• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • protejarea drepturilor de proprietate industriala

Rezultate pentru

Protejarea drepturilor de proprietate industriala - Import export

 1. CASTRO LAW OFFICE

  Peru

  Compania CASTRO LAW OFFICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drept - consiliere, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Drept - consiliere, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Lima, Peru.

 2. WESTSIDE LAW FIRM

  Rusia

  Compania WESTSIDE LAW FIRM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Drept - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și international business lawyers. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. MATEU & PRADES ABOGADOS

  Spania

  Compania MATEU & PRADES ABOGADOS, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, patents, și copyright. Are sediul în GIRONA, Spania.

 4. SERVIZI SCRITTURA

  Italia

  Compania SERVIZI SCRITTURA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Padova, Italia.

 5. PERITOS JUDICIALES BARCELONA

  Spania

  Compania PERITOS JUDICIALES BARCELONA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protejarea drepturilor de proprietate industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti independenti, evaluarea pagubelor, Lawyers in Spain, road accident and damage assessors, Experti independenti, evaluarea pagubelor, și mechanical assessors. Are sediul în Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CABINET BEAU DE LOMENIE

  Franta

  Compania CABINET BEAU DE LOMENIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ANTIOSA - SUPPORTERS OF "FREE MUSIC"

  Republica Ceha

  Compania ANTIOSA - SUPPORTERS OF "FREE MUSIC", este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Complexuri artistice si muzicale, copyright counselling, culture, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Complexuri artistice si muzicale. Are sediul în Hradec Králové, Republica Ceha.

 3. INVESTIPOLE DETECTIVE PRIVE

  Franta

  Compania INVESTIPOLE DETECTIVE PRIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protejarea drepturilor de proprietate industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Private detectives. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. MARTINI RICCARDO

  Italia

  Compania MARTINI RICCARDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Prato, Italia.

 5. MONDIAL MARCHI S.R.L.

  Italia

  Compania MONDIAL MARCHI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Cento, Italia.

 1. RUFFINI PONCHIROLI E ASSOCIATI S.R.L.

  Italia

  Compania RUFFINI PONCHIROLI E ASSOCIATI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Verona, Italia.

 2. OSA - OCHRANNY SVAZ AUTORSKY PRO PRAVA K DILUM HUDEBNIM, OBCANSKE SDRUZENI

  Republica Ceha

  Compania OSA - OCHRANNY SVAZ AUTORSKY PRO PRAVA K DILUM HUDEBNIM, OBCANSKE SDRUZENI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Asociatii si organizatii, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Asociatii si organizatii. Are sediul în Praha 6, Republica Ceha.

 1. SARDINIA LEX S.R.L.

  Italia

  Compania SARDINIA LEX S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Cagliari, Italia.

 2. ARKONSULT DI CARMIGNATO DR. ANNA E C. S.A.S.

  Italia

  Compania ARKONSULT DI CARMIGNATO DR. ANNA E C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Padova, Italia.

 3. HALATEK

  Polonia

  Compania HALATEK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Bielsko-Biala, Polonia.

 4. ERIC POTTER CLARKSON (IP SERVICES) LTD

  Regatul Unit

  Compania ERIC POTTER CLARKSON (IP SERVICES) LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 5. THE INTERNATIONAL MUSIC NETWORK LTD

  Regatul Unit

  Compania THE INTERNATIONAL MUSIC NETWORK LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. SCANPIX DANMARK A/S

  Danemarca

  Compania SCANPIX DANMARK A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Koebenhavn K, Danemarca.

 7. MACCALLI & PEZZOLI S.R.L.

  Italia

  Compania MACCALLI & PEZZOLI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Milano, Italia.

 8. PALMAS ROSALBA

  Italia

  Compania PALMAS ROSALBA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Gavoi, Italia.

 1. TRANSINA GMBH MARKENHANDEL LIZENZEN SEMINARE

  Germania

  Compania TRANSINA GMBH MARKENHANDEL LIZENZEN SEMINARE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. VATTI FRANCESCO PAOLO

  Italia

  Compania VATTI FRANCESCO PAOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Marci - inregistrare si protectie, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în BARLASSINA, Italia.

 3. IMAGINATION TECHNOLOGIES GROUP P L C

  Regatul Unit

  Compania IMAGINATION TECHNOLOGIES GROUP P L C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protejarea drepturilor de proprietate industriala, și Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Kings Langley, Regatul Unit.

 4. FOREN SV TONSATTARES INTERN MUSIKBYRA /STIM/

  Suedia

  Compania FOREN SV TONSATTARES INTERN MUSIKBYRA /STIM/, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Protejarea drepturilor de proprietate industriala. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 5. PERFORMING RIGHT SOCIETY,LIMITED

  Regatul Unit

 6. NOTARIANNI SERGIO

  Italia

 7. CONTE MAURIZIO

  Italia

 8. S.I.A.E. SOCIETA' ITALIANA AUTORI ED EDITORI AGENZIA DI ALBA

  Italia

 9. BIAGETTI SERGIO

  Italia

 10. SCARDAPANE AVV. MATTEO STUDIO LEGALE

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit