• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pvc- policlorura de vinil

Rezultate pentru

Pvc- policlorura de vinil - Import export

 1. SC DARTECH L&L SRL

  Romania

  Materiale din prelate PVC color transparent sau opac oferit de Dartech Timisoara. Livram folie din PVC cu diferite grosimi latimi si culori pentru prelata camion TIR, terase sau restaurante perdea din fasii de PVC pentru diferite incaperi sau frigotehnica din benzi PVC, usi batante sau perdele termoizolante. Prelate PVC corturi evenimente, prelate soare si folie umbrire Vizitati www.dartechpvc.ro

 2. KSK-GRUPP

  Rusia

  Compania KSK-GRUPP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc, stainless steel wire, carbon wires, și steel wires. Are sediul în Vladimir, Rusia.

 3. ..

  Trinidad si Tobago

  Compania .., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc, plasticised compounds, și pvc granules. Are sediul în .., Trinidad si Tobago.

 4. GEMINI PVC FOILS

  Turcia

  Compania GEMINI PVC FOILS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. DOHRN TRADING GMBH

  Germania

  Compania DOHRN TRADING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC, policlorura de vinil, Pompe de dozare, PVC, policlorura de vinil, electric motors, air filters, și Pompe de dozare. Are sediul în Reinbek, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PETROTURK DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turcia

  Compania PETROTURK DIS TICARET LIMITED SIRKETI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC, policlorura de vinil, și PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CASPIAN POLYMER

  Iran

  Compania CASPIAN POLYMER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în 281, Iran.

 3. NEXT LEVEL PLAST

  Ucraina

  Compania NEXT LEVEL PLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Chervonograd, Ucraina.

 4. GIOVANNI BOTTIGELLI

  Italia

  Compania GIOVANNI BOTTIGELLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 5. EVOLUZION

  Spania

  Compania EVOLUZION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri si placi de semnalizare de interior. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC, policlorura de vinil, și PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Alfarràs, Spania.

 1. ALPPVC

  Turcia

  Compania ALPPVC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expanded pvc. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. PRAGMA PLEXI

  Belgia

  Compania PRAGMA PLEXI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru pliere, pvc items, plastic cutting, Masini-unelte pentru pliere, și perforations. Are sediul în Drogenbos, Belgia.

 1. WINTURK

  Turcia

  Compania WINTURK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi din material plastic, panels, pvc profiles, Placi din material plastic, și Rigid PVC sheets. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 2. NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD.

  Turcia

  Compania NUR-IS PVC KERESTE INSAAT TAAHHUT VE YAPI ELEMANLARI PAZARLAMA SAN. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Profile din material plastic, Ferestre din PVC, pvc doors, pvc profiles, Profile din material plastic, și Ferestre din PVC. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. SAFIZO

  Turcia

  Compania SAFIZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Karabük, Turcia.

 4. FITINGI BG LTD

  Bulgaria

  Compania FITINGI BG LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Racorduri pentru robinetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC, policlorura de vinil, și PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Petrich, Bulgaria.

 5. PETROBON

  Iran

  Compania PETROBON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc, și pvc pipe. Are sediul în Tehran, Iran.

 6. GRAINPLAST, S.L.

  Spania

  Compania GRAINPLAST, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic footwear children and young people, waterproofing covers, și irrigation nozzles. Are sediul în Canovelles/barcelona, Spania.

 7. OZDURAK TEKSTIL

  Turcia

  Compania OZDURAK TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC Window - Door. Are sediul în Gaziante, Turcia.

 8. ARENA PETRO GAS

  Iran

  Compania ARENA PETRO GAS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria chimica - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile PVC, policlorura de vinil, High density polyethylene, și PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Tehran, Iran.

 1. GPLASTPROGETTI

  Italia

  Compania GPLASTPROGETTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile subcontract working, și pad printing. Are sediul în Limbiate, Italia.

 2. LUCA CARLO BORRONI AGENZIA PER LA CHIMICA INDUSTRIALE

  Italia

  Compania LUCA CARLO BORRONI AGENZIA PER LA CHIMICA INDUSTRIALE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silicone rubber. Are sediul în Milano, Italia.

 3. SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS

  Turcia

  Compania SCHÖNLINE SISTEMAS DE VENTANAS & PUERTAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc doors. Are sediul în Estambul, Turcia.

 4. SHITAL INDUSTRIES PVT LTD

  India

  Compania SHITAL INDUSTRIES PVT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Ahmedabad, India.

 5. ALTUGLAS INTERNATIONAL

  Franta

  Compania ALTUGLAS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini naturale, Rasini, Rasini naturale, Rasini, acrylic resins, și acrylic sheets. Are sediul în La Garenne Colombes, Franta.

 6. HEMOTRANS SL

  Spania

  Compania HEMOTRANS SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Socuellamos, Spania.

 7. KULA PVC

  Turcia

  Compania KULA PVC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Izmir, Turcia.

 8. ASKAYA DOOR PANEL

  Turcia

  Compania ASKAYA DOOR PANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. Are sediul în Silivri/istanbul, Turcia.

 9. KRISTAL ETIKET TEKSTIL PLASTIK

  Turcia

  Compania KRISTAL ETIKET TEKSTIL PLASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rigid PVC sheets, rigid pvc foam, Advertising tarps made of PVC, și adhesive and double-sided adhesive foam tapes. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. GEMA PLASTICS

  Belgia

  Compania GEMA PLASTICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul PVC, policlorura de vinil. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc pipes, și bends - reducers - end plates - tees. Are sediul în Beringen, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit