• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • porcine

Rezultate pentru

Porcine - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Danemarca

  Verified by europages badge

  Compania KURT NISGAARD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cresterea animalelor - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vaci de lapte, Bovine, Porcine, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Vaci de lapte, și minks. Are sediul în Skjern, Danemarca.

 2. VEROVITA HOUSE SRL

  Romania

  Verovita este coșul tău cu bunătăți din natură. La noi găsești ciuperci comestibile, fructe proaspete de pădure și rețete minunate cu ajutorul cărora să te poți bucura de ele. Noi suntem cei care ți le aducem zilnic pe masă, având grijă să le primești proaspete, numai bune de înfulecat. Îngrijim, respectăm natura și îi recoltăm unele dintre cele mai de preț bogății pentru a face zilnic oamenii ca tine fericiți. Îți punem pe masă soiuri alese de ciuperci, fructe de pădure și îți oferim posibilitatea de a gusta natura în adevăratul sens al cuvântului. Cu asta ne ocupăm noi! Fiecare dintre noi are o experiență vastă și relevantă în domeniu. Cunoaștem tot ce e de cunoscut pentru a-ți oferi ție aportul de vitamine necesar unei zi cu zâmbete, în cel mai sănătos mod. Ciupercile sunt unele dintre cele mai nutritive ingrediente care nu ar trebui să lipsească de pe masa niciunui român. În același timp, fructele reprezintă exact boost-ul de energie de care ai nevoie. Prin vitaminele și mixul de substanțe active pe care le conțin, fructele de pădure sunt principalele gustări care ar trebui să te însoțească zilnic, indiferent ce faci și unde ești. Să nu uităm că ele sunt recunoscute și pentru valorile lor terapeutice.

 3. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  China

  Compania AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. Are sediul în Zhengzhou, China.

 4. PLACAS VERDES

  Spania

  Compania PLACAS VERDES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farms. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. PORCS ET PORCELETS

  Spania

  Compania PORCS ET PORCELETS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Asanarea apelor, livestock, Asanarea apelor, waste water disinfection, și drinking water - function. Are sediul în El Palau D' Anglesola-Lleida, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Germania

  Compania 1VITAL-FLEISCH GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne congelata si congelata rapid, și Carne congelata si congelata rapid. Are sediul în Speyer, Germania.

 2. BHZP GMBH

  Germania

  Compania BHZP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sow insemination. Are sediul în Dahlenburg, Germania.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Germania

  Compania ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, Ovine si caprine, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Animale domestice, Porcine, și Ovine si caprine. Are sediul în Lohfelden, Germania.

 4. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danemarca

  Compania BREEDERS OF DENMARK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cresterea animalelor - import-export, și Cresterea animalelor - import-export. Are sediul în Haderslev, Danemarca.

 5. ETTAROETICO

  Italia

  Compania ETTAROETICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. Are sediul în Corbetta, Italia.

 1. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Germania

  Compania ZOOFACHMARKT - MARCHE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ovine si caprine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Bovine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Heinsberg, Germania.

 2. N.V. RANDERS A/S

  Danemarca

  Compania N.V. RANDERS A/S, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transporturi de animale, Agricultura - import-export, Porc - carne proaspata, Transporturi de animale, Agricultura - import-export, și Porc - carne proaspata. Are sediul în Randers Nv, Danemarca.

 1. PRIMARY DIETS

  Regatul Unit

  Compania PRIMARY DIETS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, food for animals and zootechnics, Porcine, și Feed fodder for piglets. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 2. PORC MERCATUS APS

  Danemarca

  Compania PORC MERCATUS APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Porc - carne proaspata, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Alimente - import-export, Porc - carne proaspata, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și livestock. Are sediul în Tommerup, Danemarca.

 3. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgia

  Compania FIERENS MENGVOEDERS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hrana pentru animale de crescatorie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, pellet feeds, Porcine, și cereals. Are sediul în Temse, Belgia.

 4. INTERPORC

  Olanda

  Compania INTERPORC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și pork. Are sediul în Haghorst, Olanda.

 5. DELAVI

  Belgia

  Compania DELAVI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Porc - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Porcine, carcasses, și meats. Are sediul în Tielt, Belgia.

 6. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugalia

  Compania SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bovine, Agricultura - servicii, reproduction swines, Bovine, și Agricultura - servicii. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 7. G E BAKER UK LTD

  Regatul Unit

  Compania G E BAKER UK LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic panels. Are sediul în Bury St. Edmunds, Regatul Unit.

 8. BRUMICOLD

  Spania

  Compania BRUMICOLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. Are sediul în Algarrobo, Spania.

 1. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Franta

  Compania ABERAETABLISSEMENTS ABERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. Are sediul în Saint-Brice-En-Cogles, Franta.

 2. CITRONEX I. SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania CITRONEX I. SP. Z O.O., care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cereale si seminte, Bovine, Porcine, Fructe, Cereale si seminte, Bovine, Porcine, și Fructe. Are sediul în Zgorzelec, Polonia.

 3. GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE

  Franta

  Compania GRPT PRODUCTEUR PORCS MONT DE FLANDRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Ovine si caprine, Porcine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Ovine si caprine. Are sediul în Hondeghem, Franta.

 4. SEITZ GMBH

  Germania

  Compania SEITZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Cochilii, crustacee, Peste, și Porcine. Are sediul în Langwedel, Germania.

 5. VIEHHANDLUNG J. THEISEN GMBH

  Germania

  Compania VIEHHANDLUNG J. THEISEN GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, Fructe, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, și Fructe. Are sediul în Gönnheim, Germania.

 6. JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania JOHANN WACHT VIEHGESCHÄFT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Wincheringen, Germania.

 7. PIG-SÜD VERTRIEBS-GMBH

  Germania

  Compania PIG-SÜD VERTRIEBS-GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Bovine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Porcine, Ovine si caprine, Animale domestice, Pasari, iepuri si vanat - crestere, și Porcine. Are sediul în Bopfingen, Germania.

 8. A.B. NUTRITION LIMITED

  Regatul Unit

  Compania A.B. NUTRITION LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, Fructe, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, și Fructe. Are sediul în Nantwich, Regatul Unit.

 9. FINNERN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FINNERN GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe, Bovine, Porcine, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Fructe, Bovine, Porcine, și Legume, radacini si tuberculi alimentari. Are sediul în Verden, Germania.

 10. INTERCUEROS GMBH

  Germania

  Compania INTERCUEROS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Cereale si seminte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, Fructe, Legume, radacini si tuberculi alimentari, Porcine, Bovine, și Fructe. Are sediul în Laudenbach, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit