• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • prajirea boabelor de cafea - instalatii

Rezultate pentru

Prajirea boabelor de cafea - instalatii - Import export

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania R&R ROASTER AND ROASTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale, Filtre de cafea profesionale, Rotisoare profesionale, coffee grinder, coffee-roasting, manufacture of espresso coffee machines, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. EFOR NUTS ROASTING MACHINES

  Turcia

  Compania EFOR NUTS ROASTING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie - utilaje si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, roasting machines, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, industrial machines, și dry fruits. Are sediul în Denizli, Turcia.

 3. COSMAI COFFEE GROUP SRL

  Italia

  Compania COSMAI COFFEE GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee bean roasters, Italian coffee, și espresso coffee capsules. Are sediul în Milano, Italia.

 4. FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES

  Turcia

  Compania FERGANA COFFEE ROASTING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea profesionale, coffee bean roasters, coffee roasting equipment, Filtre de cafea profesionale, și plants for roasting coffee, barley and related products. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. EKOROAST

  Turcia

  Compania EKOROAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rotisoare profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Denizli, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ

  Italia

  Compania CHIXÓ TORREFAZIONE CAFFÈ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, roasting, coffee, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și espresso coffee capsules. Are sediul în Lavello, Italia.

 2. GOPPION CAFFE'

  Italia

  Compania GOPPION CAFFE', este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, ground coffee, coffee, Cafea si ceai, și coffee machine pods. Are sediul în Preganziol, Italia.

 3. BESCA ROASTERS.

  Turcia

  Compania BESCA ROASTERS., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - materiale, coffee bean roasters, și Prajirea boabelor de cafea - materiale. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT

  Italia

  Compania KILI CAFFÈ SRL IMPORT EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, wholesale coffee, ground coffee, Cafea si ceai, și coffee. Are sediul în Enna, Italia.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italia

  Compania CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Coffee capsule machines, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Coffee bean mixture, și espresso coffee machines for communities. Are sediul în Cremona, Italia.

 1. TRÉSCOL COFFEE

  Turcia

  Compania TRÉSCOL COFFEE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3-module coffeemaker, și coffee. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. COPPER COFFEE ROASTERS

  Regatul Unit

  Compania COPPER COFFEE ROASTERS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee blends. Are sediul în Cobham, Regatul Unit.

 1. BRAZIL COMPANY

  Belgia

  Compania BRAZIL COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre de cafea de uz casnic, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, Filtre de cafea de uz casnic, coffee beverages, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Cafea si ceai. Are sediul în Genk, Belgia.

 2. ESSSE CAFFE

  Belgia

  Compania ESSSE CAFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, Filtre de cafea de uz casnic, Cafea si ceai, Filtre de cafea profesionale, hot chocolate machines, și Filtre de cafea de uz casnic. Are sediul în Heppignies, Belgia.

 3. REVTECH

  Franta

  Compania REVTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - asamblori industriali. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și heat treatment. Are sediul în Loriol Sur Drome, Franta.

 4. AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS

  Belgia

  Compania AMBACHTELIJK KOFFIEHUIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, coffee bean roasters, și roasting. Are sediul în Ardooie (Koolskamp), Belgia.

 5. ARGAN FOOD

  Libia

  Compania ARGAN FOOD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile espresso coffee machines for communities, 1-module coffeemaker, și coffee cups. Are sediul în Tripoli, Libia.

 6. OUTER SPACE LTD

  Regatul Unit

  Compania OUTER SPACE LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffee blends for restaurants, și contract roasting of coffee and related products. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 7. SWEET COFFEE ITALIA SRL

  Italia

  Compania SWEET COFFEE ITALIA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Grugliasco, Italia.

 8. INTERNATIONAL DIRECT SOURCING

  Olanda

  Compania INTERNATIONAL DIRECT SOURCING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, raw coffee beans, și Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Rotterdam, Olanda.

 1. TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL

  Belgia

  Compania TORRÉFACTION DES CAFÉS BRAZIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, wholesale roasted and refined coffee, și wholesale coffee. Are sediul în Fleurus, Belgia.

 2. ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES

  Turcia

  Compania ROSTINO COFFEE ROASTING MACHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD

  China

  Compania ZHONGSHAN CHENGTAI METAL CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for espresso coffee machines. Are sediul în Zhongshan, China.

 4. HOTFILTER GMBH

  Germania

  Compania HOTFILTER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, Cafea si ceai, Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Cafea si ceai. Are sediul în Nordhorn, Germania.

 5. DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS

  Grecia

  Compania DILOCO TRADING LTD - COFFEE ROASTERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cafea si ceai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Drama, Grecia.

 6. GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI

  Turcia

  Compania GULMAK GIDA TURIZM MAKINA LTD. STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Kula, Turcia.

 7. BEANWORKS

  Regatul Unit

  Compania BEANWORKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Woodville, Regatul Unit.

 8. SMART INVESTMENT GROUP

  Ucraina

  Compania SMART INVESTMENT GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Chernivtsi, Ucraina.

 9. LUMAR SRL

  Italia

  Compania LUMAR SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Prajirea boabelor de cafea - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile espresso coffee machines. Are sediul în Aosta, Italia.

 10. TEA AND COFFEE

  Islanda

  Compania TEA AND COFFEE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prajirea boabelor de cafea - instalatii, și Prajirea boabelor de cafea - instalatii. Are sediul în Hafnarfirdi, Islanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit