• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • radacini si tuberculi cu amidon sau inulina

Rezultate pentru

Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina - Import export

 1. CZECH GLOBAL TRADING S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CZECH GLOBAL TRADING S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume proaspete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina, și Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina. Are sediul în Prague, Republica Ceha.

 2. GAISER KG

  Germania

  Compania GAISER KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina, Fructe, Fructe tropicale, Conserve de legume, Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina, Fructe, Fructe tropicale, și Conserve de legume. Are sediul în Waldachtal, Germania.

 3. OPTTRADE GROUP

  Ucraina

  Compania OPTTRADE GROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina. Are sediul în Alexandria, Kirovograd Region, Ucraina.

 4. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Republica Ceha

  Compania LYCKEBY AMYLEX, A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Amidon si fecula industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina, Amidon si fecula alimentara, Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina, și Amidon si fecula alimentara. Are sediul în Horazdovice, Republica Ceha.

 5. MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA

  Polonia

  Compania MEDIA MARKET MARIUSZ ĆWIRTA, care își desfășoară activitatea în domeniul Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina. Are sediul în Chełm, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GANDJ SENCHI

  Ghana

  Compania GANDJ SENCHI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina. Are sediul în Accra, Ghana.

 2. LUSTGAMA PROD SRL

  Romania

  Compania LUSTGAMA PROD SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Radacini si tuberculi cu amidon sau inulina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cultivated mushrooms. Are sediul în COMUNA POSESTI, Romania.

 3. BANCHIO ROMUALDO

  Italia