• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • reciclare deseuri verzi

Rezultate pentru

Reciclare deseuri verzi - Import export

 1. IBOGEM

  Belgia

  Compania IBOGEM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - servicii, Reciclare deseuri verzi, Mediu inconjurator - servicii, Reciclare deseuri verzi, waste recycling, și waste collection and recycling. Are sediul în Beveren, Belgia.

 2. CVB ECOLOGISTICS

  Belgia

  Compania CVB ECOLOGISTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colectare si reciclare - produse diverse, Reciclare - utilaje si instalatii, Reciclare deseuri verzi, Tratarea si reciclarea deseurilor, Colectare si reciclare - produse diverse, Reciclare - utilaje si instalatii, Reciclare deseuri verzi, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Tilburg, Belgia.

 3. VAN IERSEL COMPOST

  Olanda

  Compania VAN IERSEL COMPOST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile compost. Are sediul în Biezenmortel, Olanda.

 4. DINGLES WASTE REMOVALS

  Regatul Unit

  Compania DINGLES WASTE REMOVALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden cleaning services, și scrap collection. Are sediul în Blackburn, Regatul Unit.

 5. GREEN WASTE CLEARANCE

  Regatul Unit

  Compania GREEN WASTE CLEARANCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. Are sediul în London, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HYGEA

  Belgia

  Compania HYGEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Tratarea si reciclarea deseurilor, Reciclare deseuri verzi, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, waste recycling advice, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Havré, Belgia.

 2. FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS

  Spania

  Compania FLYNSPIRE - APROVECHAMIENTO DE RESIDUOS ORGÁNICOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. TRANSCOMA

  Belgia

  Compania TRANSCOMA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Reciclare deseuri verzi, Tratarea si reciclarea deseurilor, waste containers, containerised transport, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Genk, Belgia.

 4. FELTWOOD ECOMATERIALES

  Spania

  Compania FELTWOOD ECOMATERIALES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetable waste treatment. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. BRALEY

  Franta

  Compania BRALEY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Remorci si bene pentru vehicule industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bene pentru vehicule industriale, Reciclare deseuri verzi, Bene pentru vehicule industriale, systems and equipment for waste dumps, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Bozouls, Franta.

 1. ECO-SYSTEM

  Italia

  Compania ECO-SYSTEM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie de biomasa - productie, waste recovery and recycling plants, Energie de biomasa - productie, waste machinery, și sludge and sewage biogas recovery and production plants. Are sediul în Vinci, Italia.

 2. OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania OPSIS KOMPOST SISTEMLERI VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sludge composting plants, log squaring machines for poles, și Conveyors, conveying systems. Are sediul în Antalya, Turcia.

 1. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

  Belgia

  Compania HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport de deseuri, Transport de deseuri, și wood recycling. Are sediul în Westrozebeke, Belgia.

 2. HECTOR VAN MOER & ZONEN

  Belgia

  Compania HECTOR VAN MOER & ZONEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, Tratarea si reciclarea deseurilor, Reciclare deseuri verzi, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Melsele, Belgia.

 3. WESTCOMPOST

  Belgia

  Compania WESTCOMPOST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Ieper, Belgia.

 4. VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING

  Belgia

  Compania VAN RAEMDONCK GROENRECYCLING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, biomass, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Haasdonk, Belgia.

 5. VANDEWIELE RECYCLING

  Belgia

  Compania VANDEWIELE RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, wood recycling, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Glstel, Belgia.

 6. TRAPEROS RECICLA

  Spania

  Compania TRAPEROS RECICLA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning, satellite reception equipment, și vehicles for waste transport and treatment waste containers. Are sediul în Murcia, Spania.

 7. SAMAGRO

  Belgia

  Compania SAMAGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organic matrix waste treatment, și biodegradable waste. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 8. BIOMASS CENTER

  Belgia

  Compania BIOMASS CENTER, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Energie de biomasa - productie, Reciclare deseuri verzi, Energie de biomasa - productie, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Ieper, Belgia.

 1. AMACRO

  Belgia

  Compania AMACRO, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, Reciclare deseuri verzi, și container services. Are sediul în Huizingen, Belgia.

 2. SOIL - CONCEPT

  Luxemburg

  Compania SOIL - CONCEPT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, Gestionarea deseurilor industriale, Reciclare deseuri verzi, și Gestionarea deseurilor industriale. Are sediul în Diekirch, Luxemburg.

 3. A&S ENERGIE

  Belgia

  Compania A&S ENERGIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor, Reciclare deseuri verzi, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Reciclare deseuri verzi. Are sediul în Oostrozebeke, Belgia.

 4. AERTS JAN CONTAINERDIENST

  Belgia

  Compania AERTS JAN CONTAINERDIENST, care își desfășoară activitatea în domeniul Colectare si reciclare - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclare deseuri verzi, Reciclare deseuri verzi, și container services. Are sediul în Wommelgem, Belgia.

 5. DAGENHAM WASTE REMOVAL

  Regatul Unit

  Compania DAGENHAM WASTE REMOVAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile inert waste. Are sediul în Dagenham, Regatul Unit.

 6. HARBOROUGH WASTE SERVICES

  Regatul Unit

  Compania HARBOROUGH WASTE SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclarea apelor uzate, și Reciclarea apelor uzate. Are sediul în Market Harborough, Regatul Unit.

 7. SKIP SEARCH

  Regatul Unit

  Compania SKIP SEARCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. ELLGIA RECYCLING LTD

  Regatul Unit

  Compania ELLGIA RECYCLING LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclarea apelor uzate, și Reciclarea apelor uzate. Are sediul în Boston, Regatul Unit.

 9. SOLENT SKIP HIRE LTD

  Regatul Unit

  Compania SOLENT SKIP HIRE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclarea apelor uzate, și Reciclarea apelor uzate. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 10. HARINGEY ENTERPRISE PLC

  Regatul Unit

  Compania HARINGEY ENTERPRISE PLC, care își desfășoară activitatea în domeniul Reciclare deseuri verzi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reciclarea apelor uzate, și Reciclarea apelor uzate. Are sediul în London, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Reciclare deseuri verzi - Import export

Număr de rezultate

5.068 Intreprinderile