• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rasadnite pentru culturile de sera

Rezultate pentru

Rasadnite pentru culturile de sera - Import export

 1. TECNOVA SERRE

  Italia

  Compania TECNOVA SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, cogeneration plant, și Sere si rasadnite. Are sediul în Porto Mantovano, Italia.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Romania

  Compania S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasadnite pentru culturile de sera, Rasadnite pentru culturile de sera, și greenhouse products. Are sediul în Loc. Valcele, Romania.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Turcia

  Compania NASSAN GREENHOUSES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. Are sediul în Antalya, Turcia.

 4. VIOLSAN

  Turcia

  Compania VIOLSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile greenhouses for floriculture and gardening, nursery greenhouses, și drinking yoghurt. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. AC MECANIQUE

  Franta

  Compania AC MECANIQUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glasshouse covers, și metal clips. Are sediul în Sainte Barbe, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIO GREEN AGRO

  Ucraina

  Compania BIO GREEN AGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasadnite pentru culturile de sera, și Rasadnite pentru culturile de sera. Are sediul în Voznesensk, Ucraina.

 2. LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED

  China

  Compania LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. Are sediul în Xiamen, China.

 3. GAUDEA A.S.

  Republica Ceha

  Compania GAUDEA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasadnite pentru culturile de sera, și Rasadnite pentru culturile de sera. Are sediul în Praha 8, Republica Ceha.

 4. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Turcia

  Compania VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasadnite pentru culturile de sera. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. RICHEL GROUP

  Franta

  Compania RICHEL GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Udarea plantelor si irigatii - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, Sere si rasadnite, Incalzire pentru sere, și dryers for raw tobacco. Are sediul în Eygalières, Franta.

 1. OPJ HANDEL A/S

  Danemarca

  Compania OPJ HANDEL A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Odense S, Danemarca.

 2. LAMEZIA SERRE

  Italia

 1. ECO SERA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania ECO SERA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, Agricultura - utilaje si material, greenhouses for market gardening, Plante de sera, Sere cu multiplicare - instalatii, și Agricultura - utilaje si material. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO

  Republica Ceha

  Compania THRALL VAGONKA STUDENKA, A.S. - ZAVOD DREVO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de fortare, și Sere de fortare. Are sediul în Studenka, Republica Ceha.

 3. DEBETS SCHALKE B.V.

  Olanda

  Compania DEBETS SCHALKE B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de apartament, și Sere de apartament. Are sediul în Monster, Olanda.

 4. VERMAKO

  Belgia

  Compania VERMAKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din aluminiu. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere de fortare, Sere si rasadnite, Sere de fortare, Sere si rasadnite, și greenhouses for floriculture and gardening. Are sediul în Tielt, Belgia.

 5. C.G. ZUURBIER BEHEER B.V.

  Olanda

 6. MED GROUP S.R.L.

  Italia

 7. AGROMIRA SOCIEDAD LIMITADA.

  Spania

 8. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  Compania AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere si rasadnite, Sere de apartament, Sere calde, Sere si rasadnite, Sere de apartament, și Sere calde. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 1. ASROYAL ISITMA, SOGUTMA, PISIRME SISTEMLERI A.S.

  Turcia

  Compania ASROYAL ISITMA, SOGUTMA, PISIRME SISTEMLERI A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Incalzire pentru sere, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, și Incalzire pentru sere. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania KALE POLYESTER SAN. TIC. LTD. STI., care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Antalya, Turcia.

 3. DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE

  Germania

  Compania DIETER DENZER GARTENBAU INHABER STEPHAN PLESSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Gochsheim, Germania.

 4. PROGETTO CLIMA DI GHIRARDO EGIDIO

  Italia

 5. ALUMINIUM IRELAND LIMITED

  Irlanda

 6. DEVI EOOD

  Bulgaria

 7. LOMBARDA SERRE

  Italia

  Compania LOMBARDA SERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Horticultura, Incalzire pentru sere, tunnel construction, greenhouses for floriculture and gardening, și Horticultura. Are sediul în Grantola, Italia.

 8. COFEAL S.R.L.

  Italia

  Compania COFEAL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incalzire pentru sere, Sere calde, Incalzire pentru sere, și Sere calde. Are sediul în Pavia Di Udine, Italia.

 9. WILLI STUDER AG

  Elvetia

 10. CLAIE

  Franta

  Compania CLAIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sere si rasadnite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sere cu multiplicare - instalatii, și Sere cu multiplicare - instalatii. Are sediul în Varades, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit