• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • proiectoare - diapozitive

Rezultate pentru

Proiectoare - diapozitive - Import export

 1. BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania BELLGARDT MEDIENTECHNIK VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Langenargen, Germania.

 2. ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Proiectoare - cinematografe, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Material didactic, Proiectoare - cinematografe, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 3. DUNCAN PEARCE

  Regatul Unit

  Compania DUNCAN PEARCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Audio si video - materiale profesionale, Proiectoare - cinematografe, Material didactic, Audio si video - materiale profesionale, și Proiectoare - cinematografe. Are sediul în Chertsey, Regatul Unit.

 4. FENMAN LTD

  Regatul Unit

  Compania FENMAN LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, Ecrane de proiectie, Proiectoare - diapozitive, și Ecrane de proiectie. Are sediul în Ely, Regatul Unit.

 5. COMPLEX, SPOL. S R.O.

  Republica Ceha

  Compania COMPLEX, SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Praha 13, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EIKI CZECH S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EIKI CZECH S.R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Bohumin, Republica Ceha.

 2. GROTHUSEN AUDIO VIDEO VERTRIEBS GES.M.B.H

  Austria

  Compania GROTHUSEN AUDIO VIDEO VERTRIEBS GES.M.B.H, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Boxe - materiale de sonorizare profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, și Proiectoare - diapozitive. Are sediul în Wien, Austria.

 3. IC VIDEOPRO S.R.L.

  Italia

 4. VELE CONSULENZE S.R.L.

  Italia

 5. KODAK NORGE AS

  Norvegia

 1. SERVICE 2 SERVICE

  Italia

 2. REINER MULTIKOM GYÁRTÓ KFT

  Ungaria

 1. MEGAVISION S.N.C. DI DANESE A E BRUNELLO E

  Italia

 2. SMAU VENETA

  Italia

 3. VENANZONI ROBERTO

  Italia