• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pompe si sisteme de injectie

Rezultate pentru

Pompe si sisteme de injectie - Import export

 1. D.I.M. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  D.I.M. Srl has been producing nozzles since 1980. Thanks to our production we can supply new parts as well as manufacture them from customer supplied raw material where the piston/pin are refurbished. Along with the marine sector also the plastic sector has been involved. 8 and 9 hole nozzles are produced for spraying polyurethane.

 2. SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Westhausen, Germania.

 3. DSC PUMPS SRL

  Italia

  Compania DSC PUMPS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dosing pumps. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 4. OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese de schimb pentru automobile, mechanic, car workshop, Piese de schimb pentru automobile, și vehicle horns. Are sediul în Torino, Italia.

 5. ATG MACHINE

  Turcia

  Compania ATG MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyurethane. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AUTODIESEL SNC

  Italia

  Compania AUTODIESEL SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection pump repairs, injection pumps for engines, supports for injection pumps, și electronic diagnosis. Are sediul în Genova, Italia.

 2. ASE MACHINERY INDUSTRY INC.

  Turcia

  Compania ASE MACHINERY INDUSTRY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. NS KOREA

  Coreea de Sud

  Compania NS KOREA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Schimbatoare de caldura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Pompe si sisteme de injectie, Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Vacuum pumps, și check valve. Are sediul în Incheon, Coreea de Sud.

 4. D.I.M. S.R.L.

  Italia

  Compania D.I.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piese de schimb pentru motoare diesel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, injectors for motors, injector test equipment, și Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Osimo, Italia.

 5. MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS

  Italia

  Compania MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru repararea vehiculelor, common rail systems for diesel engines, machine shop equipment, și Unelte de mana fara motor pentru repararea vehiculelor. Are sediul în Quinzano D'oglio, Italia.

 1. PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii, injection pumps for motorvehicles, injection pumps for engines, și Filtre pentru autoturisme, camioane, utilaje pentru constructii. Are sediul în Mrągowo, Polonia.

 2. BILIM DIZEL

  Turcia

  Compania BILIM DIZEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pump injector system for diesel engines, și accessories and spare parts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. OTTO MÄNNER GMBH

  Germania

  Compania OTTO MÄNNER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Pompe si sisteme de injectie, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic parts, high performance plastics, și Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Bahlingen, Germania.

 2. SODIT

  Franta

  Compania SODIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Piese de schimb pentru motoare diesel, Vehicule - componente si piese mecanice, și Piese de schimb pentru motoare diesel. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK

  Polonia

  Compania MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile motor oils. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 4. IDE SERVICE

  Belgia

  Compania IDE SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Pompe si sisteme de injectie, injector test equipment, injectors for motors, și car spare parts. Are sediul în Pittem, Belgia.

 5. PAPAPIETRO SRL

  Italia

  Compania PAPAPIETRO SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Matera, Italia.

 6. PINI SERGIO

  Italia

  Compania PINI SERGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile repair garage services, car workshop, injectors for motors, și injection pumps for engines. Are sediul în Santo Stefano Magra, Italia.

 7. JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH

  Germania

  Compania JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare cu combustie interna - componente si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, și Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Saarlouis, Germania.

 8. ROTORFLUSH FILTERS

  Regatul Unit

  Compania ROTORFLUSH FILTERS, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filtrare - aparate si materiale, Pompe, filtering pumps, Filtrare - aparate si materiale, și Pompe. Are sediul în Bridport, Regatul Unit.

 1. SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turcia

  Compania SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pump injector system for diesel engines, și Pumps and injection equipment, Diesel. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. DIESEL LINE SRL

  Italia

  Compania DIESEL LINE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quality system certified to iso 9002, și Pumps and injection equipment, Diesel. Are sediul în Oderzo, Italia.

 3. PENSTAR LTD

  Regatul Unit

  Compania PENSTAR LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea apei - aparate si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Analiza apelor - materiale, water supplier, Pompe si sisteme de injectie, și Analiza apelor - materiale. Are sediul în Cardigan, Regatul Unit.

 4. TOYO PUMPS EUROPE

  Belgia

  Compania TOYO PUMPS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, pump manufacturing, și Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Nivelles, Belgia.

 5. REPARATII POMPE INJECTIE

  Romania

  Compania REPARATII POMPE INJECTIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile injection pump repairs, electronic injection pumps, și supports for injection pumps. Are sediul în Bucharest, Romania.

 6. QUARTA & VIVA S.N.C. DI QUARTA MASSIMO E VIVA BIAGIO

  Italia

  Compania QUARTA & VIVA S.N.C. DI QUARTA MASSIMO E VIVA BIAGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, Pompe si sisteme de injectie, Turbocompresoare, și Pompe si sisteme de injectie. Are sediul în Lecce, Italia.

 7. LUTONG CHINA ENGINE PARTS PLANT

  China

  Compania LUTONG CHINA ENGINE PARTS PLANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pompe si sisteme de injectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile common rail systems for diesel engines. Are sediul în Putian, China.

 8. TRINACRIA DIESEL SRLS

  Italia

  Compania TRINACRIA DIESEL SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Messina, Italia.

 9. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 10. ELETTRODIESEL 2000

  Italia

  Compania ELETTRODIESEL 2000, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Motoare si piese. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pompe si sisteme de injectie, Sisteme de injectie a benzinei, Pompe si sisteme de injectie, și Sisteme de injectie a benzinei. Are sediul în Alba, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit