• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • plexiglas

Rezultate pentru

Plexiglas - Import export

 1. LIVAN PLEKSI

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LIVAN PLEKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, acrylic sheets, acrylic mirrors, Acrylic glass, mica pipes, Plexiglass, Plexiglas furniture, plexiglas accessories, și Complementary furnishing items made of Plexiglass. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. GOLD QUADRAT GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GOLD QUADRAT GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Hannover, Germania.

 3. NAFAB FOAMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NAFAB FOAMS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Bonn, Germania.

 4. PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania PLASTI CHEMIE VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile acrylic plastic materials, și acrylic resins. Are sediul în Falkenstein, Germania.

 5. PLÁSTICOS FERPLAST SL

  Spania

  Compania PLÁSTICOS FERPLAST SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic ranforsat - modelare, Materiale plastice - utilaje industriale, methacrylate, Plastic ranforsat - modelare, și Materiale plastice - utilaje industriale. Are sediul în Terrassa-Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG

  Elvetia

  Compania BIESTERFELD PLASTIC SUISSE AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Liestal, Elvetia.

 2. ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN

  Spania

  Compania ACOTTADO DISEÑO & FABRICACIÓN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Leganés, Spania.

 3. ERIPLÁS 2011 S.L.

  Spania

  Compania ERIPLÁS 2011 S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polycarbonate plates, Industrial plastics, methacrylate shaping, și operation levers. Are sediul în Montcada i Reixac, Spania.

 4. GENERAL ALUMINYUM

  Turcia

  Compania GENERAL ALUMINYUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile solar energy fabric surface glass, aluminium accessories, și handrails. Are sediul în istanbul, Turcia.

 5. METACRIL SISTEM

  Spania

  Compania METACRIL SISTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile methacrylate, și polymethylmetacrilate. Are sediul în Castalla, Spania.

 1. PLEKSI ISTANBUL IMALAT

  Turcia

  Compania PLEKSI ISTANBUL IMALAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plexiglass work, și perspex tables. Are sediul în Bayrampaşa, Turcia.

 2. BIDON GIDA AMBALAJ SAN.

  Turcia

  Compania BIDON GIDA AMBALAJ SAN., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru magazine, Ambalaje alimentare, Chairs for any type of use, Box makers, Vitrine pentru magazine, și Ambalaje alimentare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GOKGROUP POLIMER

  Turcia

  Compania GOKGROUP POLIMER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc, PP bottles, și Pe 80 Natural Gas Pipe. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. APLIGAM CRILATO SL

  Spania

  Compania APLIGAM CRILATO SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile methacrylate. Are sediul în Sevilla, Spania.

 3. M8 CORPORATION

  Belarus

  Compania M8 CORPORATION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyamides, și rigid acrylic plastic materials. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. GRAFHUM

  Turcia

  Compania GRAFHUM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Istanbul-Anadolu, Turcia.

 5. G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania G. F. HEIM SÖHNE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglas, și Plexiglas. Are sediul în Ober-Ramstadt, Germania.

 6. WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH

  Germania

  Compania WALDI -KUNSTGEWERBE-GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Corpuri de iluminat de arta, și Corpuri de iluminat de arta. Are sediul în Böbing, Germania.

 7. KONYA MIKA

  Turcia

  Compania KONYA MIKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Konya, Turcia.

 8. FABERPLAST PLÁSTICOS SL

  Spania

  Compania FABERPLAST PLÁSTICOS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. ZENIT SK S.R.O.

  Slovacia

  Compania ZENIT SK S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglas, și Plexiglas. Are sediul în Prievidza , Slovacia.

 2. OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER

  Germania

  Compania OSKAR KRIPPNER INH. WALTER THALER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglas, și Plexiglas. Are sediul în Langenzenn, Germania.

 3. MONO PLEKS

  Turcia

  Compania MONO PLEKS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. Are sediul în Konak Yenisehir, Turcia.

 4. NOVAPLEKSI

  Turcia

  Compania NOVAPLEKSI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plexiglas. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglass, și perspex sign. Are sediul în izmir, Turcia.

 5. HEINZ FELDER GMBH

  Germania

  Compania HEINZ FELDER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglas, și Plexiglas. Are sediul în Solingen, Germania.

 6. P-ECKO

  Slovacia

  Compania P-ECKO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plexiglas, și Plexiglas. Are sediul în Kezmarok, Slovacia.

 7. J. SCHWARZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania J. SCHWARZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articulatii de etansare, Imprimare digitala, Serigrafie, Tampografie, laser cutting, Laser cut-outs made from acrylic glass, Plastic milled parts, Insulating foil, și Articulatii de etansare. Are sediul în Bünde, Germania.

 8. FORM CREATIONS

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania FORM CREATIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru expozitii, Magazine - amenajare, furniture for stores, display stands manufacturer, POSM - point of sale materials, plywood display stand, make up display, display rack, și Vitrine pentru expozitii. Are sediul în Mielec, Polonia.

 9. PER-PLEX ACRYL UND PLEXIGLAS PRODUKTE NACH KUNDENWUNSCH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PER-PLEX ACRYL UND PLEXIGLAS PRODUKTE NACH KUNDENWUNSCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru materiale plastice si cauciuc. Are sediul în Bonn, Germania.

 10. VGS LEUCHTTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VGS LEUCHTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Firme luminoase si panouri publicitare luminoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Illuminated advertising, Illuminated letters, Illuminated advertising, Illuminated letters, Front lights, Back lights, Neon tubes, Neon lights, și Neon lighting. Are sediul în Dresden, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit