• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • reductoare de viteza

Rezultate pentru

Reductoare de viteza - Import export

 1. BCSA GEAR

  Franta

  Compania BCSA GEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Multiplicatoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Variatoare si reductoare de viteza, turbo multipliers, Reductoare de viteza, industrial reducers, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 2. OPTIMA DRIVE COMPONENTS

  Turcia

  Compania OPTIMA DRIVE COMPONENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. OPIS ENGINEERING ,S.R.O.

  Slovacia

  Compania OPIS ENGINEERING ,S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Transmisii mecanice si componente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, și Reductoare de viteza. Are sediul în Zavazna Poruba, Slovacia.

 4. MICRO - MOTORS SRL

  Italia

  Compania MICRO - MOTORS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoreductoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, epicyclic reduction gears, geared motors with fractional power, și Reductoare de viteza. Are sediul în Verderio, Italia.

 5. YEH DER ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan (ROC)

  Compania YEH DER ENTERPRISE CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - produse pentru industria electronica, Plastic - produse pentru domeniul medical, Gearboxes, gear motors, Plastic - produse pentru industria electronica, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în New Taipei, Taiwan (ROC).

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TM2A SOLUÇÕES E COMPONENTES INDUSTRIAS

  Portugalia

  Compania TM2A SOLUÇÕES E COMPONENTES INDUSTRIAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric motors, și Frequency regulators. Are sediul în São Julião Do Tojal, Portugalia.

 2. WITTENSTEIN

  Franta

  Compania WITTENSTEIN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Reductoare de viteza, și racks. Are sediul în Eaubonne, Franta.

 3. APEX DYNAMICS FRANCE

  Franta

  Compania APEX DYNAMICS FRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical transmission gears, și coaxial reducers. Are sediul în Bièvres, Franta.

 4. POWER TRANSMISSION EUROPE SA

  Elvetia

  Compania POWER TRANSMISSION EUROPE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Multiplicatoare de viteza, gears, și Multiplicatoare de viteza. Are sediul în Lugano, Elvetia.

 5. CMD GEARS

  Franta

  Compania CMD GEARS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gear manufacturing. Are sediul în Cambrai, Franta.

 1. MOTOVARIO SA

  Franta

  Compania MOTOVARIO SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Motoreductoare, Reductoare de viteza, Motoreductoare, variators, și adjustable speed control motors. Are sediul în Genas, Franta.

 2. ROSSI SPA

  Italia

  Compania ROSSI SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoreductoare, speed variators for transmissions, precision reducers, Motoreductoare, și epicyclic reduction gears. Are sediul în Modena, Italia.

 1. OMME GEARS SAS

  Italia

  Compania OMME GEARS SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision reducers, gear manufacturing, și cadm design. Are sediul în Falconara Marittima, Italia.

 2. SM-CYCLO FRANCE SAS

  Franta

  Compania SM-CYCLO FRANCE SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Reductoare de viteza, reduction units, și hydraulic transmissions. Are sediul în Serris, Franta.

 3. SAHAE MACHINERY CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania SAHAE MACHINERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductori hidraulici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Angrenaje, Reductoare de viteza, Angrenaje, Reductoare de viteza, gear motors, și winch. Are sediul în KYUNGNAM, Coreea de Sud.

 4. ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L.

  Italia

  Compania ZAMBELLO RIDUTTORI 2 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, extrusion of plastic materials, Reductoare de viteza, și special reducers. Are sediul în Lendinara, Italia.

 5. MBI-TEC ITALIA

  Italia

  Compania MBI-TEC ITALIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. Are sediul în Faedis, Italia.

 6. RIDUTTORI ITALIA SRL

  Italia

  Compania RIDUTTORI ITALIA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, orthogonal reducers, epicyclic reduction gears, Reductoare de viteza, și special reducers. Are sediul în Schio (Vi), Italia.

 7. CIDEPA SINCRON S.L.

  Spania

  Compania CIDEPA SINCRON S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare electrice - curent alternativ, coaxial reducers, orthogonal reducers, Motoare electrice - curent alternativ, și gear motor. Are sediul în Alcala De Guadaira, Spania.

 8. INSED GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INSED GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Presostate, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Fluxmetre, Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente, Presostate, Masurarea si reglarea debitului si a fluxului - aparate si instrumente, Fluxmetre, și Masurarea si reglarea temperaturii - aparate si instrumente. Are sediul în Filderstadt, Germania.

 1. WITTENSTEIN SPA

  Italia

  Compania WITTENSTEIN SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, servo motors, Reductoare de viteza, și brushless motors. Are sediul în Sesto San Giovanni (Mi), Italia.

 2. A. LOVATO & C. SAS

  Italia

  Compania A. LOVATO & C. SAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare electrice - curent continuu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, worm reduction gears, coaxial reducers, orthogonal reducers, și Reductoare de viteza. Are sediul în Creazzo, Italia.

 3. SUCCKEY INDUSTRIAL MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania SUCCKEY INDUSTRIAL MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. Are sediul în Wenzhou City,zhejiang Province,china, China.

 4. SZELPO AUTOCONTROL SYSTEMS KFT

  Ungaria

  Compania SZELPO AUTOCONTROL SYSTEMS KFT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea vitezei - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, Variatoare si reductoare de viteza, Reductoare de viteza, și Variatoare si reductoare de viteza. Are sediul în Szekesfehervar, Ungaria.

 5. SHANGHAI GREAT WALL REDUCER CO.,LTD

  China

  Compania SHANGHAI GREAT WALL REDUCER CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. Are sediul în Shanghai, China.

 6. PIEMME S.R.L.

  Italia

  Compania PIEMME S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, electric motors, și Reductoare de viteza. Are sediul în Usmate Velate, Italia.

 7. JIAXING LIXUN AUTOMOTIVE ELECTRONIC CO.,LTD

  China

  Compania JIAXING LIXUN AUTOMOTIVE ELECTRONIC CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. Are sediul în Daqiao/jiaxing, China.

 8. FACHINI GEARS S.P.A.

  Italia

  Compania FACHINI GEARS S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Variatoare si reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reductoare de viteza, precision reducers, și Reductoare de viteza. Are sediul în Rho, Italia.

 9. GALAXY THERMOPLAST PVT. LTD.

  Statele Unite ale Americii

  Compania GALAXY THERMOPLAST PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reductoare de viteza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gaskets. Are sediul în Tx, Statele Unite ale Americii.

 10. TRANSTECNO S.R.L.

  Italia

  Compania TRANSTECNO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Motoare electrice si piese, Reductoare de viteza, Motoare electrice si piese, și Reductoare de viteza. Are sediul în Anzola Dell'emilia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit