• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • porto

Rezultate pentru

Porto - Import export

 1. INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH

  Germania

  Compania INTERNATIONAL BRANDS & COMMODITIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porto. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. MANUFAKTUR WHITE FRISIAN

  Germania

  Compania MANUFAKTUR WHITE FRISIAN, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Porto. Are sediul în Bad Zwischenahn, Germania.

 3. MARINA DI LIO GRANDO S.R.L.

  Italia

  Compania MARINA DI LIO GRANDO S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambarcatiuni de agrement, Ambarcatiuni de agrement, guarded mooring, fuel, și boatyard. Are sediul în Cavallino-Treporti, Italia.

 4. WEINLIEBHABER

  Germania

  Compania WEINLIEBHABER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porto. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. FOREST SANTORINI

  Brazilia

  Compania FOREST SANTORINI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porto, tora, și Porto. Are sediul în Florianopolis, Brazilia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O.

  Croatia

  Compania TEHNOMONT - MARINA VERUDA D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porto, Porto, și boat maintenance. Are sediul în Pula, Croatia.

 2. PD PORTS GROUP LTD

  Regatul Unit

  Compania PD PORTS GROUP LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porto, și Porto. Are sediul în Middlesbrough, Regatul Unit.

 3. SK HANDEL GMBH

  Germania

  Compania SK HANDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porto. Are sediul în Kleinostheim, Germania.

 4. LISBOA-LUSITANA

  Germania

  Compania LISBOA-LUSITANA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri - Porto. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gastronomie - specialitati, Porto, Gastronomie - specialitati, și Porto. Are sediul în Geislingen, Germania.

 5. THE MILFORD DOCKS CO

  Regatul Unit

  Compania THE MILFORD DOCKS CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porto, și Porto. Are sediul în Milford Haven, Regatul Unit.

 1. NOVOSELSKA GAMZA AD

  Bulgaria

 2. HARWICH INTERNATIONAL PORT LTD

  Regatul Unit

 1. SIMON GROUP PLC

  Regatul Unit

 2. MOSTYN DOCKS LIMITED

  Regatul Unit

 3. PORT OF LONDON TILBURY LTD

  Regatul Unit

 4. PORT'O S.R.L.

  Italia

 5. PORTO - S.R.L.

  Italia

 6. COQ DES PRES

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania COQ DES PRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne proaspata de gaina si pui, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Oua, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, și Rillettes. Are sediul în Fernelmont, Belgia.

 7. AMBULÂNCIAS PORTO

  Portugalia

  Compania AMBULÂNCIAS PORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, Ambulante si vehicule pentru servicii de urgenta, ambulance services, ambulances, și ambulance aircraft. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 8. PEDRO PORTO - APARELHOS DE PESAGEM, LDA.

  Portugalia

  Compania PEDRO PORTO - APARELHOS DE PESAGEM, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Point of sale terminals, și electronic weighing systems. Are sediul în Santa Iria De Azoia, Portugalia.

 1. EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO

  Portugalia

  Compania EXPONOR - FEIRA INTERNACIONAL DO PORTO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri, expozitii, saloane - organizare, Targuri, expozitii, saloane - organizare, trade fair and exhibition service, și trade fair, show and conference organisation services. Are sediul în Matosinhos, Portugalia.

 2. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italia

  Compania S. GIORGIO DEL PORTO SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii navale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica navala, naval shipyards, electric motor repair, Mecanica navala, și technical assistance. Are sediul în Genova, Italia.

 3. RISTORANTE PORTO SALVO

  Italia

  Compania RISTORANTE PORTO SALVO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile venues for shows and events, și wedding organisation. Are sediul în Terracina, Italia.

 4. CENFIM - NÚCLEO DO PORTO

  Portugalia

  Compania CENFIM - NÚCLEO DO PORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Formare in domeniul tehnic si industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organising professional training courses. Are sediul în Porto, Portugalia.

 5. PORTO ESTRATÉGICO - SOLUÇÕES IMOBILIÁRIAS, LDA

  Portugalia

  Compania PORTO ESTRATÉGICO - SOLUÇÕES IMOBILIÁRIAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de bucatarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unit kitchens, custom made kitchens, modern kitchens, și kitchen assembly. Are sediul în Porto, Portugalia.

 6. PORTTABLE PRODUTOS ALIMENTARES LDA

  Portugalia

  Compania PORTTABLE PRODUTOS ALIMENTARES LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Ulei de masline, Vinuri - Porto, wines, Uleiuri si grasimi alimentare, Ulei de masline, și Vinuri - Porto. Are sediul în Freixo De Espada a Cinta, Portugalia.

 7. MANIFATTURE DI PORTO SRL

  Italia

  Compania MANIFATTURE DI PORTO SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Haine de dama, Haine barbatesti, Lenjerie intima, Haine de lucru si protectie, Haine de dama, Haine barbatesti, și Lenjerie intima. Are sediul în Roma (Rm), Italia.

 8. SARL PORTO LOISIRS

  Franta

  Compania SARL PORTO LOISIRS, care își desfășoară activitatea în domeniul Curbarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Osaturi metalice usoare, Esafodaje si scari, Construcții industriale, Constructii metalice usoare, Osaturi metalice usoare, și Esafodaje si scari. Are sediul în St Bonnet De Mure, Franta.

 9. SPRACHSCHULE PORTO LINGUA

  Germania

  Compania SPRACHSCHULE PORTO LINGUA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rating - evaluarea societatilor, Agentie de formare si insotire profesionala, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Recrutare internationala de personal, Rating - evaluarea societatilor, Agentie de formare si insotire profesionala, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Recrutare internationala de personal. Are sediul în München, Germania.

 10. COOL.OFFICE PORTO

  Portugalia

  Compania COOL.OFFICE PORTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Centre de afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile legal domicile in furnished offices, office rental, și secretarial service. Are sediul în Porto, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit