• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • platforme maritime - lucrari

Rezultate pentru

Platforme maritime - lucrari - Import export

 1. ALPHA-MARINE GMBH

  Bulgaria

  Compania ALPHA-MARINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Gorna Malina, Bulgaria.

 2. ATLANTIS MARINE TECHNOLOGY CO.INC.

  Turcia

  Compania ATLANTIS MARINE TECHNOLOGY CO.INC., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Tuzla/istanbul, Turcia.

 3. EURO CANTIERI SRL

  Italia

  Compania EURO CANTIERI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater work. Are sediul în Cagliari, Italia.

 4. KDM SUB SERVICE SRL

  Italia

  Compania KDM SUB SERVICE SRL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trieste, Italia.

 5. IMPRESA TAVERNA S.P.A.

  Italia

  Compania IMPRESA TAVERNA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în San Giorgio Di Nogaro, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ADVALYTIX AG

  Germania

  Compania ADVALYTIX AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, Biotehnologii, Platforme maritime - lucrari, și Biotehnologii. Are sediul în München, Germania.

 2. SIEM OFFSHORE REDERI AS

  Norvegia

  Compania SIEM OFFSHORE REDERI AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Kristiansand S, Norvegia.

 3. SOMMOZZATORI SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania SOMMOZZATORI SOCIETA' COOPERATIVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Taranto, Italia.

 4. SUB TECHNICAL EDIL SERVICES DI CAPRIO & ADRAGNA

  Italia

  Compania SUB TECHNICAL EDIL SERVICES DI CAPRIO & ADRAGNA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Mola Di Bari, Italia.

 5. SULDAL TRANSPORT AS

  Norvegia

  Compania SULDAL TRANSPORT AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Sand, Norvegia.

 1. EIDESVIK AS

  Norvegia

  Compania EIDESVIK AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, Armatori, Platforme maritime - lucrari, și Armatori. Are sediul în Bømlo, Norvegia.

 2. S.L.I. MAR S.R.L.

  Italia

  Compania S.L.I. MAR S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Chioggia, Italia.

 1. DIVEMEX S.N.C. DI NASELLI ALESSANDRO

  Italia

  Compania DIVEMEX S.N.C. DI NASELLI ALESSANDRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Palermo, Italia.

 2. LA DRAGAGGI S.R.L.

  Italia

  Compania LA DRAGAGGI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Venezia, Italia.

 3. LUCATELLI S.R.L.

  Italia

  Compania LUCATELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trieste, Italia.

 4. TECNOMARE DI PANIZZI GIORGIO E C. S.A.S.

  Italia

  Compania TECNOMARE DI PANIZZI GIORGIO E C. S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Savona, Italia.

 5. GUIDOTTI SHIPS S.R.L.

  Italia

  Compania GUIDOTTI SHIPS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Termoli, Italia.

 6. TECHCONSULT AS

  Norvegia

  Compania TECHCONSULT AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Bergen, Norvegia.

 7. BOURBON SHIPS AS

  Norvegia

  Compania BOURBON SHIPS AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Fosnavåg, Norvegia.

 8. TECNO MARE S.R.L.

  Italia

  Compania TECNO MARE S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Cetraro, Italia.

 1. M.T.M.SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania M.T.M.SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dragare - antreprenori, Platforme maritime - lucrari, Dragare - antreprenori, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Fiumicino, Italia.

 2. GAMAXCOM SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS TANÁCSADÓ KFT

  Ungaria

  Compania GAMAXCOM SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÉS TANÁCSADÓ KFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programe de calculator - consiliere, Informatica - software, Programe de calculator - consiliere, și Informatica - software. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 3. SERVTECH LTD

  Irlanda

  Compania SERVTECH LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Bray, Irlanda.

 4. GRIDPAT

  Italia

  Compania GRIDPAT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile e-commerce. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 5. TUNCAY MÜHENDISLIK KATODIK KORUMA

  Turcia

  Compania TUNCAY MÜHENDISLIK KATODIK KORUMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 6. VIBRANT COATINGS LTD

  Regatul Unit

  Compania VIBRANT COATINGS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Clay Cross, Regatul Unit.

 7. SEADRILL NORGE AS

  Norvegia

  Compania SEADRILL NORGE AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Stavanger, Norvegia.

 8. TAUBATKOMPANIET AS

  Norvegia

  Compania TAUBATKOMPANIET AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trondheim, Norvegia.

 9. DANBOR SERVICE A/S

  Danemarca

  Compania DANBOR SERVICE A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Esbjerg, Danemarca.

 10. BOA OFFSHORE AS

  Norvegia

  Compania BOA OFFSHORE AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Platforme maritime - lucrari, și Platforme maritime - lucrari. Are sediul în Trondheim, Norvegia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit