• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • proiectoare - diapozitive

Rezultate pentru

Proiectoare - diapozitive - Import export

 1. BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Langenargen, Germania.

 2. HIVISTA TECHNOLOGY LTD

  China

  Compania HIVISTA TECHNOLOGY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Proiectoare - cinematografe, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Material didactic, Proiectoare - cinematografe, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 4. FENMAN LTD

  Regatul Unit

  Compania FENMAN LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, Ecrane de proiectie, Proiectoare - diapozitive, și Ecrane de proiectie. Are sediul în Ely, Regatul Unit.

 5. COMPLEX, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania COMPLEX, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Praha 13, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EIKI CZECH S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EIKI CZECH S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Bohumin, Republica Ceha.

 2. DUNCAN PEARCE

  Regatul Unit

  Compania DUNCAN PEARCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Audio si video - materiale profesionale, Proiectoare - cinematografe, Material didactic, Audio si video - materiale profesionale, și Proiectoare - cinematografe. Are sediul în Chertsey, Regatul Unit.

 3. THEPROJECTORPROS

  Statele Unite ale Americii

  Compania THEPROJECTORPROS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Proiectoare - diapozitive, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Sudbury, Statele Unite ale Americii.

 4. GROTHUSEN AUDIO VIDEO VERTRIEBS GES.M.B.H

  Austria

  Compania GROTHUSEN AUDIO VIDEO VERTRIEBS GES.M.B.H, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Boxe - materiale de sonorizare profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Wien, Austria.

 5. MEGAVISION S.N.C. DI DANESE A E BRUNELLO E

  Italia

 1. KODAK NORGE AS

  Norvegia

 2. VENANZONI ROBERTO

  Italia

 1. VELE CONSULENZE S.R.L.

  Italia

 2. SERVICE 2 SERVICE

  Italia

 3. SMAU VENETA

  Italia

 4. IC VIDEOPRO S.R.L.

  Italia

 5. REINER MULTIKOM GYÁRTÓ KFT

  Ungaria

Găsiți devize pentru