• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rame

Rezultate pentru

Rame - Import export

 1. SPAGL GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  "Innovation through tradition" has been shaping our quite special frame style for more than 100 years and four generations. We place the highest value on quality and handcrafted perfection at a production site with a tradition of handcraft – in Ilztal in the Bavarian Forest. Our premium demand ranges from the selection of ecologically certified woods, through professional surface treatment and right up to complete framing with a mount and special glass. We are specialists in the most unusual frame ideas, and supply customers all over the world.

 2. ARTLABS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ARTLABS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arta si galerii de arta, și Arta si galerii de arta. Are sediul în Nantes, Franta.

 3. MAISON RAPHAËL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON RAPHAËL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Ilustratii publicitare, Tipografie, Mobilier - articole si accesorii decorative, mass-produced picture frames, interior decoration, wall decorations, picture frames for the trade, și frames made to order. Are sediul în Paris, Franta.

 4. CABU CORNICI DI CARUSO MARCO

  Italia

  Compania CABU CORNICI DI CARUSO MARCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mirrors, și photo frame. Are sediul în Certaldo, Italia.

 5. PROVASI LUCA CORNICI

  Italia

  Compania PROVASI LUCA CORNICI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden profiles, mirrors, și gold-leaf gilding. Are sediul în Bovisio Masciago, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CIESSE CORNICI

  Italia

  Compania CIESSE CORNICI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, florentine frames, frames, Rame, și wooden photo frames. Are sediul în Vicopisano, Italia.

 2. QUADRIMOVEL - COMERCIO E INDUSTRIA DE QUADROS, LDA

  Portugalia

  Compania QUADRIMOVEL - COMERCIO E INDUSTRIA DE QUADROS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tripods, și artists' canvasses. Are sediul în Agualva-Cacem, Portugalia.

 3. TECNORIVEST SRL

  Italia

  Compania TECNORIVEST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, baseboards, badges, Rame, și wooden skirting boards. Are sediul în Casine-Ostra, Italia.

 4. ITALCORNICI S.N.C. DI GIROTTO ALBERTO, PAOLO & C.

  Italia

  Compania ITALCORNICI S.N.C. DI GIROTTO ALBERTO, PAOLO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frames, picture frames, frames made to order, și objects. Are sediul în Milano, Italia.

 5. ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ESKATE ROHRVERBINDUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tevi si conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racorduri din metale feroase pentru tevarie, Anvelope, Rame, Racorduri din metale feroase pentru tevarie, collars, Anvelope, și Rame. Are sediul în Hille-Unterlübbe, Germania.

 1. KARAAT INLIJSTINGEN

  Belgia

  Compania KARAAT INLIJSTINGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, framing of works, pilaster strips, metal frames, și Rame. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 2. LA MAISON DU CADRE DEPUIS 1933

  Franta

  Compania LA MAISON DU CADRE DEPUIS 1933, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii, Rame, framing of works, artwork restoration, Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii, și Rame. Are sediul în Paris, Franta.

 1. LUCAS CREATIV

  Belgia

  Compania LUCAS CREATIV, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Artizanat, Acuarele pentru pictura, Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime, Rame, Artizanat, Acuarele pentru pictura, și Desen, arte grafice si plastice - produse si materii prime. Are sediul în Meerhout, Belgia.

 2. IN OCTAVO

  Luxemburg

  Compania IN OCTAVO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Rame, antique frame restoration, frame gold painting, și engraving. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. FRAME SET & MATCH LTD

  Regatul Unit

  Compania FRAME SET & MATCH LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. ORO FINO GBR

  Germania

  Compania ORO FINO GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale pretioase si speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Lemn - articole, Rame si ancadramente, Rame, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Lemn - articole, Rame si ancadramente, și Rame. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. AIS LIJSTENMAKERIJ GALERIE

  Olanda

  Compania AIS LIJSTENMAKERIJ GALERIE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. Are sediul în Almere, Olanda.

 6. ORAC DECOR

  Belgia

  Compania ORAC DECOR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plinths, și decorative products. Are sediul în Oostende, Belgia.

 7. CORNICI E DINTORNI

  Italia

  Compania CORNICI E DINTORNI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glassworks, custom-made mirrors, și cloth printing. Are sediul în Roma, Italia.

 8. VMA - MOLDES

  Portugalia

  Compania VMA - MOLDES, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Matrite de precizie, mould manufacturing plants, Rame, Matrite de precizie, și Plastic. Are sediul în Leiria, Portugalia.

 1. THEO KERN

  Germania

  Compania THEO KERN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Baghete si pene din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Rame si ancadramente, Rame, Papetarie - articole, Lemn - articole, Rame si ancadramente, Rame, și Papetarie - articole. Are sediul în Ransbach-Baumbach, Germania.

 2. RAHMENWERKSTATT GALERIE RENATE LINDEMANN

  Germania

  Compania RAHMENWERKSTATT GALERIE RENATE LINDEMANN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Rame si ancadramente, Rame, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Mönchengladbach, Germania.

 3. ARTEFACTA

  Germania

  Compania ARTEFACTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Tipografie, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Tipografie. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. FABIAN RESTAURATOREN GMBH

  Elvetia

  Compania FABIAN RESTAURATOREN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Rame si ancadramente, Rame, Finisari, Lemn - articole, Rame si ancadramente, Rame, și Finisari. Are sediul în Stäfa, Elvetia.

 5. NÖTTLING FAMILIEN KG

  Austria

  Compania NÖTTLING FAMILIEN KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Rame, Papetarie - articole, Artizanat, Rame si ancadramente, Rame, Papetarie - articole, și Artizanat. Are sediul în Wels, Austria.

 6. ULRICH GERING

  Germania

  Compania ULRICH GERING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Editii generale, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Editii generale. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 7. GALERIE MUSCHIK INH. NORBERT MUSCHIK

  Germania

  Compania GALERIE MUSCHIK INH. NORBERT MUSCHIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Rame si ancadramente, Rame, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 8. WERKSTATT FÜR BILD UND RAHMEN

  Germania

  Compania WERKSTATT FÜR BILD UND RAHMEN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Rame si ancadramente, Rame, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. THOMAS MÜLLER

  Germania

  Compania THOMAS MÜLLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Rame, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Rame si ancadramente, Rame, Finisari, și Zugraveli - antreprenori. Are sediul în Kelkheim, Germania.

 10. MOTV VIDEOTECHNIKVERLEIH E. K. INH. MIKE LENZENBACH

  Germania

  Compania MOTV VIDEOTECHNIKVERLEIH E. K. INH. MIKE LENZENBACH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Rame, Sonorizare - materiale profesionale, Audio si video - materiale profesionale, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Köln, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Rame - Import export

Număr de rezultate

2.374 Intreprinderile