• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • produse de intretinere menajera ecologica

Rezultate pentru

Produse de intretinere menajera ecologica - Import export

 1. MONDO SPECHIM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MONDO SPECHIM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de intretinere pentru sticla si oglinzi, Biodegradable maintenance product, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, water treatment, treatment of smells, Washing and soap products - professional, waste processing, și detergents for bathroom fixtures. Are sediul în Gembloux, Belgia.

 2. BIO-SORELIA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BIO-SORELIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de uz casnic pentru indepartarea petelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere menajera ecologica, white stone, clay stone, household stain-removers, Stain removing salt, Ecological washing detergents, Biodegradable cleaners, range of ecological cleaners, și Eco-friendly cleaning products. Are sediul în Chassant, Franta.

 3. JE SUIS GREEN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania JE SUIS GREEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lesie de uz casnic, solid dish-washing product, Zero-waste products, environmentally-friendly products, Bees' wax wrap, Reusable fabric, Washable cotton make-up remover pads, make-up removal gloves for the face, și reusable dish covers. Are sediul în Six-Fours-Les-Plages, Franta.

 4. CLEAN 26

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CLEAN 26, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere menajera ecologica, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, detergents, lye, Soaps and detergents - industrial, washing machine detergents, detergents for dishes, Soaps and detergents, domestic, și Windows and mirrors - cleaning products. Are sediul în Montelimar, Franta.

 5. HAKA KUNZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HAKA KUNZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decontamination products, Decontamination soaps, industry cleaner, Contract filling, Contract filling of liquid cleaning agents, Contract operations for chemical-technical liquids, Private label cleaning agents, detergents, și Liquid cleaning agents. Are sediul în Waldenbuch, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SUPERGRIP DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Rellingen, Germania.

 2. MMAYR TRADING CO, LTD

  Vietnam

  Verified by europages badge

  Compania MMAYR TRADING CO, LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ecological furnishings, concentrated fruit juices, Biodegradable straws, vegan toothpaste, handmade dresses, premium live edge tables, nitrile gloves, PPE Devices, și baskets. Are sediul în Ho Chi Minh City, Vietnam.

 3. PRODANA GMBH

  Germania

  Compania PRODANA GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Neumarkt, Germania.

 4. TADE PAYS DU LEVANT

  Franta

  Compania TADE PAYS DU LEVANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse cosmetice biologice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sapunuri de toaleta, Produse de igiena si de toaleta, Produse de intretinere menajera ecologica, Igiena si frumusete - articole, Sapunuri de toaleta, Produse de igiena si de toaleta, Produse de intretinere menajera ecologica, și Igiena si frumusete - articole. Are sediul în Signes, Franta.

 5. ECO CONSEILS

  Franta

  Compania ECO CONSEILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de igiena si de toaleta, Produse de igiena pentru bebelusi, Produse cosmetice biologice, Produse de igiena si de toaleta, Produse de igiena pentru bebelusi, și Produse cosmetice biologice. Are sediul în La Tessoualle, Franta.

 1. NOVAPROT GMBH

  Germania

  Compania NOVAPROT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Reischach, Germania.

 2. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Austria

  Compania METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare, decapare, imersare, degresare a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere menajera ecologica, façade cleaning, rustproofing, Produse de intretinere menajera ecologica, și cleaning rags. Are sediul în Biedermannsdorf, Austria.

 1. INTEMAN S.A.

  Spania

  Compania INTEMAN S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning products and janitorial supplies for industrial use. Are sediul în Vitoria-gasteiz, Spania.

 2. BIODOR GMBH

  Germania

  Compania BIODOR GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Düren– Hoven, Germania.

 3. PILIMO UG

  Germania

  Compania PILIMO UG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanitisers. Are sediul în Kirchheim Unter Teck, Germania.

 4. GLOHE BITKISEL

  Turcia

  Compania GLOHE BITKISEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. BURG ESSIG GMBH

  Germania

  Compania BURG ESSIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wine vinegar, honey vinegar, traditional balsamic vinegar, și syrups. Are sediul în Straubing, Germania.

 6. HERMINE RABL - LINA LINE® E.U.

  Austria

  Compania HERMINE RABL - LINA LINE® E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detergenti de uz casnic, Detergenti de uz casnic, sequestering agents, detergents, și detergents for motor vehicles. Are sediul în Groß-Enzersdorf, Austria.

 7. GASTRO.GENAU LTD & CO KG

  Austria

  Compania GASTRO.GENAU LTD & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - vesela si obiecte de unica folosinta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, Produse de intretinere menajera ecologica, cups for drinks, tablecloths made of paper and cellulose, Hartie - vesela si obiecte de unica folosinta, și Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Hohenems, Austria.

 8. COTTON BEE

  Turcia

  Compania COTTON BEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. 4WARD360 SRL

  Italia

  Compania 4WARD360 SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în San Vittore Olona, Italia.

 2. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania BIO SERVICES INTERNATIONAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinerea piscinelor - produse, Produse de intretinere menajera ecologica, liquid fertilizer, pest control treatment, Intretinerea piscinelor - produse, și Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Vichte, Belgia.

 3. TRANQUILLIS SERVICES

  Franta

  Compania TRANQUILLIS SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Pantin, Franta.

 4. MULTI STAR GUROL-ETZBACH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MULTI STAR GUROL-ETZBACH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Detergenti de uz casnic, Produse de intretinere menajera ecologica, Detergenti de uz casnic, Produse de intretinere menajera ecologica, Industrial cleaning products, și Biodegradable maintenance product. Are sediul în Wiesmoor, Germania.

 5. JFA

  Belgia

  Compania JFA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile savonerie, sale of local products, și environmentally-friendly products. Are sediul în Maillen, Belgia.

 6. GOGONANO

  Estonia

  Compania GOGONANO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Detergenti si sapunuri profesionale, Piele de caprioara - articole de curatat, Substante anticorozive, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Detergenti si sapunuri profesionale, Piele de caprioara - articole de curatat, și Substante anticorozive. Are sediul în Kehra, Estonia.

 7. SOLUBIO

  Réunion

  Compania SOLUBIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în St Paul, Réunion.

 8. BEAUTY PRODUCTS

  Armenia

  Compania BEAUTY PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de intretinere menajera ecologica, Manufacturer of skin care products, Manufacturer of haircare products, Manufacturer of beauty products, și Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Yerevan, Armenia.

 9. BIOLOPUR

  Germania

  Compania BIOLOPUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile treating and destroying odours, și sequestering agents. Are sediul în Simmerath, Germania.

 10. SODASAN WASCH- UND REINIGUNGSMITTEL GMBH

  Germania

  Compania SODASAN WASCH- UND REINIGUNGSMITTEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de intretinere menajera ecologica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile liquid soaps. Are sediul în Uplengen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit