• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • porfir

Rezultate pentru

Porfir - Import export

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile covering stones, ornamental stone and for cladding, urban furnishings, stone for cladding and tiling, natural stone, stone quarry for claddings and architectural renovation, și building stone. Are sediul în Caltanissetta, Italia.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marmura, Mobilier si echipamente urbane, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Marmura, și Mobilier si echipamente urbane. Are sediul în Belpasso, Italia.

 3. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italia

  Compania FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry extraction. Are sediul în Albiano, Italia.

 4. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italia

  Compania PORFIDI ROBERTO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry floors, și red porphyry. Are sediul în Albiano, Italia.

 5. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italia

  Compania RADIOLI PAVIMENTI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile outdoor stone flooring, pebbles, și porphyry floors. Are sediul în Bottanuco, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italia

  Compania DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile firewood. Are sediul în CAFASSE, Italia.

 2. PORFIDI SRLS

  Italia

  Compania PORFIDI SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tumble polished stones, și porphyry cubes. Are sediul în Fornace, Italia.

 3. STONE EXPERT SRL

  Italia

  Compania STONE EXPERT SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri pentru constructii, Porfir, Cleiuri pentru constructii, porphyry cubes, și Porfir. Are sediul în Civezzano, Italia.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Italia

  Compania ARCHSTONE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile natural stone. Are sediul în Noale, Italia.

 5. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Austria

  Compania PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry, și natural stone. Are sediul în Rohrbach, Austria.

 1. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italia

  Compania LA RUSTICA PIETRE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Capriolo, Italia.

 2. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italia

  Compania SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Marmura, Porfir, și Marmura. Are sediul în Centola, Italia.

 1. GEOPIETRA S.R.L.

  Italia

  Compania GEOPIETRA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, bricks, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Gavardo, Italia.

 2. PIETRE E SASSI

  Italia

  Compania PIETRE E SASSI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry flooring. Are sediul în Cusano, Italia.

 3. MARELLO F.LLI

  Italia

  Compania MARELLO F.LLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, natural stone, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Candia Canavese, Italia.

 4. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Italia

  Compania PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working porphyry, și urban furnishings. Are sediul în Trento, Italia.

 5. A.L.P.E. S.R.L.

  Italia

  Compania A.L.P.E. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granit, Porfir, Granit, și Porfir. Are sediul în Bagnolo Piemonte, Italia.

 6. COLOMBINI S.P.A.

  Italia

  Compania COLOMBINI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Marmura si piatra naturala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Marmura, Porfir, și Marmura. Are sediul în Pergine Valsugana, Italia.

 7. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italia

  Compania BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, porphyry, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Brossasco, Italia.

 8. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italia

  Compania GRAZI ARDESIE S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Ardezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Placi de ardezie pentru acoperis, Porfir, și Placi de ardezie pentru acoperis. Are sediul în San Colombano Certenoli, Italia.

 1. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italia

  Compania DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, travertine, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Palosco, Italia.

 2. GV PORFIDO

  Italia

  Compania GV PORFIDO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porphyry, și porphyry cubes. Are sediul în Albiano, Italia.

 3. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italia

  Compania ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Etanseizare si izolare - antreprenori, Asanare - lucrari, Etanseizare si izolare - antreprenori, și Asanare - lucrari. Are sediul în Merano, Italia.

 4. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italia

  Compania EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de taiat marmura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Utilaje pentru prelucrarea marmurei, Porfir, și Utilaje pentru prelucrarea marmurei. Are sediul în Pedara, Italia.

 5. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italia

  Compania EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, porphyry, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Verghereto, Italia.

 6. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italia

  Compania COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mosaic flooring, și porphyry. Are sediul în Marino Di Roma, Italia.

 7. SILPA S.R.L.

  Italia

  Compania SILPA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porfir, Pardoseli pentru sali de calculatoare, Porfir, și Pardoseli pentru sali de calculatoare. Are sediul în Albiano, Italia.

 8. EDIL PROGRESS

  Italia

  Compania EDIL PROGRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, travertine, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Cividate Al Piano, Italia.

 9. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italia

  Compania PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, porphyry, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Pozzuoli, Italia.

 10. DALLE PEZZE LUCIANO S.R.L.

  Italia

  Compania DALLE PEZZE LUCIANO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Porfir. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piatra pentru acoperisuri, și Piatra pentru acoperisuri. Are sediul în Negrar Di Valpolicella, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit