• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pregatirea pamanturilor cultivabile

Rezultate pentru

Pregatirea pamanturilor cultivabile - Import export

 1. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Franta

  Compania SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea solurilor - masini si materiale, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Pregatirea solurilor - masini si materiale, farm machinery, farming industrial machinery, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Jussey, Franta.

 2. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania KOPPERT POLSKA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fitosanitare - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, Plante si ierburi medicinale, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plante, Plante cu flori, și Plante si ierburi medicinale. Are sediul în Poznan, Polonia.

 3. SAINTENOY BERNARD ET FILS

  Belgia

  Compania SAINTENOY BERNARD ET FILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, Recoltare, Rasaduri si protejarea rasadurilor, Agricultura - utilaje si material, și farm tractors. Are sediul în Rouveroy, Belgia.

 4. PLAATBEDRIJF HOLVOET

  Belgia

  Compania PLAATBEDRIJF HOLVOET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru constructii, Metal machining, Oteluri pentru constructii, Bottom pressure vessels, și metal bottoms. Are sediul în Mariakerke, Belgia.

 5. GLOBAL FARMING S.L.

  Spania

  Compania GLOBAL FARMING S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Amino acid, Soil conditioners and fertilizers, Fertilizers, natural, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Almería, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MEREG

  Belgia

  Compania MEREG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Display hangers. Are sediul în Zutendaal, Belgia.

 2. MAB

  Belgia

  Compania MAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Drumuri - constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Kalmthout, Belgia.

 3. THEO KLEVER B.V. - LOON EN AANNEMINGSBEDRIJF

  Olanda

  Compania THEO KLEVER B.V. - LOON EN AANNEMINGSBEDRIJF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile earthmoving, grass verge and footpath cutting, highway maintenance, și excavation work. Are sediul în Harmelen, Olanda.

 4. AGRISELL SRL

  Italia

  Compania AGRISELL SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Binetto, Italia.

 5. GNO

  Belgia

  Compania GNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Soluri - analiza. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, safety coordination, Pregatirea pamanturilor cultivabile, și industrial controls. Are sediul în Schoten, Belgia.

 1. AEC DI C. BALDESSARI

  Italia

  Compania AEC DI C. BALDESSARI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Trento, Italia.

 2. INGECAMUR

  Spania

  Compania INGECAMUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Productie agricola, farmland, farming supplies, și Productie agricola. Are sediul în Sevilla, Spania.

 1. BUSINESS TURKMENISTAN

  Turcia

  Compania BUSINESS TURKMENISTAN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Ashgabat, Turcia.

 2. ARMOR AGRICULTURE LOISIRS

  Franta

  Compania ARMOR AGRICULTURE LOISIRS, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura - servicii, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Agricultura - servicii, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Saint-Hervé, Franta.

 3. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

  Olanda

  Compania LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasaduri si protejarea rasadurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, Recoltare, Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Recoltare. Are sediul în Reutum, Olanda.

 4. V.O.F. A. DEN DEKKER EN ZONEN

  Olanda

  Compania V.O.F. A. DEN DEKKER EN ZONEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Agricultura si silvicultura - masini si accesorii, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Werkendam, Olanda.

 5. EURL GILLES DAVOUST

  Franta

  Compania EURL GILLES DAVOUST, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Repentigny, Franta.

 6. COFAVI CAVE DE LA BARGEMONE

  Franta

  Compania COFAVI CAVE DE LA BARGEMONE, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în St Cannat, Franta.

 7. SARL MOUSSAY-GIFFARD

  Franta

  Compania SARL MOUSSAY-GIFFARD, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Marcille La Ville, Franta.

 8. EARTH TECH CZ S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania EARTH TECH CZ S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foraje si sondaje - echipamente, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Foraje si sondaje - echipamente, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Praha-Troja, Republica Ceha.

 1. LEMONNIER

  Franta

  Compania LEMONNIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Cuguen, Franta.

 2. MICHAEL MEIER

  Germania

  Compania MICHAEL MEIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Pregatirea pamanturilor cultivabile, Plastic - folii pentru acoperirea solului, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Neumarkt, Germania.

 3. SEE ANDRIEUX

  Franta

  Compania SEE ANDRIEUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Laramiere, Franta.

 4. ETS GUERREAU

  Franta

  Compania ETS GUERREAU, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Caillouel Crepigny, Franta.

 5. SARL BRETIN

  Franta

  Compania SARL BRETIN, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în La Ferriere, Franta.

 6. SOC EXPL ETS CARDINAL

  Franta

  Compania SOC EXPL ETS CARDINAL, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Vinezac, Franta.

 7. SOCIETE HENRIO

  Franta

  Compania SOCIETE HENRIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în St Gerand, Franta.

 8. ROMUALD FOURNITURES PRESTATIONS VITI

  Franta

  Compania ROMUALD FOURNITURES PRESTATIONS VITI, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Cantenac, Franta.

 9. AT FUßBODENBAU GMBH

  Germania

  Compania AT FUßBODENBAU GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Hamm, Germania.

 10. SARL CATHALA

  Franta

  Compania SARL CATHALA, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pregatirea pamanturilor cultivabile, și Pregatirea pamanturilor cultivabile. Are sediul în Narbonne, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit