• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • rafinarea petrolului - instalatii si materiale

Rezultate pentru

Rafinarea petrolului - instalatii si materiale - Import export

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Regatul Unit

  Compania STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Schimbatoare de caldura, Schimbatoare de caldura, coolers, și Air-cooled condensers. Are sediul în Aylesbury, Regatul Unit.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Turcia

  Compania VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Filtre de ulei, Bucatarii profesionale - masini si materiale, fryers for institutions, și restaurant and hotel equipment rental. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italia

  Compania STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water purifiers, components for valves, și tool agents and representatives. Are sediul în Busseto, Italia.

 4. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Compania T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Monserrato, Italia.

 5. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  Emiratele Arabe Unite

  Compania KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carbon pipes, fitting, și industrial valves. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heaters, și refinery. Are sediul în Bournemouth, Regatul Unit.

 2. LLC DERSIM

  Ucraina

  Compania LLC DERSIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, Productie agricola, sunflower oil, și refined industrial oils. Are sediul în Kahovka, Ucraina.

 3. TERIMMO ATLANTIQUE

  Franta

  Compania TERIMMO ATLANTIQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Belleville Sur Vie, Franta.

 4. FRANCE REALISATIONS

  Franta

  Compania FRANCE REALISATIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Bregnier Cordon, Franta.

 5. BEOLETTO

  Franta

  Compania BEOLETTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Le Haillan, Franta.

 1. OPUS DEVELOPPEMENT

  Franta

  Compania OPUS DEVELOPPEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Montpellier, Franta.

 2. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italia

  Compania I.T.EX QUALITY SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gazoducte si conducte - instalatii, Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Gazoducte si conducte - instalatii, și Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în San Donato Milanese, Italia.

 1. PIGNAT

  Franta

  Compania PIGNAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Petrochimie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, Sticla pentru industrie, și Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Genas Cedex, Franta.

 2. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Franta

  Compania FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Brest, Franta.

 3. CHANZY SAS

  Franta

  Compania CHANZY SAS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Marly, Franta.

 4. SOLS MEDITERRANEE

  Franta

  Compania SOLS MEDITERRANEE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Milhaud, Franta.

 5. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Franta

  Compania ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Tonnay Charente, Franta.

 6. SECTION URBAINE

  Franta

  Compania SECTION URBAINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 7. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Franta

  Compania BATIR FRANCE INGENIERIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Chateaubourg, Franta.

 8. LESTREM TP

  Franta

  Compania LESTREM TP, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Lestrem, Franta.

 1. BGER

  Franta

  Compania BGER, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Baie Mahault, Franta.

 2. SOLEIL D OC AMENAGEMENT

  Franta

  Compania SOLEIL D OC AMENAGEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Beziers, Franta.

 3. AVISTA OIL AG

  Germania

  Compania AVISTA OIL AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Uetze, Germania.

 4. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Maroc

  Compania DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tinichigerie grea. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, Tinichigerie pentru aeronautica, Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, și Tinichigerie pentru aeronautica. Are sediul în CASABLANCA, Maroc.

 5. KOCH-GLITSCH

  Belgia

  Compania KOCH-GLITSCH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Filtrare - aparate si materiale, și gas filters. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 6. OIL MACHINE WORLD

  China

  Compania OIL MACHINE WORLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Zhengzhou, China.

 7. LOTIM S

  Franta

  Compania LOTIM S, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în L Abergement Clemenciat, Franta.

 8. SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD.

  China

  Compania SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tank, și heat exchangers. Are sediul în Jinan, China.

 9. SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS

  Franta

  Compania SUD REALISATIONS CONSTRUCTIONS, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, Inginerie - asamblori industriali, Instalatii sportive, Gradini publice - jocuri in aer liber, Imobile comerciale si industriale - promotori si agenti, și Inginerie - asamblori industriali. Are sediul în Aubagne, Franta.

 10. MOTUL TECH

  Franta

  Compania MOTUL TECH, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili petrolieri si aditivi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafinarea petrolului - instalatii si materiale, și Rafinarea petrolului - instalatii si materiale. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Rafinarea petrolului - instalatii si materiale - Import export

Număr de rezultate

7.782 Intreprinderile