• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • proiectoare

Rezultate pentru

Proiectoare - Import export

 1. GAMPERLING VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GAMPERLING VERANSTALTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Pfaffenhofen An Der Roth, Germania.

 2. EXTEND3D GMBH

  Germania

  Compania EXTEND3D GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în München, Germania.

 3. GOERTZ MEDIENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GOERTZ MEDIENTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. SCANEXPERTE

  Germania

  Compania SCANEXPERTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Gengenbach, Germania.

 5. MPM MEDIENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MPM MEDIENTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Grafenberg, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AVT PLUS MEDIA SERVICE GMBH

  Germania

  Compania AVT PLUS MEDIA SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. SOUNDLIGHTREFLEX VERANSTALTUNGSTECHNIK E.U.

  Austria

  Compania SOUNDLIGHTREFLEX VERANSTALTUNGSTECHNIK E.U., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare. Are sediul în Gänserndorf, Austria.

 3. FOTOVISION VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR AUDIOVISUELLE PRODUKTE MBH

  Germania

  Compania FOTOVISION VERTRIEBSGESELLSCHAFT FÜR AUDIOVISUELLE PRODUKTE MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Control si reglare - aparate si instrumente, Proiectoare, Control si reglare - aparate si instrumente, și Proiectoare. Are sediul în Altbach, Germania.

 4. CECIL JACOBS LTD

  Regatul Unit

  Compania CECIL JACOBS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Developare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Proiectoare, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, și Proiectoare. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 5. DIA-FILM DEUTSCHE INDUSTRIE- UND AUFTRAGSFILMGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania DIA-FILM DEUTSCHE INDUSTRIE- UND AUFTRAGSFILMGESELLSCHAFT MBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate audio si video - productie si realizari, Proiectoare, Publicitate audio si video - productie si realizari, și Proiectoare. Are sediul în Untergriesbach, Germania.

 1. VISION ADVANCE S.L.

  Spania

 2. TECNO PROJECT

  Italia

  Compania TECNO PROJECT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile meeting service, theatre preparations, și cinema set-up. Are sediul în Monopoli, Italia.

 1. MEDIVAS GESELLSCHAFT FÜR AUDIOVISUELLE MEDIENTECHNIK MBH & CO. KG

  Germania

  Compania MEDIVAS GESELLSCHAFT FÜR AUDIOVISUELLE MEDIENTECHNIK MBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Langenargen, Germania.

 3. ABS MEDIENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ABS MEDIENTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 4. TVC VIDEO COMMUNIKATIONS UND PRODUKTIONS GMBH

  Germania

  Compania TVC VIDEO COMMUNIKATIONS UND PRODUKTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. A-KA-MEDIA STEPHAN KAUNE E.K.

  Germania

  Compania A-KA-MEDIA STEPHAN KAUNE E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Instalatii de sonorizare, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 6. CB-MEDIENTECHNIK INH. CHRISTIAN BÄSS

  Germania

  Compania CB-MEDIENTECHNIK INH. CHRISTIAN BÄSS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Instalatii de sonorizare, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Speichersdorf, Germania.

 7. VIDEOMARKETING-ULM

  Germania

  Compania VIDEOMARKETING-ULM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Weißenhorn, Germania.

 8. INGENIEURBÜRO FÜR MEDIENTECHNIK SÖNKE SCHRÖDER

  Germania

  Compania INGENIEURBÜRO FÜR MEDIENTECHNIK SÖNKE SCHRÖDER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Audio si video - materiale profesionale, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, și Audio si video - materiale profesionale. Are sediul în Hohenlockstedt, Germania.

 1. KRASSMANN PRODUKTION GBR

  Germania

  Compania KRASSMANN PRODUKTION GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Bad Vilbel, Germania.

 2. BEAMER-WINKEL.NL

  Olanda

  Compania BEAMER-WINKEL.NL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual projectors. Are sediul în Lelystad, Olanda.

 3. DEJONGHE FILM POSTPRODUCTION

  Belgia

  Compania DEJONGHE FILM POSTPRODUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video and audio production and post-production, și audio video film digital post production. Are sediul în Kortrijk, Belgia.

 4. CITSVEIKALS.LV - YOUR PRESENTATION GUIDE!

  Letonia

  Compania CITSVEIKALS.LV - YOUR PRESENTATION GUIDE!, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile projection screens, și projectors. Are sediul în Riga, Letonia.

 5. MEDIENARCHITEKTUR BERND WAHLEDER

  Germania

  Compania MEDIENARCHITEKTUR BERND WAHLEDER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, Instalatii de sonorizare, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Informatica - software, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 6. OPTOPLAST ACTMAN EYEWEAR LTD

  Regatul Unit

  Compania OPTOPLAST ACTMAN EYEWEAR LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, și Obiective pentru aparate fotografice. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 7. STARNA SCIENTIFIC LTD

  Regatul Unit

  Compania STARNA SCIENTIFIC LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, și Obiective pentru aparate fotografice. Are sediul în Ilford, Regatul Unit.

 8. MOBILE GIS SERVICES LTD

  Regatul Unit

  Compania MOBILE GIS SERVICES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, și Obiective pentru aparate fotografice. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

 9. OCUTEC

  Regatul Unit

  Compania OCUTEC, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, și Obiective pentru aparate fotografice. Are sediul în Bellshill, Regatul Unit.

 10. OXFORD FIBER

  Regatul Unit

  Compania OXFORD FIBER, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - cinematografe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, și Obiective pentru aparate fotografice. Are sediul în Rugby, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit