• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie

Rezultate pentru

Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie - Import export

 1. PORAJ KANCELARIA PRAWNO-PATENTOWA SP. Z O.

  Polonia

  Compania PORAJ KANCELARIA PRAWNO-PATENTOWA SP. Z O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul brevetelor de inventie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, advice for infringements or imitations of patents, models, marks and copyright, invention protection, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Poznań, Polonia.

 2. FIRETRUST

  Belgia

  Compania FIRETRUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Protectie si securitate - servicii, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, protection for design objects, Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Protectie si securitate - servicii, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. FIDEALIS

  Franta

  Compania FIDEALIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, trademark protection, și deposit of trademarks. Are sediul în Paris, Franta.

 4. UAE SIGNAGE

  Regatul Unit

  Compania UAE SIGNAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advertising and marketing trade associations. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. AVVOCATO CLAUDIO GUTTADAURO

  Italia

  Compania AVVOCATO CLAUDIO GUTTADAURO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawyer, legal assistance, advice on industrial property, și Legal advice on internet law. Are sediul în Limena, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ING.CLAUDIO BALDI S.R.L.

  Italia

  Compania ING.CLAUDIO BALDI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. Are sediul în Pesaro (Pu), Italia.

 2. DIARIO DE JEREZ SA

  Spania

  Compania DIARIO DE JEREZ SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Jerez De La Frontera, Spania.

 3. GÜNTER SCHADE E.K.

  Germania

  Compania GÜNTER SCHADE E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Bremen, Germania.

 4. SACEM

  Franta

  Compania SACEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Neuilly Sur Seine Cedex, Franta.

 5. MICHAEL MELLER LITERARY AGENCY GMBH

  Germania

  Compania MICHAEL MELLER LITERARY AGENCY GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în München, Germania.

 1. NORDISK COPYRIGHT BUREAU

  Danemarca

  Compania NORDISK COPYRIGHT BUREAU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Kobenhavn, Danemarca.

 2. SPROGSTIMULASTIK

  Danemarca

  Compania SPROGSTIMULASTIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Hobro, Danemarca.

 1. CENTRE INTERNATIONAL DE CREATI ONS THEATRALES

  Franta

  Compania CENTRE INTERNATIONAL DE CREATI ONS THEATRALES, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 2. INTELTECH S.A.

  Elvetia

  Compania INTELTECH S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Productia si difuzarea materialelor artistice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie, și Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Neuchatel, Elvetia.

 3. POLOMUSIC® ITALY

  Italia

  Compania POLOMUSIC® ITALY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Forni Di Sotto, Italia.

 4. YUGO SPAIN

  Spania

  Compania YUGO SPAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. JEAN CARENO PARIS

  Polonia

  Compania JEAN CARENO PARIS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. Are sediul în Grudziadz, Polonia.

 6. RICHARD BIRNBACH GMBH & CO. KG

  Germania

 7. ENTIDAD DE GESTION DE DERECHOS DE AUTOR DE PRODUCTORES AUDIOVISUALES

  Spania

 8. BOURDON-CERUBINI S & TARDI-

  Franta