• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • recoltare

Rezultate pentru

Recoltare - Import export

 1. PERSIAN SPIICE

  Germania

  Compania PERSIAN SPIICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mirodenii, Mirodenii, saffron, și caviar. Are sediul în Essen, Germania.

 2. HMEZAD EXIM D.D.

  Slovenia

  Compania HMEZAD EXIM D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasaduri si protejarea rasadurilor, Recoltare, malt, malt for the beverage industry, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Recoltare. Are sediul în Zalec, Slovenia.

 3. TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED

  Irlanda

  Compania TOSK GLOBAL VENTURES LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale si seminte, Cereale si seminte, și sesame seeds. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 4. LOONBEDRIJF VERVAET

  Olanda

  Compania LOONBEDRIJF VERVAET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Zeeland, Olanda.

 5. JOBDA SRL

  Germania

  Compania JOBDA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Roman / Rumänien, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgia

  Compania SAINTENOY BERNARD ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, și farm tractors. Are sediul în Rouveroy, Belgia.

 2. NOUCA

  Spania

  Compania NOUCA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, Fructe uscate, organic farming, și walnut. Are sediul în Golmés (lérida), Spania.

 3. AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD

  Regatul Unit

  Compania AFRIKA BIZ INVESTMENTS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG

  Romania

  Compania ERNTEHELFER GESUCHT - JOBDA AGRAR PERSONALVERMITTLUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Roman, Romania.

 5. STIF EASTERN EUROPE

  Franta

  Compania STIF EASTERN EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manipulare continua a marfurilor - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, Recoltare, și freight elevator buckets. Are sediul în Za De La Lande, Franta.

 1. ABC GLOBALBUSINESS, LLC

  Statele Unite ale Americii

  Compania ABC GLOBALBUSINESS, LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile maize. Are sediul în MIAMI, Statele Unite ale Americii.

 2. SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH

  Germania

  Compania SNE SCHWÄBISCHE NATURENERGIE GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de fructe si dulceturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Recoltare, Agricultura - servicii, Rasaduri si protejarea rasadurilor, și Recoltare. Are sediul în Dillingen, Germania.

 1. MARKETBOOK ESPAÑA

  Spania

  Compania MARKETBOOK ESPAÑA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. CALEYA FORRAJES

  Spania

  Compania CALEYA FORRAJES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fodder, și fodder mix. Are sediul în Olivenza, Spania.

 3. AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS

  Turcia

  Compania AKOTOM CROP CONVEYOR BELTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Selçuklu/konya, Turcia.

 4. BMV CONSTRUTORA LTDA

  Brazilia

  Compania BMV CONSTRUTORA LTDA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Caieiras-São, Brazilia.

 5. RUSSELL LOVEDAY

  Canada

  Compania RUSSELL LOVEDAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile corn meal for zootechnics. Are sediul în Calgary, Canada.

 6. ETABLISSEMENTS BRUNE

  Franta

  Compania ETABLISSEMENTS BRUNE, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - utilaje si materiale, Recoltare, Cresterea animalelor - utilaje si materiale, și Recoltare. Are sediul în Chatillon Sur Seine, Franta.

 7. CAFETO MD

  Republica Moldova

  Compania CAFETO MD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Chisinau, Republica Moldova.

 8. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Olanda

  Compania LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Recoltare, Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Recoltare. Are sediul în Reutum, Olanda.

 1. ISI AGRO

  Bulgaria

  Compania ISI AGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitei si bovine pentru sacrificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, și Recoltare. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 2. ALFONSO GARCÍA PIAZUELO

  Spania

  Compania ALFONSO GARCÍA PIAZUELO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Caspe, Spania.

 3. ALIJARDE SPANISH GROUP, SL

  Spania

  Compania ALIJARDE SPANISH GROUP, SL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 4. FST GROUP

  Peru

  Compania FST GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Lima, Peru.

 5. LA SEMILLA AUTOMATICA

  Spania

  Compania LA SEMILLA AUTOMATICA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Torrent, Spania.

 6. TOP TRADE QUALITY

  Ucraina

  Compania TOP TRADE QUALITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 7. PURE GUM

  Regatul Unit

  Compania PURE GUM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gum arabic. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 8. AGRICULTURA Y EXPORTACION SL

  Spania

  Compania AGRICULTURA Y EXPORTACION SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, și Recoltare. Are sediul în Torre-Pacheco, Spania.

 9. BALLOTA NOVA, S.L.

  Spania

  Compania BALLOTA NOVA, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Recoltare. Are sediul în Talavera De La Reina, Spania.

 10. LCT SARL

  Franta

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit