• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • raticide

Rezultate pentru

Raticide - Import export

 1. ITAL TIGER LLC

  Ucraina

  Compania ITAL TIGER LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie si deratizare - servicii, Insecticide, Produse fitosanitare, fungicide si pesticide, Dezinsectie si deratizare - servicii, Insecticide, și Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. Are sediul în Dnepropetrovsk, Ucraina.

 2. GESTISAN

  Spania

  Compania GESTISAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie si deratizare - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Raticide, Insecticide, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și Raticide. Are sediul în Argamasilla De Alba-Ciudad Real, Spania.

 3. FOTOPHARM SINGLE MEMBER P.C

  Grecia

  Compania FOTOPHARM SINGLE MEMBER P.C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. Are sediul în Karelas, Grecia.

 4. HULLTERNATIVE PEST CONTROL SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania HULLTERNATIVE PEST CONTROL SERVICES LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 5. MIDA

  Italia

  Compania MIDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. Are sediul în Bologna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LEICA - BLEU LINE GROUP

  Italia

  Compania LEICA - BLEU LINE GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rodent control. Are sediul în Forlì, Italia.

 2. DINAMIK FUMIGATION SERVICE

  Turcia

  Compania DINAMIK FUMIGATION SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DECCO ITALIA S.R.L.

  Italia

  Compania DECCO ITALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Belpasso, Italia.

 4. BLEU LINE GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania BLEU LINE GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Forli', Italia.

 5. ANTECIDE

  Franta

  Compania ANTECIDE, care își desfășoară activitatea în domeniul Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raticide, Dezinsectie si deratizare - servicii, disinfection, disinfestation and cleaning services for passenger liners, Raticide, și Dezinsectie si deratizare - servicii. Are sediul în Rillieux La Pape, Franta.

 1. CAPELLI COSTANTINO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania CAPELLI COSTANTINO E C. S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Tirano, Italia.

 2. DE VIVO ANNA

  Italia

  Compania DE VIVO ANNA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Angri, Italia.

 1. FARAO ROSA

  Italia

  Compania FARAO ROSA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Crucoli, Italia.

 2. GMB INTERNACIONAL SA

  Spania

  Compania GMB INTERNACIONAL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raticide, și Raticide. Are sediul în Leganes, Spania.

 3. GONELLA S.N.C. DI GONELLA LUIGI & C.

  Italia

  Compania GONELLA S.N.C. DI GONELLA LUIGI & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Monta', Italia.

 4. INDUSTRIAS AFRASA SA

  Spania

  Compania INDUSTRIAS AFRASA SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fitosanitare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Paterna, Spania.

 5. CANNATA ANTONINO S.R.L.

  Italia

  Compania CANNATA ANTONINO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Ispica, Italia.

 6. CAZZOLA ALESSIO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania CAZZOLA ALESSIO & C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Fiscaglia, Italia.

 7. FITOFARMACIA DI GAMMINO BRIGIDA & C. S.A.S.

  Italia

  Compania FITOFARMACIA DI GAMMINO BRIGIDA & C. S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Campobello Di Licata, Italia.

 8. VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO S.R.L.

  Italia

  Compania VEBI ISTITUTO BIOCHIMICO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Borgoricco, Italia.

 1. BONO GIUSEPPE & C. S.A.S.

  Italia

  Compania BONO GIUSEPPE & C. S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Verzuolo, Italia.

 2. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY BEST PEST MALGORZATA SWIETOSLAWSKA JACEK SWIETOSLAWSK

  Polonia

  Compania ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY BEST PEST MALGORZATA SWIETOSLAWSKA JACEK SWIETOSLAWSK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, și Insecticide. Are sediul în Jaworzno, Polonia.

 3. INDUSTRIA CHIMICA LEICA

  Italia

  Compania INDUSTRIA CHIMICA LEICA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Forli', Italia.

 4. L'AGROTECNICO DI MONDINO ALBERTO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania L'AGROTECNICO DI MONDINO ALBERTO & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Cuneo, Italia.

 5. LODI

  Franta

  Compania LODI, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse antiparazitare, Raticide, Produse antiparazitare, și Raticide. Are sediul în Grand Fougeray, Franta.

 6. CAVAGION ANNIBALE

  Italia

  Compania CAVAGION ANNIBALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Riva Del Po, Italia.

 7. CAMPANA ACHILLE

  Italia

  Compania CAMPANA ACHILLE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Cesena, Italia.

 8. ACTIVA S.R.L.

  Italia

  Compania ACTIVA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Raticide, Insecticide, și Raticide. Are sediul în Milano, Italia.

 9. DREVPOL

  Polonia

  Compania DREVPOL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Raticide. Are sediul în Garwolin, Polonia.

 10. AGRIZETA DI ZAMBELLI E C. (S.N.C.)

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit