• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prepararea fibrelor naturale

Rezultate pentru

Prepararea fibrelor naturale - Import export

 1. WÄLDERKRUT HANFPRODUKTE-HANDEL OG

  Austria

  Compania WÄLDERKRUT HANFPRODUKTE-HANDEL OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Sulzberg, Austria.

 2. JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Rosenberg, Germania.

 3. P.H.U. NORD

  Polonia

  Compania P.H.U. NORD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. SISAEX INDUSTRIA COMERCIO EXPORTACAO LTDA

  Brazilia

  Compania SISAEX INDUSTRIA COMERCIO EXPORTACAO LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sisal fibres. Are sediul în Coiceicao Do Coité, Brazilia.

 5. FINÆSSE SRL

  Italia

  Compania FINÆSSE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ribbons, și hooked ribbons. Are sediul în Germignaga, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. M.S.Q B.V

  Olanda

  Compania M.S.Q B.V, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prepararea fibrelor naturale, raw cotton, cotton threads, Prepararea fibrelor naturale, și white cotton. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

 2. SAMARASINGHE BROTHERS

  Sri Lanka

  Compania SAMARASINGHE BROTHERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Colombo 10, Sri Lanka.

 3. NATURAL FIBER

  Lituania

  Compania NATURAL FIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospitals for tropical diseases, și chemotherapy wigs. Are sediul în Kedainiai, Lituania.

 4. HARIMA EXPORTS

  India

  Compania HARIMA EXPORTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Coimbatore, India.

 5. DINIO-CONSULT

  Turkmenistan

  Compania DINIO-CONSULT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Ashgabat, Turkmenistan.

 1. DUE - TI DI TOCCACELI ( S.N.C. )

  Italia

  Compania DUE - TI DI TOCCACELI ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Tesaturi, Textile tehnice, și Tesaturi. Are sediul în Prato, Italia.

 2. RIFINIZIONE SANTO STEFANO S.P.A.

  Italia

  Compania RIFINIZIONE SANTO STEFANO S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Lana - tesaturi, Finisarea produselor textile, și Lana - tesaturi. Are sediul în Prato, Italia.

 1. FINTESSILE S.R.L.

  Italia

  Compania FINTESSILE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Torre D'isola, Italia.

 2. ACCORSI S.N.C. DI ACCORSI G & C

  Italia

  Compania ACCORSI S.N.C. DI ACCORSI G & C, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Castellanza, Italia.

 3. C.E.L. S.R.L.

  Italia

  Compania C.E.L. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Cernobbio, Italia.

 4. G.E.M.M. FILATI S.R.L.

  Italia

  Compania G.E.M.M. FILATI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Orsenigo, Italia.

 5. MULTIFIN NOBILITAZIONI TESSILI S.R.L.

  Italia

  Compania MULTIFIN NOBILITAZIONI TESSILI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Monguzzo, Italia.

 6. STAMPERIA MARRA

  Italia

  Compania STAMPERIA MARRA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Accesorii, Finisarea produselor textile, și Accesorii. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 7. LAVATURA INDUSTRIALE LA FONTE S.P.A.

  Italia

  Compania LAVATURA INDUSTRIALE LA FONTE S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 8. NABUCCO S.R.L.

  Italia

  Compania NABUCCO S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 1. APPARECCHIATURA T.F.T. S.R.L.

  Italia

  Compania APPARECCHIATURA T.F.T. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Casnate Con Bernate, Italia.

 2. ORDITURA CECCONI SILVIA S.N.C. DI PACETTI LUCA & PACETTI LARA

  Italia

  Compania ORDITURA CECCONI SILVIA S.N.C. DI PACETTI LUCA & PACETTI LARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 3. VAPORIZZO LIA S.R.L.

  Italia

  Compania VAPORIZZO LIA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 4. COLOR COMO S.R.L.

  Italia

  Compania COLOR COMO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Como, Italia.

 5. SYSTEM MANAGEMENT SERVICES S.P.A.

  Italia

  Compania SYSTEM MANAGEMENT SERVICES S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Curatenie - servicii, Finisarea produselor textile, și Curatenie - servicii. Are sediul în Assago, Italia.

 6. MATEM

  Italia

  Compania MATEM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polimeri, Fibre textile naturale, Polimeri, și Fibre textile naturale. Are sediul în Como, Italia.

 7. G.B.C. S.R.L.

  Italia

  Compania G.B.C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prepararea fibrelor naturale, Finisarea produselor textile, Prepararea fibrelor naturale, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Cazzano Sant'andrea, Italia.

 8. 2N

  Italia

  Compania 2N, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Olgiate Olona, Italia.

 9. RITORCITURA FRATELLI ROSSI & C.

  Italia

  Compania RITORCITURA FRATELLI ROSSI & C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Grumello Del Monte, Italia.

 10. TINTORIA P.A. JACCHETTI S.R.L.

  Italia

  Compania TINTORIA P.A. JACCHETTI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Como, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit