• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rafturi pentru magazine

Rezultate pentru

Rafturi pentru magazine - Import export

 1. W. STREIF HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H

  Austria

  Verified by europages badge

  Innovative – cost-efficient – accommodating – ready to deliver. True to our company philosophy, W. Streif Handelsgesellschaft m.b.H. always endeavours to offer new, high-quality products of a contemporary nature to our customers at a reasonable price. We place great emphasis on our ability to deliver: Virtually all articles are with our customers in-house in the space of 48 hours. We also aim to be as obliging as possible: We endeavour to address the wishes and concerns of our customers and to attend to these quickly and to their complete satisfaction. We'll gladly consider special requests with regard to installation as well. We readily make every effort to bring our customers' ideas to life.

 2. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to DCShopfitting, a shopfitting manufacturing company from Turkey, and your global partner in creating visually appealing and functional retail spaces. With extensive industry experience, we specialize in delivering exceptional shopfitting solutions that cater to the unique needs and requirements of a diverse range of businesses, including retail stores, department stores, supermarkets, boutiques, hospitality establishments, and commercial spaces. Our comprehensive range of shopfitting products includes shelving and display systems, counters and cash wraps, slat walls and pegboards, clothing racks, showcases and cabinets, boutique nesting tables, mannequins, laser-cut metal designs, showcard stands, customized fixtures, and fittings. As your trusted partner, we are committed to transforming your retail space into an environment that enhances your brand image and drives sales. Our clients rely on our expertise, reliability, and commitment to quality, and we are proud to have built long-term partnerships with many of them. Therefore, we strive to exceed their expectations with every project we undertake. Contact us today to elevate your retail space with top-notch shopfitting solutions that reflect your brand's unique identity and create a lasting impression on your customers.

 3. MANNEQUINS SHOPPING

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MANNEQUINS SHOPPING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Magazine - amenajare, Accesorii, Manechine pentru prezentare, Rafturi pentru magazine, Mobilier - furnituri si accesorii, Magazine - amenajare, Accessories for clothes hangers, și Accesorii. Are sediul în Boulogne, Franta.

 4. FORM CREATIONS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FORM CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, Magazine - amenajare, furniture for stores, display stands manufacturer, POSM - point of sale materials, plywood display stand, make up display, display rack, și Vitrine pentru expozitii. Are sediul în Mielec, Polonia.

 5. FORMPOS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FORMPOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, Magazine - amenajare, Vitrine pentru magazine, Rafturi pentru magazine, Mobilier profesional, floor display stands, wooden furniture, furniture for stores, și display stands for shops. Are sediul în Zaleszany, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CREMONINI VIRGILIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CREMONINI VIRGILIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Crevalcore, Italia.

 2. ELEKTRON SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania ELEKTRON SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier din metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, Mobilier pentru hoteluri, Rafturi pentru magazine, Warehouse Bollards manufacturer, Parking Barriers manufacturer, Safety Bollards manufacturer, Mobilier pentru hoteluri, restaurant furniture, și Manufacturer of office furniture. Are sediul în Sulistrowa, Polonia.

 3. FRAMEWORKS SRL

  Romania

  Frameworks comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine, mobilier comercial, scări profesionale din aluminiu, schele mobile reglabile pe înălțime, scări multifuncționale cu două sau trei tronsoane. Compania este reprezentantul exclusiv în Romania al brandului Cagsan, recunoscut în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de Cagsan sunt recunoscute pentru faptul că au calitate certificată, sunt fiabile, rezistente și foarte durabile. Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, supermarketuri sau pentru retelele de retail la prețuri accesibile și de calitate superioară. Alături de echipa Frameworks veți putea să vă transformați toate spațiile comerciale sau de depozitare în spații organizate, perfecte pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților, cât și îmbunătățirea experienței clienților în alegerea produselor dumneavoastră. Pentru a vă convinge, nu ezitați să vizitați showroom-ul de prezentare din Șos. București-Urziceni nr.14, Afumați, Ilfov. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru tot ce aveți nevoie.

 4. SC REPLIKA IMPEX SRL

  Romania

  Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dvs. cu produse de calitate care sa va satisfaca dorinta de a avea un magazine frumos, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Comuna Letea Veche , nr. 179, Bacau. Aici gasiti tot ce este necesar pentru orice tip de magazin ; stendere fixe sau reglabile, solutii de stalpi prinsi in perete, solutii ce nu afecteaza peretii intrucat sunt realizati sa stea in picioare, plase de tip grill, panouri slat, panouri lucioase, cosuri pentru vanzare promotionala, busturi si manechine de dama, barbati si copii . Va stam la dispozitie pentru toate tipurile de proiecte, fie ele de mici sau mari dimensiuni, intrucat consideram ca orice client are dreptul de asi desfasura activitatea in aceleasi conditii si sa beneficieze de aceeasi atentie din partea noastra.Mobilam orice tip de magazin din domeniul imbracamintei, incaltamintei, electrocasnicelor, alimentar dar si sectii de productie a confectiilor. Avem posibilitatea de a utila si dressinguri.In functie de structura, spatiul si bugetul disponibil, avem diverse solutii de propus. Produsele noastre sunt importate din Italia, avand posibilitatea de a executa amenajari ELEGANTE, MODERNE SI PERSONALIZATE.Colaborarea cu REPLIKA poate incepe de la proiectare pana la amenajare, oferind in acelasi timp un raport optim calitate-pret. Acolo unde nu necesita proiectare, REPLIKA poate asigura amenajarea spatiului, oriunde in tara in maxim 48 ore.Asiguram transport in toata tara.

 5. KOMANDOR ROMANIA

  Romania

  Cu 26 de ani de experienta, suntem specialisti in dressinguri, dulapuri si usi glisante, precum si in mobilier de bucatarie din PAL si MDF. Fabrica noastra se afla in Magurele si se intinde pe o suprafata de 3000 mp. Producem atat mobilier rezidential ( B2C), cat si mobilier pentru magazine, hoteluri, benzinarii, showroomuri, sedii de banci etc (B2B).

 1. GRUPO BELLEZA 1987 S.L.

  Spania

  Compania GRUPO BELLEZA 1987 S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. Are sediul în Cornella De Llobregat, Spania.

 2. OCASIONS QUASIDETOT

  Spania

  Compania OCASIONS QUASIDETOT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machines for the hotel trade, antique furniture, second-hand furniture, și friers. Are sediul în Flaçà, Spania.

 1. AK RAF SISTEMLERI

  Turcia

  Compania AK RAF SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Rafturi pentru magazine, Vitrine pentru magazine, Raioane de depozitare, Rafturi pentru magazine, și Vitrine pentru magazine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. TURKEYRAF

  Turcia

  Compania TURKEYRAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bunk beds, lockers, metal cabinets, și pallet rack. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. LLC. EUROSTAND EXPORT

  Ucraina

  Compania LLC. EUROSTAND EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier din metal, supermarket furniture, și Mobilier din metal. Are sediul în Kropivnitskyi, Ucraina.

 4. BIG FAME INDUSTRIAL CORP.

  Taiwan (ROC)

  Compania BIG FAME INDUSTRIAL CORP., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, Rafturi pentru magazine, clothing shop shopfitting, store planning and design, și display cases for stores. Are sediul în Taipei City, Taiwan (ROC).

 5. KALERAF

  Turcia

  Compania KALERAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shop shelving, și linear furniture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ESTANTERÍAS A. GUASCH

  Spania

  Compania ESTANTERÍAS A. GUASCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. Are sediul în Santa Eularia D'es Riu (eivissa), Spania.

 7. ADL LOGISTICA S.R.L.

  Italia

  Compania ADL LOGISTICA S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cantilever shelving for warehouses, shop and office furniture, industrial shelving fitted, și drive-in shelving for warehousing. Are sediul în Ramacca, Italia.

 8. INDUSTRIAS ARTI SL

  Spania

  Compania INDUSTRIAS ARTI SL, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display rack, și advertising displays. Are sediul în Parets Del Vallès-Barcelona, Spania.

 1. A-WEST E.U.

  Austria

  Compania A-WEST E.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru magazine, Rafturi pentru magazine, Mese pentru magazine, Counter display cases for businesses, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Stockerau, Austria.

 2. LOJA DE ESTANTES CHEILA

  Portugalia

  Compania LOJA DE ESTANTES CHEILA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. Are sediul în Mação, Portugalia.

 3. TEGOMETALL INTERNATIONAL SALES GMBH

  Elvetia

  Compania TEGOMETALL INTERNATIONAL SALES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Magazine - amenajare, shelves, pallet shelves, și Storage systems. Are sediul în Lengwil-Oberhofen, Elvetia.

 4. ESTANTERÍAS GRANALUZ

  Spania

  Compania ESTANTERÍAS GRANALUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, metal shelving, wardrobes, industrial shelving, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Peligros-Granada, Spania.

 5. MRÁČEK KOVO S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MRÁČEK KOVO S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. Are sediul în Kamenny Most, Republica Ceha.

 6. LOGORAF

  Turcia

  Compania LOGORAF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel shelves. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. ANADOLU RAF SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania ANADOLU RAF SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, shelves for heavy loads, Raioane de depozitare, office and store furnishings, și steel shelves. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. ARSAN WOOD & STEEL RACKING SYSTEMS

  Turcia

  Compania ARSAN WOOD & STEEL RACKING SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Racking systems, și shelves for heavy loads. Are sediul în Samsun, Turcia.

 9. ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ABS FACHMARKTSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Raioane de depozitare, Racking systems, shopfitting and installation, Magazine - amenajare, și Raioane de depozitare. Are sediul în Wietmarschen, Germania.

 10. SCAFF SRL

  Italia

  Compania SCAFF SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, cantilever shelving for warehouses, modular shelving for warehouses, Rafturi pentru magazine, și shelving. Are sediul în Giugliano In Campania, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit