• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rame si ancadramente

Rezultate pentru

Rame si ancadramente - Import export

 1. VIVAN DI VIVAN FRANCESCO

  Italia

  Verified by europages badge

  Our firm was set up in the 1960s and produces picture frames and mirrors in two workshops of more than 2, 000 m2. Our articles are entirely made in Italy, from the best materials on the market. We constantly control their quality and thanks to their immediate availability in our warehouses guarantee fast shipment to our customers wherever they are in the world.

 2. CIVIC INDUSTRIE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CIVIC INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Tije pentru tablouri, Feronerie industriala, wall door stops, doorstops, Rame si ancadramente, Floor door stops, Tije pentru tablouri, și Production of moulding rails. Are sediul în L'haye Les Roses, Franta.

 3. EINRAHMUNGEN BRÖMEL

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EINRAHMUNGEN BRÖMEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Lindenkreuz, Germania.

 4. ICAR-RAHMEN E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ICAR-RAHMEN E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Görlitz, Germania.

 5. EFFECT BILDERRAHMEN GMBH U. CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EFFECT BILDERRAHMEN GMBH U. CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Schwaigern, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAISON RAPHAËL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MAISON RAPHAËL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, Ilustratii publicitare, Tipografie, Mobilier - articole si accesorii decorative, mass-produced picture frames, interior decoration, wall decorations, picture frames for the trade, și frames made to order. Are sediul în Paris, Franta.

 2. FABRICADEPROFILE

  Romania

  Producator de profile arhitecturale de interior (fabricate din poliuretan si EPS) si profile de exterior ( fabricate din XPS si acoperite cu rasina). Producer of architectural decorative profiles for interior (made of polyurethane and EPS) and exterior profiles (made of XPS covered with a special resin). Hersteller von dekorativen Fassadenprofile aus XPS mit Besichtigung, Zierleisten aus Polyurethan und Zierleisten aus XPS.

 3. AAB BILDERRAHMEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AAB BILDERRAHMEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Pforzheim, Germania.

 4. L&J TOPWOOD EXPORT SLU

  Spania

  Compania L&J TOPWOOD EXPORT SLU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden skirting boards. Are sediul în Albacete, Spania.

 5. CIESSE CORNICI

  Italia

  Compania CIESSE CORNICI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, florentine frames, frames, Rame, și wooden photo frames. Are sediul în Vicopisano, Italia.

 1. MITTERMEIER GMBH

  Germania

  Compania MITTERMEIER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Bogen, Germania.

 2. PERFIMUEBLE

  Spania

  Compania PERFIMUEBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Rame si ancadramente, Placi de lemn, și Rame si ancadramente. Are sediul în Mancha Real-Jaén, Spania.

 1. LEHA-TECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LEHA-TECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Remscheid, Germania.

 2. MOLDUART S.A.

  Spania

  Compania MOLDUART S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Val De Santo Domingo, Spania.

 3. ROGGENKAMP GMBH

  Germania

  Compania ROGGENKAMP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 4. GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în West Bromwich, Regatul Unit.

 5. R. SOEN & ZONEN

  Belgia

  Compania R. SOEN & ZONEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame cu sticla pentru fotografii si suporturi pentru fotografii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Baghete pentru ancadramente, Rame si ancadramente, stretcher, 3D stretchers, și Baghete pentru ancadramente. Are sediul în Anzegem, Belgia.

 6. VIVAN DI VIVAN FRANCESCO

  Italia

  Compania VIVAN DI VIVAN FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile picture frames, photo frame, frames, și mirror frames. Are sediul în Motta Di Livenza, Italia.

 7. NORDRAHMEN GMBH DIE BILDERRAHMENFABRIK

  Germania

  Compania NORDRAHMEN GMBH DIE BILDERRAHMENFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 8. KARAAT INLIJSTINGEN

  Belgia

  Compania KARAAT INLIJSTINGEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, framing of works, pilaster strips, metal frames, și Rame. Are sediul în Wondelgem, Belgia.

 1. FRITZ KIRCHMAYR GES.M.B.H

  Austria

  Compania FRITZ KIRCHMAYR GES.M.B.H, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Neuhofen An Der Krems, Austria.

 2. COMPAGNIE DES CADRES (LA)

  Belgia

  Compania COMPAGNIE DES CADRES (LA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass frames, free quotes, framing of works, și wooden frames. Are sediul în Erpent, Belgia.

 3. INTERTRADING

  Belgia

  Compania INTERTRADING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mirrors, photo frames, și pilaster strips. Are sediul în Opglabbeek, Belgia.

 4. CADR' ART

  Belgia

  Compania CADR' ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden frames, aluminium frames, plastic frames, și Bonding. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. IL CORNICIAIO DI TREVIGLIO

  Italia

  Compania IL CORNICIAIO DI TREVIGLIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Treviglio, Italia.

 6. PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A.

  Portugalia

  Compania PERFISA - FABRICA DE PERFIS METALICOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Profile si bare din metale neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame si ancadramente, Profile din metale neferoase, Rame si ancadramente, și Profile din metale neferoase. Are sediul în São Pedro Do Sul, Portugalia.

 7. VELISTA ART

  Ucraina

  Compania VELISTA ART, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. Are sediul în Zhytomyr, Ucraina.

 8. ABLO - BLOMMAERT

  Belgia

  Compania ABLO - BLOMMAERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interior fit-out, wall coverings, pilaster strips, și items for mural decorations. Are sediul în Aalst, Belgia.

 9. BOHMEIER MÖBELTEILE GMBH

  Germania

  Compania BOHMEIER MÖBELTEILE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Strunjirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frezarea otelurilor si a metalelor, Lacuirea otelurilor si a metalelor, Freze si burghiuri, Rame si ancadramente, Frezarea otelurilor si a metalelor, Lacuirea otelurilor si a metalelor, Freze si burghiuri, și Rame si ancadramente. Are sediul în Rietberg, Germania.

 10. CAMI

  Belgia

  Compania CAMI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rame si ancadramente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pilaster strips, și frames. Are sediul în Oostende, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit