• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platforme maritime - lucrari

Rezultate pentru

Platforme maritime - lucrari - Import export

 1. ALPHA-MARINE GMBH

  Bulgaria

  Compania ALPHA-MARINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Gorna Malina, Bulgaria.

 2. ATLANTIS MARINE TECHNOLOGY CO.INC.

  Turcia

  Compania ATLANTIS MARINE TECHNOLOGY CO.INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Tuzla/istanbul, Turcia.

 3. EURO CANTIERI SRL

  Italia

  Compania EURO CANTIERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater work. Are sediul în Cagliari, Italia.

 4. SOTUTRASM

  Tunisia

  Compania SOTUTRASM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile off shore, și marine, river and lake work. Are sediul în Sfax, Tunisia.

 5. KDM SUB SERVICE SRL

  Italia

  Compania KDM SUB SERVICE SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trieste, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADVALYTIX AG

  Germania

  Compania ADVALYTIX AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, Biotehnologii, Platforme maritime - lucrari, și Biotehnologii. Are sediul în München, Germania.

 2. SOMMOZZATORI SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania SOMMOZZATORI SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Taranto, Italia.

 3. LA DRAGAGGI S.R.L.

  Italia

  Compania LA DRAGAGGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Venezia, Italia.

 4. SUB TECHNICAL EDIL SERVICES DI CAPRIO & ADRAGNA

  Italia

  Compania SUB TECHNICAL EDIL SERVICES DI CAPRIO & ADRAGNA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Mola Di Bari, Italia.

 5. LUCATELLI S.R.L.

  Italia

  Compania LUCATELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trieste, Italia.

 1. EIDESVIK AS

  Norvegia

  Compania EIDESVIK AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, Armatori, Platforme maritime - lucrari, și Armatori. Are sediul în Bømlo, Norvegia.

 2. IMPRESA TAVERNA S.P.A.

  Italia

  Compania IMPRESA TAVERNA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în San Giorgio Di Nogaro, Italia.

 1. GUIDOTTI SHIPS S.R.L.

  Italia

  Compania GUIDOTTI SHIPS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Termoli, Italia.

 2. OSS-NOR AS

  Norvegia

  Compania OSS-NOR AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mecanica generala - cu materialele clientului, Platforme maritime - lucrari, Mecanica generala - cu materialele clientului, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Kristiansund N, Norvegia.

 3. TECNOMARE DI PANIZZI GIORGIO E C. S.A.S.

  Italia

  Compania TECNOMARE DI PANIZZI GIORGIO E C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Savona, Italia.

 4. SULDAL TRANSPORT AS

  Norvegia

  Compania SULDAL TRANSPORT AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Sand, Norvegia.

 5. S.L.I. MAR S.R.L.

  Italia

  Compania S.L.I. MAR S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Chioggia, Italia.

 6. LEAK REPAIRS SPECAM B.V.

  Olanda

  Compania LEAK REPAIRS SPECAM B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Vlissingen, Olanda.

 7. TECHCONSULT AS

  Norvegia

  Compania TECHCONSULT AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Bergen, Norvegia.

 8. BOURBON SHIPS AS

  Norvegia

  Compania BOURBON SHIPS AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Fosnavåg, Norvegia.

 1. GAMAXCOM SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS TANÁCSADÓ KFT

  Ungaria

  Compania GAMAXCOM SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS TANÁCSADÓ KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Informatica - software, Programe de calculator - consiliere, și Informatica - software. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. FMC KONGSBERG HOLDING AS

  Norvegia

  Compania FMC KONGSBERG HOLDING AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Kongsberg, Norvegia.

 3. SEACOR MARINE (INTERNATIONAL) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania SEACOR MARINE (INTERNATIONAL) LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. SEADRILL NORGE AS

  Norvegia

  Compania SEADRILL NORGE AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 5. SERVTECH LTD

  Irlanda

  Compania SERVTECH LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Bray, Irlanda.

 6. SIEM OFFSHORE REDERI AS

  Norvegia

  Compania SIEM OFFSHORE REDERI AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Kristiansand S, Norvegia.

 7. MIRAE INDUSTRIES CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania MIRAE INDUSTRIES CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Haman-gun, Gyeongsangnam-do, Korea, Coreea de Sud.

 8. M.T.M.SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania M.T.M.SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Fiumicino, Italia.

 9. VIBRANT COATINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania VIBRANT COATINGS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Clay Cross, Regatul Unit.

 10. DIVEMEX S.N.C. DI NASELLI ALESSANDRO

  Italia

  Compania DIVEMEX S.N.C. DI NASELLI ALESSANDRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Palermo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit