• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • porumbei

Rezultate pentru

Porumbei - Import export

 1. ERAX GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  For more than 17 years, ERAX GmbH has been providing its clients with the ideal defence products to protect their buildings from pigeons and other birds. Direct from the manufacturer – low-cost anti-pigeon systems such as spikes from ECOPIC & DEPIGEONAL, BIRDOUT (electronic systems), BIRDWIRE (tension wire system) and CABLE BIRD.

 2. TILDUIVENBOND ONS BELANG

  Olanda

  Compania TILDUIVENBOND ONS BELANG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. Are sediul în Den Haag, Olanda.

 3. MONDORAPACI

  Italia

  Compania MONDORAPACI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pigeons, bird breeding, aviaries, și animal accessories. Are sediul în Cirie', Italia.

 4. GIROPROTEC

  Spania

  Compania GIROPROTEC, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, și pigeon deterrence. Are sediul în Girona, Spania.

 5. NATURAL GRANEN

  Belgia

  Compania NATURAL GRANEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nutret boabe pentru vite si pasari, Nutret boabe pentru vite si pasari, și pigeon food supplements. Are sediul în Schoten, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD

  China

  Compania SHANDONG QILONG GROUP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile animal feed. Are sediul în Wudi, China.

 2. AGROMARKET S.R.L.

  Italia

  Compania AGROMARKET S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Animale domestice - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peisagistica - antreprenori, Porumbei, Peisagistica - antreprenori, și Porumbei. Are sediul în Todi, Italia.

 3. SADOCCO ISEO S.N.C.

  Italia

  Compania SADOCCO ISEO S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porumbei, Animale si cresterea animalelor, Porumbei, și Animale si cresterea animalelor. Are sediul în Due Carrare, Italia.

 4. KALU A/S

  Danemarca

  Compania KALU A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumbei. Are sediul în Koebenhavn V, Danemarca.

 5. FELMICA MINERAIS INDUSTRIAIS, S.A.

  Portugalia

 1. CINCINELLI PAOLO

  Italia

 2. CORPINVEST SRL

  Romania

  Societatea noastra coemrcializeaza o gala larga de furaje pentru pasari, purcei, vitei , miei, iepuri , porumbei , de cea mai buna calitate import Ungaria si o gama variata de hrana uscata si umeda pentru animale de companie (royal canin, hills, pedigree, chappi, darling, szepi, berci, ), Cautam colaboratori.

 1. AGRO POPA OVIDIU SRL

  Romania

  Pe piata din anul 2003, compania AGRO POPA OVIDIU se ocupa cu cultivarea produselor agricole grau, grau de samanta C1, porumb, rapita.

 2. ECAB DJUPFRYST AB

  Africa de Sud

  Compania ECAB DJUPFRYST AB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Nutret boabe pentru vite si pasari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porumb, Porumb, copper wire, Cooking oil collection, și beans. Are sediul în Vanderbijl Park Cc, Gauteng,, Africa de Sud.

 3. AMATHISTA BRASIL GROUP

  Brazilia

  Compania AMATHISTA BRASIL GROUP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porumb, Soia, Zahar, Porumb, Soia, și Zahar. Are sediul în Rio De Janeiro, Brazilia.

 4. BEACON FINANCIAL BLUEPRINT LTD

  Regatul Unit

  Compania BEACON FINANCIAL BLUEPRINT LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Productie agricola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porumb, chilli pepper, Sweet potatoes, și Porumb. Are sediul în Bromley, Regatul Unit.

 5. MENIKIO AGRICULTURE COPERATIVE

  Grecia

  Compania MENIKIO AGRICULTURE COPERATIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porumb. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orz, Biologica - alimentatie, Productie agricola, organic fodder, Orz, Biologica - alimentatie, și Productie agricola. Are sediul în Drama, Grecia.