERATIVA AGRICOLA DI S. BIAGIO - SOCIETA' COOPERATIVA AGRICOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Faenza, Italia.

 2. BIZZOTTO STEFANO

  Italia

  Compania BIZZOTTO STEFANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Cassola, Italia.

 3. G.T.R. S.R.L.

  Italia

  Compania G.T.R. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Olbia, Italia.

 4. PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L.

  Italia

  Compania PURICELLI AMBIENTE VERDE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Jerago Con Orago, Italia.

 5. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY

  Polonia

  Compania SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW ŚWIĄTKOWSCY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coniferous seedlings, și forestation work. Are sediul în Choceń, Polonia.

 1. RICCI

  Italia

  Compania RICCI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Faenza, Italia.

 2. FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO

  Italia

  Compania FIDELI FLAVIO PIERFRANCESCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în San Teodoro, Italia.

 1. COMPARIN F.LLI S.N.C. DI COMPARIN LUCA - STEFANO E UMBERTO

  Italia

  Compania COMPARIN F.LLI S.N.C. DI COMPARIN LUCA - STEFANO E UMBERTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Cerro Al Lambro, Italia.

 2. LA MONTAGNA

  Italia

  Compania LA MONTAGNA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Barga, Italia.

 3. MARCHIORI GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania MARCHIORI GROUP S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Campolongo Maggiore, Italia.

 4. TOMASELLA FRANCESCO

  Italia

  Compania TOMASELLA FRANCESCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Codogne', Italia.

 5. EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania EUROPEAN GLOBAL SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Gualdo Cattaneo, Italia.

 6. LEATIMONTES SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italia

  Compania LEATIMONTES SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Pescara, Italia.

 7. CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI

  Italia

  Compania CONSORZIO COMUNALIE PARMENSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Borgo Val Di Taro, Italia.

 8. TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania TERRATECH SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Ravenna, Italia.

 1. BRUTTI E. - MINCIO SCAVI S.A.S.

  Italia

  Compania BRUTTI E. - MINCIO SCAVI S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Marmirolo, Italia.

 2. F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C.

  Italia

  Compania F LLI SIMONCELLI DI SIMONCELLI S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Ceresara, Italia.

 3. AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL

  Italia

  Compania AZ.AGR. V.T.M. VIVAI TOLLIO MANUEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reimpadurire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nurseries. Are sediul în Villafranca Padovana, Italia.

 4. ARCO DEL LAVORATORE

  Italia

  Compania ARCO DEL LAVORATORE, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Roddino, Italia.

 5. LA FORESTA SOC. COOP.

  Italia

  Compania LA FORESTA SOC. COOP., care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Susa, Italia.

 6. ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

  Italia

  Compania ROSATELLO GOODFRUIT SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Lagnasco, Italia.

 7. AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L.

  Italia

  Compania AGRICOLA F.LLI ANNIBALI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Gualdo Cattaneo, Italia.

 8. AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI

  Italia

  Compania AGRIVERDE S.N.C. DI SALVAGNINI GIANCARLO E FIGLI, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Porto Viro, Italia.

 9. GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG

  Italia

  Compania GEBRUEDER GAMPER DES GAMPER MICHAEL & CO. OHG, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Velturno, Italia.

 10. PEDRINAZZI S.R.L.

  Italia

  Compania PEDRINAZZI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plantatii, Reimpadurire, Plantatii, și Reimpadurire. Are sediul în Crema, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit