• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse decorative - pluta

Rezultate pentru

Produse decorative - pluta - Import export

 1. 3DCORK

  Portugalia

  Compania 3DCORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, compound cork, Produse decorative - pluta, și Components, ceramic. Are sediul în Paços De Brandão, Portugalia.

 2. LATTIERE LANDOUZY

  Franta

  Compania LATTIERE LANDOUZY, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Dopuri de pluta, Pluta - articole, Dopuri de pluta, și cork coverings. Are sediul în Seclin, Franta.

 3. IDEALSOLES, UNIPESSOAL LDA.

  Portugalia

  Compania IDEALSOLES, UNIPESSOAL LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork, cork articles for the home, cork accessories for shoes, și cork panels. Are sediul în Pindelo, Portugalia.

 4. TIVALI

  Olanda

  Compania TIVALI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile map of the world, și town planning and landscaping advice. Are sediul în Graauw, Olanda.

 5. SDC MOSAIC (TOUTLELIEGE), LIÈGE D'ISOLATION ET DE DÉCORATION

  Franta

  Compania SDC MOSAIC (TOUTLELIEGE), LIÈGE D'ISOLATION ET DE DÉCORATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Saint-Pierre-Roche, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FESTIVAT

  Spania

  Compania FESTIVAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Rubi, Spania.

 2. THE GLOBAL DROP

  Spania

  Compania THE GLOBAL DROP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. AGGLOLUX-CBL

  Franta

  Compania AGGLOLUX-CBL, care își desfășoară activitatea în domeniul Placi si ambalaje din pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, Pluta - articole, Produse decorative - pluta, și Pluta - articole. Are sediul în Soustons, Franta.

 4. CORK MASTER

  Ucraina

  Compania CORK MASTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cork coverings, și cork building materials. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 5. HAMELIN DECOR

  Franta

  Compania HAMELIN DECOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, Curatenie si intretinere - articole, Produse decorative - pluta, și Curatenie si intretinere - articole. Are sediul în Moneteau, Franta.

 1. VIRGIN CORK

  Portugalia

  Compania VIRGIN CORK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Sta. Clara, Portugalia.

 2. IDEALSOLES, LDA.

  Portugalia

  Compania IDEALSOLES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Pindelo, Portugalia.

 1. SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L.

  Italia

  Compania SESAM VOLONTE' F.LLI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 2. CENTRAL SUGHERO S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRAL SUGHERO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ottana, Italia.

 3. JORGE PINTO DE SA, LDA.

  Portugalia

  Compania JORGE PINTO DE SA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Produse decorative - pluta, Pluta - articole, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Rio Meao, Portugalia.

 4. SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO

  Italia

  Compania SURPLAST SUGHERO DIGORGOGLIONE FRANCESCO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Barletta, Italia.

 5. GEMME GIAN PIERO

  Italia

  Compania GEMME GIAN PIERO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Alessandria, Italia.

 6. EDELMAN B.V.

  Olanda

  Compania EDELMAN B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte decorative din portelan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Reeuwijk, Olanda.

 7. SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C.

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO MARCHI DI MARCHI FRANCO E C. S.N.C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ravarino, Italia.

 8. MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A.

  Italia

  Compania MOLINAS PEPPINO & FIGLI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Calangianus, Italia.

 1. SUGHERIFICIO GIARDINO

  Italia

  Compania SUGHERIFICIO GIARDINO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta bruta, Produse decorative - pluta, Pluta bruta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Ventasso, Italia.

 2. ROBERT LE HEROS

  Franta

  Compania ROBERT LE HEROS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluta - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse decorative - pluta, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Paris, Franta.

 3. LA CAVINE LATTIERE

  Franta

  Compania LA CAVINE LATTIERE, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse decorative - pluta. Are sediul în Seclin, Franta.

 4. IDEACORK SA

  Spania

  Compania IDEACORK SA, care își desfășoară activitatea în domeniul Dopuri de pluta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluta - articole, Produse decorative - pluta, Pluta - articole, și Produse decorative - pluta. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. VI NA PA S.R.L.

  Italia

 6. FORTELEONI & MELE SUGHERIFICIO S.R.L.

  Italia

 7. ETRURIA CORK S.R.L.

  Italia

 8. AMBROSINO MARIO E FIGLI S.N.C. DI AMBROSINO NADIA E AMBROSINO PAOLA

  Italia

 9. LOTEMANTO IND DOS ALMARES

  Portugalia

 10. NOVELLI S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit