• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rafinarea petrolului - instalatii si materiale

Rezultate pentru

Rafinarea petrolului - instalatii si materiale - Import export

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Schimbatoare de caldura, coolers, și Air-cooled condensers. Are sediul în Aylesbury, Regatul Unit.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, fryers for institutions, și restaurant and hotel equipment rental. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Monserrato, Italia.

 4. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italia

  Compania STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water purifiers, components for valves, și tool agents and representatives. Are sediul în Busseto, Italia.

 5. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heaters, și refinery. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LLC DERSIM

  Ucraina

  Compania LLC DERSIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Productie agricola, sunflower oil, și refined industrial oils. Are sediul în Kahovka, Ucraina.

 2. OPUS DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania OPUS DEVELOPPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Montpellier, Franta.

 3. PIGNAT

  Franta

  Compania PIGNAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, Sticla pentru industrie, și Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Genas Cedex, Franta.

 4. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Franta

  Compania BATIR FRANCE INGENIERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Chateaubourg, Franta.

 5. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Franta

  Compania FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Brest, Franta.

 1. SOLS MEDITERRANEE

  Franta

  Compania SOLS MEDITERRANEE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Milhaud, Franta.

 2. BEOLETTO

  Franta

  Compania BEOLETTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Le Haillan, Franta.

 1. CHANZY SAS

  Franta

  Compania CHANZY SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Marly, Franta.

 2. FRANCE REALISATIONS

  Franta

  Compania FRANCE REALISATIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Bregnier Cordon, Franta.

 3. TERIMMO ATLANTIQUE

  Franta

  Compania TERIMMO ATLANTIQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Belleville Sur Vie, Franta.

 4. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Franta

  Compania ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Tonnay Charente, Franta.

 5. SECTION URBAINE

  Franta

  Compania SECTION URBAINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 6. CABINET VILLAIN SA

  Franta

  Compania CABINET VILLAIN SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Mantes La Ville, Franta.

 7. SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS

  Franta

  Compania SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Aubagne, Franta.

 8. PROFIL MEDITERRANEE

  Franta

  Compania PROFIL MEDITERRANEE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Marseille, Franta.

 1. SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE

  Franta

  Compania SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Pau, Franta.

 2. SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în St Nazaire, Franta.

 3. LESTREM TP

  Franta

  Compania LESTREM TP, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Lestrem, Franta.

 4. SOGARIS DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania SOGARIS DEVELOPPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Rungis, Franta.

 5. LOTIM S

  Franta

  Compania LOTIM S, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în L Abergement Clemenciat, Franta.

 6. SOLEIL D OC AMENAGEMENT

  Franta

  Compania SOLEIL D OC AMENAGEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Beziers, Franta.

 7. AVISTA OIL AG

  Germania

  Compania AVISTA OIL AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Uetze, Germania.

 8. ATLANTIQUE PAVAGE

  Franta

  Compania ATLANTIQUE PAVAGE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Bordeaux, Franta.

 9. AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD

  Regatul Unit

  Compania AVA-ALMS VALVE AGENCY LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Wetherby ,west Yorkshire, Regatul Unit.

 10. BGER

  Franta

  Compania BGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Baie Mahault, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Rafinarea petrolului - instalatii si materiale - Import export

Număr de rezultate

7.765 Intreprinderile