• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platforme mobile

Rezultate pentru

Platforme mobile - Import export

 1. SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI

  Italia

  Compania SAME SNC BOX PREFABBRICATI NOLEGGIO PONTEGGI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, prefabricated sheds, prefabricated one-piece modules, Platforme mobile, și hooks. Are sediul în Casoria, Italia.

 2. MAQUIGESTIÓN ANDALUZA

  Spania

  Compania MAQUIGESTIÓN ANDALUZA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scaffolding rental. Are sediul în Jerez De La Frontera-Cádiz, Spania.

 3. TRACTEL ITALIANA S.P.A.

  Italia

  Compania TRACTEL ITALIANA S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Palane si troliuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, și Platforme mobile. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 4. EUROEDILE SRL

  Italia

  Compania EUROEDILE SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scaffolding, și scaffolding rental. Are sediul în Postioma Di Paese, Italia.

 5. STAR TRADE CONSULTING

  Turcia

  Compania STAR TRADE CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANDAMIOS PAB

  Spania

  Compania ANDAMIOS PAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scaffolding rental, bridges hired and erected, trestles, și traditional scaffolding rental and sale. Are sediul în Serranillos Del Valle, Spania.

 2. PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO

  Italia

  Compania PONTEGGI MILANO DI MESSINA DOMENICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile erection of scaffolding for the building trade, design of scaffolding, și scaffolding. Are sediul în Milano, Italia.

 3. S.C.A. MONTAGGI SNC

  Italia

  Compania S.C.A. MONTAGGI SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, bridges hired and erected, construction scaffolding rental and erecting, și Platforme mobile. Are sediul în Ronchi Dei Legionari, Italia.

 4. ANDAMIOS TARANTEL

  Spania

  Compania ANDAMIOS TARANTEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electrical scaffolding rental and sale, și miscellaneous machinery hire. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. FLEXIMONT S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania FLEXIMONT S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii - lucrari, thermal insulation, Instalatii - lucrari, și industrial insulation. Are sediul în Ostrava, Republica Ceha.

 1. ANDAMIOS SA POBLA S.L.

  Spania

  Compania ANDAMIOS SA POBLA S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - finisaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, construction scaffolding rental and erecting, și Platforme mobile. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 2. GENNIPONTEGGI SRLS

  Italia

  Compania GENNIPONTEGGI SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje din metale usaore. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, mobile bridge rental, erection and dismantling of scaffolding, și Platforme mobile. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. SOLO ANDAMIO

  Spania

  Compania SOLO ANDAMIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje din otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, mobile tower hire, bridges hired and erected, Platforme mobile, și mobile scaffold tower. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. GRUPPO PMR

  Italia

  Compania GRUPPO PMR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. Are sediul în Quartu Sant'elena, Italia.

 3. GOKCE MACHINERY

  Turcia

  Compania GOKCE MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curatare industriala - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, scaffolding for the construction industry, cleaning services for the building trade, și Platforme mobile. Are sediul în Ankara, Turcia.

 4. DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L.

  Italia

  Compania DI BENEDETTO PONTEGGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme mobile, construction scaffolding rental and erecting, bridges hired and erected, și metal scaffolding. Are sediul în Roma, Italia.

 5. EURONOLEGGI PONTEGGI

  Italia

  Compania EURONOLEGGI PONTEGGI, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme rulante, Esafodaje din otel, Esafodaje din metale usaore, Platforme mobile, Platforme rulante, Esafodaje din otel, Esafodaje din metale usaore, și Platforme mobile. Are sediul în Roma (Rm), Italia.

 6. ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS

  Spania

  Compania ACCESUS PLATAFORMAS SUSPENDIDAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. Are sediul în Cornellá De Llobregat (barcelona), Spania.

 7. ARCURI PONTEGGI S.R.L.

  Italia

  Compania ARCURI PONTEGGI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 8. COSMOS S.R.L.

  Italia

  Compania COSMOS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Albese Con Cassano, Italia.

 1. M.S.P. S.R.L.

  Italia

  Compania M.S.P. S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Poduri metalice, Platforme mobile, Poduri metalice, și Platforme mobile. Are sediul în Torino, Italia.

 2. MARSSAL S.R.L.

  Italia

  Compania MARSSAL S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Cisliano, Italia.

 3. TIZETA S.R.L.

  Italia

  Compania TIZETA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Villanova Sull'arda, Italia.

 4. TAVECCHIO - O.M.T. S.R.L.

  Italia

  Compania TAVECCHIO - O.M.T. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Erba, Italia.

 5. COMMET S.R.L.

  Italia

  Compania COMMET S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Aliaje de fier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje si scari, Platforme mobile, Esafodaje si scari, și Platforme mobile. Are sediul în Carbonara Scrivia, Italia.

 6. MABER COSTRUZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania MABER COSTRUZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Esafodaje si scari, Platforme mobile, Esafodaje si scari, și Platforme mobile. Are sediul în Bressanvido, Italia.

 7. KAPPA PONTEGGI S.R.L.

  Italia

  Compania KAPPA PONTEGGI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Trezzo Sull'adda, Italia.

 8. PONTEGGI EUROTEMPO S.P.A.

  Italia

  Compania PONTEGGI EUROTEMPO S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Cologno Monzese, Italia.

 9. IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO

  Italia

  Compania IMPRESA EDILE CENTRO NOLEGGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Esafodaje si scari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme mobile, Platforme telescopice, Platforme mobile, și Platforme telescopice. Are sediul în Viareggio, Italia.

 10. ANT GROUP

  Turcia

  Compania ANT GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tube scaffolding, și stainless steel doors. Are sediul în Kayseri, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit