• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • pluguri pentru zapada

Rezultate pentru

Pluguri pentru zapada - Import export

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH offers you a complete range of attachments and bodies for public transport vehicles and tractors in the municipal, environmental and winter road maintenance sectors. Made in GERMANY – from development, testing and production through to attachment, set-up and shipping, our employees ensure fully satisfied customers.

 2. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snowploughs and snow removal equipment, Design and manufacture of snow clearing equipment, snowplough shovels, Self-loading spreader, Mounted spreader, și V-blades. Are sediul în Borgo San Dalmazzo, Italia.

 3. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. Are sediul în Hermeskeil, Germania.

 4. ZAUGG AG EGGIWIL

  Elvetia

  Compania ZAUGG AG EGGIWIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welding. Are sediul în Eggiwil, Elvetia.

 5. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Germania

  Compania WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. Are sediul în Weitnau, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GORYNYCH LLC

  Germania

  Compania GORYNYCH LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. Are sediul în Teltow, Germania.

 2. EUROPE SERVICE

  Franta

  Compania EUROPE SERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chassis-mounted street sweepers, floor cleaner, și lawn mowers. Are sediul în Aurillac, Franta.

 3. RIKO RIBNICA D.O.O.

  Slovenia

  Compania RIKO RIBNICA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de maturat industriale, și Aparate de maturat industriale. Are sediul în Ribnica, Slovenia.

 4. DORELECTROMAH LTD

  Belarus

  Compania DORELECTROMAH LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje si material pentru constructia drumurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Drage, Pluguri pentru zapada, utility vehicles, Drage, excavators, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Smolevichi, Belarus.

 5. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Germania

  Compania KÄRCHER MUNICIPAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Camioane, camionete si vehicule utilitare, Pluguri pentru zapada, Tractoare si remorci agricole, Gradinarit si horticultura - masini si echipamente, Camioane, camionete si vehicule utilitare, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Reutlingen, Germania.

 1. ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C.

  Polonia

  Compania ZAKŁAD METALOWY STALEX S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii metalice usoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, metal articles and products, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Wadowice Górne, Polonia.

 2. KARCHER CENTER KERPOL

  Polonia

  Compania KARCHER CENTER KERPOL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, household floor cleaner, Pluguri pentru zapada, hydrocyclones, și cold hydro cleaners. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 1. KLG GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KLG GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru irigatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, Pluguri pentru zapada, Tractoare si remorci agricole, Tractoare pentru viticultura, Masini pentru curatarea drumurilor publice, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Stein, Germania.

 2. STRABO GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania STRABO GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. Are sediul în Bonn, Germania.

 3. SICOMÉTAL

  Franta

  Compania SICOMÉTAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatare industriala - masini, Utilaje de imprastiat sare, Curatare industriala - masini, și Utilaje de imprastiat sare. Are sediul în Saint Claude, Franta.

 4. MV TECHNIKS.R.O.

  Republica Ceha

  Compania MV TECHNIKS.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare de transport cu motor, Pluguri pentru zapada, Carucioare de transport cu motor, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Chotebor, Republica Ceha.

 5. F.M. MASKINER APS

  Danemarca

  Compania F.M. MASKINER APS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de masini-unelte, Pluguri pentru zapada, Import-export de masini-unelte, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Gesten, Danemarca.

 6. PRINOTH S.P.A.

  Italia

  Compania PRINOTH S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tunuri de zapada, Pluguri pentru zapada, Tunuri de zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în VIPITENO, Italia.

 7. MTD MOTORGERÄTE GMBH

  Germania

  Compania MTD MOTORGERÄTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, Inchiriere de echipamente industriale, Pluguri pentru zapada, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Eislingen, Germania.

 8. SNEUNIVERSET

  Danemarca

  Compania SNEUNIVERSET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. Are sediul în Rødovre, Danemarca.

 1. SGOMBERO TUTTO

  Italia

  Compania SGOMBERO TUTTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clearing offices, warehouses and stores, și services for clearing premises. Are sediul în Bernareggio, Italia.

 2. FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH

  Germania

  Compania FRANKFURTER HEINZELMÄNNCHEN GEBÄUDE- UND BÜROSERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 3. TELLEFSDAL AS

  Norvegia

  Compania TELLEFSDAL AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi de zapada pentru vehicule, Pluguri pentru zapada, Roti speciale, Lanturi de zapada pentru vehicule, Pluguri pentru zapada, și Roti speciale. Are sediul în Sundebru, Norvegia.

 4. PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV

  Finlanda

  Compania PELTI- JA METALLITYOT OM. VELJ. PASTUHOV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perii si pensule. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru constructii, Pluguri pentru zapada, Oteluri pentru constructii, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Vaasa, Finlanda.

 5. GNOM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania GNOM SP. Z O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Lodz, Polonia.

 6. WINTERDIENST BEST

  Germania

  Compania WINTERDIENST BEST, care își desfășoară activitatea în domeniul Pluguri pentru zapada. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snowploughs and snow removal equipment. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. AGROMETALL, S. R.O.

  Republica Ceha

  Compania AGROMETALL, S. R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - prelucrare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carucioare de transport cu motor, Pluguri pentru zapada, Carucioare de transport cu motor, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Hermanuv Mestec, Republica Ceha.

 8. BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM

  Germania

  Compania BSE BEROLINA SCHNEE- UND EISBESEITIGUNG RALF BLUHM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Berlin, Germania.

 9. HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania HYDRAC PUHRINGER GESELLSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Neuzeug, Austria.

 10. EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH

  Germania

  Compania EISBÄR SCHNEEBESEITIGUNGS-GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea drumurilor, a plajelor si a pistelor de schi - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pluguri pentru zapada, și Pluguri pentru zapada. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit