• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • polistiren

Rezultate pentru

Polistiren - Import export

 1. PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania PACKESTEROL 2000 - IMBALLI IN POLISTIROLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, polyester packaging, Ambalaje - societati, Packaging for fish, Packaging of electrical appliances, styrofoam containers, packing, styrofoam, și sintered styrofoam. Are sediul în Sant'angelo Di Piove Di Sacco, Italia.

 2. LITCHEMA, UAB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania LITCHEMA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Import-export de cauciuc si material plastic, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Polistiren, Plastic - ambalaje, Polietilena, Materiale plastice - produse intermediare, Material plastic - produse pentru industrie, și Granule pentru mase plastice. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 3. BAGE PLASTICS GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BAGE PLASTICS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în St. Marien, Austria.

 4. INFINEX REPOLY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INFINEX REPOLY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Granule pentru mase plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, Plastic compounds, plastic materials, additives for plastic materials, Elastomer-modified polypropylene, Plastics processing, Contract filling of granulates, Contract granulation, și Polyethylene regranulate. Are sediul în Gera, Germania.

 5. DEVEP DI POZZI E. & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania DEVEP DI POZZI E. & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Brenna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Verified by europages badge

  Compania GLOBAL FRAMING SUPPLIES LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile photo frames, acrylic sheets, MDF, poster frames, MDF Board, picture frames, Styrene, Framing Supplies, și Strut Backs. Are sediul în West Bromwich, Regatul Unit.

 2. POLIBOX

  Italia

  Compania POLIBOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile styrofoam, polystyrene foam packaging materials, și filler chips. Are sediul în Nove, Italia.

 3. STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE)

  Franta

  Compania STS (SOCIETE DE TRANSFORMATION DE STYRENE), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile high density polystyrene, fishing net floats, polystyrene floats, și polystyrene overmoulding. Are sediul în La Flocelliere, Franta.

 4. CARAMONT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania CARAMONT GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Haan, Germania.

 5. ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH

  Austria

  Compania ZENTRAPLAST KUNSTSTOFFRECYCLING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Langenstein, Austria.

 1. MGG POLYMERS GMBH

  Austria

  Compania MGG POLYMERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastic - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, Polistiren, waste recycling, și Plastics manufacturing. Are sediul în Kematen, Austria.

 2. COPIM SNC

  Italia

  Compania COPIM SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, packing, polyester packaging, Polistiren, și styrofoam. Are sediul în Cesano Maderno, Italia.

 1. BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH

  Germania

  Compania BÖSEL PLASTIC MANAGEMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Bösel, Germania.

 2. BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH

  Germania

  Compania BALTIC KUNSTSTOFF HANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - articole de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, plastic materials in pellet form, thermoplastic granulates, polyamides, și Polistiren. Are sediul în Reinbek, Germania.

 3. TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED

  China

  Compania TORWELL TECHNOLOGIES CO.,LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. POLIMEC S.R.L.

  Italia

  Compania POLIMEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile isothermal foamed polystyrene containers. Are sediul în Fombio, Italia.

 5. ISOPOR GMBH

  Germania

  Compania ISOPOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Neunkirchen, Germania.

 6. POLISUR 2000, S.A.

  Portugalia

  Compania POLISUR 2000, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polymers, și canisters. Are sediul în Olhão, Portugalia.

 7. ACRYPLEX

  Belgia

  Compania ACRYPLEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Material plastic - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, plastic materials, working of acrylic, Polistiren, și advertising articles. Are sediul în Diepenbeek, Belgia.

 8. MEDPYC S.A

  Tunisia

  Compania MEDPYC S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bubble pack for packaging and packing. Are sediul în Kairouan, Tunisia.

 1. PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH

  Germania

  Compania PARTICLE FOAM COMMUNITY GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polistiren, și Polistiren. Are sediul în Mannheim, Germania.

 2. POLIMATRIX S.A.S.

  Italia

  Compania POLIMATRIX S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile set preparation, și polyester frames. Are sediul în Carinaro, Italia.

 3. P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE

  Italia

  Compania P.E.F DI PERGAMO GIUSEPPE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Mercato San Severino, Italia.

 4. ELENI SRL

  Italia

  Compania ELENI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester frames. Are sediul în Villafranca Padovana, Italia.

 5. MACASA

  Spania

  Compania MACASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile containers for food use. Are sediul în Hernani, Spania.

 6. GLASCOSUR

  Spania

  Compania GLASCOSUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction polystyrene moulds, outdoor furnishings, și 3D advertising. Are sediul în Algeciras, Spania.

 7. POLIDEKOR SRL

  Italia

  Compania POLIDEKOR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3d polystyrene work. Are sediul în Coriano, Italia.

 8. DELTAMEC S.R.L.

  Italia

  Compania DELTAMEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. Are sediul în Montegalda, Italia.

 9. POLIPACK S.R.L.

  Italia

  Compania POLIPACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester packaging, working polystyrene, și polyethylene. Are sediul în Melzo, Italia.

 10. LAVEZZINI ISOLANTI

  Italia

  Compania LAVEZZINI ISOLANTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polistiren. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polystyrene foam processing. Are sediul în Salsomaggiore Terme, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit