• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prepararea fibrelor naturale

Rezultate pentru

Prepararea fibrelor naturale - Import export

 1. WÄLDERKRUT HANFPRODUKTE-HANDEL OG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania WÄLDERKRUT HANFPRODUKTE-HANDEL OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Sulzberg, Austria.

 2. JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JELU-WERK JOSEF EHRLER GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Rosenberg, Germania.

 3. P.H.U. NORD

  Polonia

  Compania P.H.U. NORD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 4. SISAEX INDUSTRIA COMERCIO EXPORTACAO LTDA

  Brazilia

  Compania SISAEX INDUSTRIA COMERCIO EXPORTACAO LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sisal fibres. Are sediul în Coiceicao Do Coité, Brazilia.

 5. M.S.Q B.V

  Olanda

  Compania M.S.Q B.V, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bumbac - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prepararea fibrelor naturale, raw cotton, cotton threads, Prepararea fibrelor naturale, și white cotton. Are sediul în Amersfoort, Olanda.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FINÆSSE SRL

  Italia

  Compania FINÆSSE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ribbons, și hooked ribbons. Are sediul în Germignaga, Italia.

 2. SAMARASINGHE BROTHERS

  Sri Lanka

  Compania SAMARASINGHE BROTHERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Colombo 10, Sri Lanka.

 3. NATURAL FIBER

  Lituania

  Compania NATURAL FIBER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hospitals for tropical diseases, și chemotherapy wigs. Are sediul în Kedainiai, Lituania.

 4. HARIMA EXPORTS

  India

  Compania HARIMA EXPORTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Coimbatore, India.

 5. INTERMALUTI NATURALS PTY LTD

  Lesotho

  Compania INTERMALUTI NATURALS PTY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în Hlotse, Lesotho.

 1. RITORCITURA FRATELLI ROSSI & C.

  Italia

  Compania RITORCITURA FRATELLI ROSSI & C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Grumello Del Monte, Italia.

 2. TISCO S.P.A.

  Italia

  Compania TISCO S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Villa Guardia, Italia.

 1. NABUCCO S.R.L.

  Italia

  Compania NABUCCO S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 2. RIFINIZIONE SANTO STEFANO S.P.A.

  Italia

  Compania RIFINIZIONE SANTO STEFANO S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Lana - tesaturi, Finisarea produselor textile, și Lana - tesaturi. Are sediul în Prato, Italia.

 3. MATEM

  Italia

  Compania MATEM, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polimeri, Fibre textile naturale, Polimeri, și Fibre textile naturale. Are sediul în Como, Italia.

 4. EGYPTIAN INDUSTRIAL CENTERS, SEHAM M. ABD EL-BARY

  Egipt

  Compania EGYPTIAN INDUSTRIAL CENTERS, SEHAM M. ABD EL-BARY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile flax spun yarns and threads. Are sediul în Quisna, Egipt.

 5. TINTORIA P.A. JACCHETTI S.R.L.

  Italia

  Compania TINTORIA P.A. JACCHETTI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Como, Italia.

 6. ELLEVU S.R.L.

  Italia

  Compania ELLEVU S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 7. 2N

  Italia

  Compania 2N, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Olgiate Olona, Italia.

 8. TEXFINISH ANISIO MELLI

  Italia

  Compania TEXFINISH ANISIO MELLI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Imprimarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Imprimarea tesaturilor. Are sediul în Vertemate Con Minoprio, Italia.

 1. DUE - TI DI TOCCACELI ( S.N.C. )

  Italia

  Compania DUE - TI DI TOCCACELI ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice, Tesaturi, Textile tehnice, și Tesaturi. Are sediul în Prato, Italia.

 2. COLOR COMO S.R.L.

  Italia

  Compania COLOR COMO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Como, Italia.

 3. TINTORIA F.LLI PRATESI S.R.L.

  Italia

  Compania TINTORIA F.LLI PRATESI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Vopsirea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Vopsirea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 4. IAFIL S.P.A.

  Italia

  Compania IAFIL S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prepararea fibrelor naturale, Finisarea produselor textile, Prepararea fibrelor naturale, și Finisarea produselor textile. Are sediul în Milano, Italia.

 5. FINTESSILE S.R.L.

  Italia

  Compania FINTESSILE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Torre D'isola, Italia.

 6. TANTA FLAX LTD CO

  Egipt

  Compania TANTA FLAX LTD CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. Are sediul în zefta, Egipt.

 7. STAMPERIA MARRA

  Italia

  Compania STAMPERIA MARRA, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Accesorii, Finisarea produselor textile, și Accesorii. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 8. VAPORIZZO LIA S.R.L.

  Italia

  Compania VAPORIZZO LIA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 9. ORDITURA CECCONI SILVIA S.N.C. DI PACETTI LUCA & PACETTI LARA

  Italia

  Compania ORDITURA CECCONI SILVIA S.N.C. DI PACETTI LUCA & PACETTI LARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Prato, Italia.

 10. SFILACCIATURA STELLA

  Italia

  Compania SFILACCIATURA STELLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prepararea fibrelor naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Plusarea tesaturilor, Finisarea produselor textile, și Plusarea tesaturilor. Are sediul în Benna, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit