• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prajirea boabelor de cafea - materiale

Rezultate pentru

Prajirea boabelor de cafea - materiale - Import export

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania R&R ROASTER AND ROASTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Filtre de cafea profesionale, Rotisoare profesionale, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BRASIL MOKA SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Distribuitoare automate de bauturi, installation of vending machines, automatic hot drink dispensers, Distribuitoare automate, automatic dispenser rental, Distribuitoare automate de bauturi, espresso coffee machines, și coffee. Are sediul în Villa Di Tirano, Italia.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Kevelaer Ot Kervenheim, Germania.

 4. EKOROAST KMS

  Turcia

  Compania EKOROAST KMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasters for dried fruit, coffee-roasting, și chocolate coated dried fruit. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. ALFRED NOLTE GMBH

  Germania

  Compania ALFRED NOLTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air cleaning, axial fans, Smoke gas fans, și drying cyclones. Are sediul în Reinbek, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Turcia

  Compania KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee-roasting, și coffee grinder. Are sediul în Yenişehir/ Konak /izmir, Turcia.

 2. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Reinbek, Germania.

 3. QUARANTA CAFFÈ

  Italia

  Compania QUARANTA CAFFÈ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile italian espresso coffee, wholesale coffee, roasted and refined coffee export, și contract roasting of coffee and related products. Are sediul în Brindisi, Italia.

 4. BESCA ROASTERS.

  Turcia

  Compania BESCA ROASTERS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - materiale, coffee bean roasters, și Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 5. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Turcia

  Compania SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasters for dried fruit, packing machines for packing, plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, și coffee-roasting. Are sediul în Denizli, Turcia.

 1. KMS NUTS ROASTING MACHINE

  Turcia

  Compania KMS NUTS ROASTING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee bean roasters, roasters for dried fruit, și plants and equipment for processing dried fruit. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. VALEOROSSI

  Ucraina

  Compania VALEOROSSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasting, și food industry. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. ALL4VENDING

  Polonia

  Compania ALL4VENDING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Radom, Polonia.

 2. MOKAFINA

  Belgia

  Compania MOKAFINA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Ground roasted coffee, roasted coffee beans, și Cafea si ceai. Are sediul în Wijnegem, Belgia.

 3. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Turcia

  Compania CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Giresun, Turcia.

 4. DNZ ROASTING MACHINE

  Turcia

  Compania DNZ ROASTING MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Turcia

  Compania ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, și Cafea si ceai. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. EUROFOOD TRADING SARL

  Franta

  Compania EUROFOOD TRADING SARL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cacao si ciocolata - masini si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale, Prajirea boabelor de cafea - materiale, Conserve - instalatii si materiale, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. Are sediul în Annecy-Le-Vieux, Franta.

 7. DONKO'S KOFFIE

  Belgia

  Compania DONKO'S KOFFIE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee and tea, coffee, tea, coffee and herbal teas, și coffee machine accessories. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 8. GARANTI ROASTERS

  Turcia

  Compania GARANTI ROASTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 1. COFFE EXCLUSIVE

  Ucraina

  Compania COFFE EXCLUSIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Charkiv, Ucraina.

 2. BAZZARA SRL

  Italia

  Compania BAZZARA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Trieste, Italia.

 3. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turcia

  Compania URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. PRIME BRASIL COFFEE

  Italia

  Compania PRIME BRASIL COFFEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasted coffee, Green coffee, și Ground roasted coffee. Are sediul în Avezzano, Italia.

 5. SIGMA ROASTER

  Turcia

  Compania SIGMA ROASTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plants and equipment for roasting and toasting coffee and related products, coffee grinder, și coffee bean roasters. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. PREDOM SERVICE FHU

  Polonia

  Compania PREDOM SERVICE FHU, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee-makers, accessories and optional features for coffee machines, ground coffee, și raw coffee beans. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. MACHINE CASTLE

  Turcia

  Compania MACHINE CASTLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roasters for peanuts, almonds, cocoa, pumpkin seeds, chick-peas and pistachio nuts, coffee roasting equipment, coffee bean roasters, și grinders. Are sediul în Machine Castle, Turcia.

 8. KRAFFE ROASTERS

  Turcia

  Compania KRAFFE ROASTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee bean roasters. Are sediul în Izmir, Turcia.

 9. FANCY BEANS

  Olanda

  Compania FANCY BEANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Enschede, Olanda.

 10. OZSTARMAKINA

  Turcia

  Compania OZSTARMAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food ingredients for salted meats, și treadmills. Are sediul în Dznizli, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit